2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Diagne'nin sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirildi. Robson Reis diye Brezilya'dan bir stoper ile anlaştığımız haberleri var. Orta sahadan hem nicelik hem nitelik olarak eksikliğimiz varken inşAllah oraya da bir takviye yapabiliriz...
 
Cicaldau 12 pas yapmış bütün maç. Abartıldığı kadar iyi değil ama bu kadar kötü de değil. Çok baskı var ve bu oyuncular bunu kaldıracak seviyede değiller. Bıraksınlar stoperi falan şu takıma bir tane hücuma dönük orta saha alsınlar. Başka türlü bu takım kaleye falan gidemez.
 
Fatih Terim başkanlık çalışmaları için Vadi İstanbul'da ofis tuttu.

Fatih Terim’in listesinde Ahmet Yüce, NEF'in sahibi Başkanı Erdem Timur, Avukat Rezan Epözdemir, iş insanı Bahattin Demirbilek ve Ali Yüce gibi isimler yer alacak.

(Oda Tv)

Ne kadar doğru bilmiyorum ama isimler güçlü isimler. Ali Dürüst, Hakan Üstünberk falan da olsa mis gibi kadro.
 
FT den iyi başkan olur mu?Bence çok şüpheli bur durum.Karakter olarak geçimsiz bir yönü var, o zor zamanların kurtarıcı hocası kalsa daha iyi gibi
 
Bürokrasi temelli kulubuz biz her ne kadar eleştirsem de burak elmasın bile bürokrasi bağlantısı var ft bizde başkan adayı bile olamaz o biraz medyanın abartmasi ha şu olur desteklediği aday olur ama kendisi aday olacağını hiç sanmam
 
Bugün transferin son günü. Hâlâ 8 numara transferi yapılmıyor. Nitelik ve nicelik olarak orta sahada eksiğimiz varken hâlâ transfer yapılmaması şaka gibi gerçekten? Futbol aklımız IG olunca çokta garipsememek lazım aslında. Yazık oldu...
 
Bize 2000li yıllardaki Lucescu tarzı elindeki kadrodan en iyi verimi alabilecek, kısa vadede başarılı olabilecek bir hoca lazımdı. Lâkin öyle birini getirebilmek için öncelikle becerikli bir yönetim gerekiyor.
 
Yani yine ayni yere gelmek istemiyorum ama tamam Terim varken de sonuc anlaminda rezil bir takim vardi ancak yine de pozisyona giren ve degerlendiremedigi icin sacma sapan puan kaybeden bir ekiptik.Bu bedenci geldiginden beri her mac geriye gidiyoruz.
 
Allah ım ilk yarı resmen gözlerim kanadı , bu nasıl futbol , bu nasıl orta saha.
Taylan , Berkan türk olmasalar klubun kapısından içer giremezler. İlk 11 de ikisininde işi yok.
Feghouli denen vampir , her aldığı topu geriye , yana oynuyor. Babel denen gıcık herif gitsin kripto para oynasın.
şu takımın en iyisi koca sezon Kerem ise , biz bu sene küme düşmez isek mucize olur.
Van Haul beklenti performans olarak en büyük hayal kırıklığı.

Takımda gelecek sene kalabilecek yabancı oyuncular : Marcoa , Muhammed , Sacha , Nelson ( kesinlikle 7 milyon euroluk bir oyuncu değil ) belki cicaldou olabilir. ( Muhammed satılırsa , Gomis kalabilir )
Babel , fehgouli , Lyundama , Morutsan , Van hault , Omar ( nasıl döcecek bilmiyorum ) , Diagne olmamalı.
ilk 11 e ;
* çok iyi en az 2 orta saha , 2 çok iyi kanat , 1 yabancı golcü alınmalı.
* ilk 11 zorluyacak ve yedekleyecek ; 1 türk stoper , 1 Türk golcu ( Halil kalmıyor diye ) , 1 türk kaleci .

Ha bu arada ben eğer şampiyonluğa oynayacaksak ; Emre , Yunus ve Okan ın bizim ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Anca yedek olabilirler. Aynı Taylan ve Berkan gibi.

Bu arada efsane olsada Muslera ile devam etmemeliyiz. Mümkünse yerine ilk 11 oynayacak bir türk kaleci bulunmalı.
 
Pulgar'a twitterda hazır değil diyenler var.Yani rakibimiz Atalanta topa sahip olmayı seven,bolca pozisyonlara girebilen,dikine oynamayı iyi bilen,son yılların çıkışta olan takımı.O yüzden Pulgar ile başlamamak normal olabilir.
 

Üst