2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemler kötü ama Efes daha kötü. 5/0 üçlük ve 9/3 ikilik ile hiçbir maçı kazanamazsın.
 
Ergin Ataman bu maça mental açıdan hiç hazırlanamamış, takımı da hazırlayamamış...Bu bir final, çıkıp oynayacaksın...Bahane olamaz...
 
Son düzenleme:
Savunmada da hücumda da fenerbahçe daha iyi. Efes yaşlı yorgun yıldızlarını değiştirmeli ama oyuncu bulamıyorlar paralı takım çok kaliteli oyuncu az. Yerli rotasyonu farkı da fenerden yana Onuralp'i almalıydı efes.
 
Aptal Melih, mal Melih, beyinsiz Melih neye gülüyorsun da çıldırıp isyan ediyorsun hakeme be aptal adam. Senin gibi şerefsizler için normalde demem ama sakatlanıp bir şekilde spordan def olup gitmelerini istiyorum. Adamın kolunu kırmak üzeresin ve faul mü diye itici şeytan suratınla bağırıp gülerek itiraz ediyorsun. Millet de senin dangalaklığına ve karaktersizliğine gülüyor senin güldüğün gibi.
 
Beko iyi savunma yapıyor, fazla boş üçlük şansı da tanımadılar biracılara. İzlemesi keyifli maç oluyor, yesinler birbirlerini. Hakemler de kimi kayıracağını şaşırmış vaziyette.
 
Faul atış sayısında bir problem yok. Atışların neredeyse hepsi doğru karar. Efes'li oyuncular sazan gibi tuzağa düşüp rakibi hep çizgiye götürdüler. Aldanmayın yani yüksek serbest atış sayısına haksızlık var diye.
Fakat bazı kararlar cidden saçmalık ötesi , komedi. Vesely yarım dairenin içinde hem de hareketli olarak Bryant'ın karşısına çıkıyor ama hücum faul çalıyorlar Bryant'a.
De Colo eliyle Larkin'in suratına vuruyor ama hakemler devam diyor.
Booker'ın da tertemiz bir bloğu vardı Singleton'a ama faul çaldılar çözemedim... Bunlar aklımda kalan saçmalıklar. Ama Fener lobisi Efes'den büyük mü çözemedim. Bizim seride hakemlerin ağzına eden Ataman'a bir şey çalamayanlar bugün tekniği yapıştırdı hemen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst