2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Beko, Achille Polonara ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

OGM Ormanspor, 30 yaşındaki ABD'li guard Bruce Massey ve 33 yaşındaki Nijeryalı pivot Andy Ogide ile anlaşma sağladı.
(via@YarisahaBasket)
 
Karşı Yakayı hiç sevmem ama gerçekten bu transferleri gördükçe Sinir-Kıskançlık arası tarif edilemeyecek duygularım oluşuyor. Geçen sene Ergin Hocam birazcık incitti arkadaşları hemen bütçe yükselttiler. Polonara,Vesely,Booker,Guduric,Nando,Henry. Shayok/Pierre gibi yan parçaları ile tekrar Yukarılara çıkacaklardır. Tek soru işareti bence Koskov.

Biz ise o kadar gelen giden oyuncu arasında son haftalarda ligde kaldık. Belki de son haftaya iş kalsa tarihin en büyük rezilliklerinden biri ile karşılaşıp Ülker Salonunda küme düşecektik. Bunca olaya rağmen hala ne yerli rotasyonumuz tamamlandı ne de yabancılarımız kim olacak belli değil. Camia içinden bir tane ben bu işi adam gibi yaparım diyen adamın çıkmamasına mı üzüleyim (Nef/A.Ş. olayının daha ne olduğu bütçenin ne olacağı belli değil) Karşı Yakanın sürekli bu tür isimler bulup (Ülker/Aydınlar/Koç/Şahenk vs) amatörlerde sürekli yukarıda olmalarına mı üzüleyim bilemedim.

Yıllarca Kulüp sponsorlara parayı ver hiçbir şeye karışma dedi başarısız oldu. İnşallah en azından önümüzdeki seneler için adam akıllı bütçeler oluşturulur ve tekrar zirveye oynadığımız günlere kavuşuruz.
 
Henry, İsmet
De Colo, Melih, Tarık
Guduric,Shayok, Pierre
Polonara, Metecan
Vesely, Devin, Ahmet

Geçen seneye göre daha iyi kadro kurdular. Ama bence Euroleague için bir kısa oyuncuya daha ihtiyaçları var sanki...
 
Son düzenleme:
Henry, İsmet
De Colo, Melih, Tarık
Shayok, Pierre,
Polonara, Metecan
Vesely, Devin, Ahmet

Geçen seneye göre daha iyi kadro kurdular. Ama bence Euroleague için bir kısa oyuncuya daha ihtiyaçları var sanki...
Keskin bir şutörleri yok sanki.Bu noktada De Colo’ya kalırlarsa yine başları çok ağrır.Guduric var fakat o da çok istikrarsız.Henry’nin şutu zaten Soner Şentürk seviyesinde :) Oyunu açmakta zorlanabilecek bir kadro bence.Ama yine de geçen seneye göre çok daha iyi tabi.
 
Şehmus Hazer için Fenerbahçe 650 bin dolar, Anadolu Efes ise 500 bin dolar resmi teklif yaptı. Beşiktaş, 1 milyon dolar istiyor. (@yagosabuncuoglu)

Darüşşafaka, guard Troy Caupain'i transfer ettiğini açıkladı. Almanya'da iyi bir sezon geçiren 26 yaşındaki ABD'li guard ligde ve EuroCup'ta %40 ile üçlük isabet oranı yakaladı. Ligde 13.9 sayı ve 4.8 asist, EuroCup'ta 10.9 sayı ve 4.1 asist ortalamaları ile oynadı.

Frutti Extra Bursaspor, Karadağ vatandaşlığı da bulunan ABD asıllı guard Derek Needham'ı kadrosuna kattı. 30 yaşındaki ve 1.80 boyundaki oyuncu son olarak Mornar Bar forması giyiyordu.
 
Son düzenleme:
Anadolu Efes, Vasilije Micic'i takımda tutmak için önemli bir çaba sarf ediyor ve Micic'e Avrupa basketbolunda gördüğümüz en büyük kontratlardan biri, 2 yıl için sunuldu.

Micic henüz kararını vermedi ama Efes, Micic'in kalması konusunda umutlu.

(via@EurohoopsTR)
 
Ender Arslan’ın bizim staff için adı geçiyordu Bahçeşehire gitmiş şaka maka staff için de takviye lazım aslında ki Ender Aslan’dan daha tecrübeli bir eklemeye ihtiyaç var .
 
Anadolu Efes, Vasilije Micic ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

Anadolu Efes, bir iletişim kazası yaşadı ve Vasilije Micic'le üç yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. Sonrasında tweet silindi. Taraflar prensipte anlaşmaya vardı, fakat imzalanan herhangi bir sözleşme olmadığı için henüz resmi açıklama yapılmıyor. İmza gelince duyuru da gelir. Bu arada, Efes ile Micic'in anlaşması üç yıllık ama her yaz NBA çıkışı var. 1+1+1 demek daha doğru olur. Bir sezon sonra da ayrılma opsiyonu var Vasa'nın.
 
Son düzenleme:
Sanıyorum Larkin’in NBA’den en azından istediği rolü alabileceği bir kontrat bulma olasılığı oldukça düşük. Daha iyi performans gösterdiği geçen sezon sonunda bile bulamadığınıda düşürürsek.Kalır herhalde bir de onun zaten devsm eden opsiyonlu kontratı var diye biliyorum belli bir tarihe kadar nba sözleşmesi bulamazsa zaten otomatik olarak devam edecek mevcut sözleşme
 
Duyuruyu silmişler . Şenol henüz resmi uzatma olmadı prensipte anlaşma var gibi birşey yazmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst