2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray başkanına, yöneticisine koltuk vermeyen küstah Efes camiasına iyi oldu. Bizim seride aslan kesilenler de kediye döndü bu maç. Şikecilerin şampiyonluğu da hayırsız olsun.
 
Bravo Ergin Hoca. Bize karşı aslan gibi hırslı oynayan takımın Fenerbahçe'ye karşı kediye döndü. Bizim maçta son topa kadar kovalıyorsan şampiyonluğu almak zorundasın kardeşim.
 
Fenerbahçe seriyi sonuna kadar hakederek kazandı. Efes bayağı yıpranmış halde karşısında çok iyi hazırlanmış diri fenerbahçeye karşı çaresiz kaldı seri boyunca.
 
Finale çıkmış olsaydık hakemler bizi gene yerdi karşımızda Efes'de,Fener'de olsa.Bu düzenin değişmesi lazım.Basketbol futbol gibide değil ağır veya yanlış karar verilen 1 pozisyon bile maça etki edebiliyor.

Fenerbahçe ve Efes yüksek bütçelerle yola çıkıyor diye her sezon onların şampiyon olma zorunluluğu mu var ?
 
Efes 25 günde 12. maçına çıktı. Üstelik dar bir rotasyonla ve ufak tefek sakatlıklarla bu yolda ilerlediler.

Muhtemelen yarı finalde Fb ile eşleşselerdi onları eleyip finalde bize kaybederlerdi
Kesinlikle katılıyorum. eurocup yorgunu bursayla oyna sonra daçka gelsin yarı finalde kaybetmek için herşeyi yapsın finalde de euroleague ve gs yorgunu efesle oyna şampiyonum de. hadi ordan derler. finale kadar kendi taraftarları bile elensinler diye dua ediyordu. şansına şampiyonluk diye buna denir.
 
Adamlar bile yorgunluğu bu kadar kafaya takmıyordur heralde :) 1 devşirme + 9 yabancısı var. Oynayacak oyuncu bulamıyorsa biz niye dert ediyoruz bunu anlamadım. Neyse. Hak etmedikleri finalde, hak ettikleri bir kayıp yaşadılar. Gerisinin önemi yok.
 
3. maçı alan micic ve larkin , resmen 4. maçı verdi.
efes bu sene euroleag dede iyi oynamıyordu. buna rağmen şampiyon oldular.
Gelecek sene mutlaka oyunu çeşitlendirecek oyuncular almalılar.
 
Gram uzulmedim :) Bugunku maci da yarim yamalak takip ettim serinin diger maclari gibi.Cumartesi gunu Efes’in kazandigi maci izlememistim bile.O kadar onemsiz bir seriydi benim icin yani.
Burnu kaf daginda olan Efes taraftari ve ozellikle Alper Yilmaz’a buradan sevgilerimi gonderiyorum.Vesely’nin cember ustunden celdigi topa basket itirazi yapacak kadar anliyorsunuz basketten :)
 
Efes 25 günde 12. maçına çıktı. Üstelik dar bir rotasyonla ve ufak tefek sakatlıklarla bu yolda ilerlediler.

Muhtemelen yarı finalde Fb ile eşleşselerdi onları eleyip finalde bize kaybederlerdi
En doğru yorum bu bence.Adamlar en büyük kupayı almış, ne yapsın lig şampiyonluğunu.Ama sadece yabancı oyuncuya dayalı kadro da sonunda bitse de gitsek moduna giriyor ,zaten maaşları yüksek para ile de motivasyon etmen zor.
 
Biz Galatasaraylılar neden Efes için kafa yoruyoruz anlamıyorum canları cehenneme. Biz önümüzdeki sezon nasıl şampiyon olabiliriz Galatasaray basketbolunu nasıl yukarı çekebiliriz ona odaklanalım. Efes'in bizi nasıl elediği ortada. Hakem düdüklerine bakan son maç öncesinde neler döndüğünü az çok anlar. O yüzden Ataman'mış Efes'miş geçelim lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst