2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frutti Extra Bursaspor, iyi hamlelere devam ediyor. Son hamle de Kevarrius Hayes olacak gibi. 24 yaşındaki pivot, son olarak LDLC Asvel forması giyiyordu. Blokçu, atlet bir uzun.

(via@NeoRock)
 
Acayip iyi iş anlamında mı saçma/garip anlamında mı ? Oyuncuyu hiç bilmiyorum Asvel’de de pek süre almamış istatistik pek renk vermiyor
 
Acayip iyi iş anlamında mı saçma/garip anlamında mı ? Oyuncuyu hiç bilmiyorum Asvel’de de pek süre almamış istatistik pek renk vermiyor

Çok iyi potansiyeli var bence oynaması gerekiyor. Euroleague seviyesi için biraz ham ama süre alırsa geliştireceği çok özelliği var. Çok iyi çember koruyucu bence. Geçen sene biz de bakmıştık ama EL'ye gitti. Bence çok iyi potansiyeli var Avrupa için.
 
Oyuncunun hayranı değilim ben, bütçe tatminkar ise daha iyisi de alınabilir de KSK’ya gitti ise ucuk kaçık bir yıllık ücret almamıştır mesele şu ki bizim olası bütçe almayı istedğimiz halde KSK’ye Blackmon’u TT’ye Can’ı kaptıracak bütçe ise kötü .Gerçi öyle ise bonservisle neden oyuncu almaya çalışıyoruz.Belirsizlik çok kötü bir şey. Gerçi DHA Samet’i de yollamıştı İzmire
 
Ben açıkçası Blackmon'a pek sıcak bakmıyordum. Bize ilk etapta daha komple bir oyun kurucu lazım çekip çevirecek. Direksiyonu ona bırakmak bana pek mantıklı gelmedi, şahsi görüşüm tabii.
 
Çoğu takım bence doğru yaparak guard bölgesine 2 yabancı alıyor. Kaldı ki Blackmoon'a salt skorer sg demek haksızlık olur.

Kağıt üstünde daha iyisini bulursun ama ligde ne vereceğinin garantisi bir yıl önce bu ligde başarılı olmuş adamdan azdır. Kaldı ki her yıl bu lige onlarca pg geliyor tutunabilen oran olarak düşük. Paramız varken bile Nolan Russ Smith vs. tutmadı 5 te 5 tutturmak kolay değil. Alex Perez Blackmon Andrews hepsinin fahiş fiyata kaldığını düşünmüyorum. Yabancı bulunur yine de en fazla 1 yada 2 si beklentinin altında kalır. Ki bu bile güç kaybı anlamına gelir, webster klobucarlı sezon gibi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst