2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

6 yediğimiz büyük 2.lig takımı Tuzla şu anda 20 dk da 0-2 geri düştü, işte son derece formsuz nasıl vasat bir takımdan fark yediğimiz ve çok çok kötü durumda olduğumuz ortada.. Umarım yeni transferlerle ayrı bir hava getirir yoksa takımda kazanacak bir hava yok...
 
Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı: "Alanyaspor maçına çok iyi değil, mükemmel bir şekilde hazırlandık. Hoca ve yardımcılarının futbolcularla uyumu çok iyi. Gördüğüm en iyi hazırlıklardan biri oldu." (Beyaz TV)

Göreceğiz bakalım 3 saat sonra nasıl hazırlanmışız.
 
Takimda Boey varken Omer Bayram’in sag bek oynamasini aciklayabilecek bir futbol izleyicisi var mi acaba yeryuzunde ?
Duzeltme : Boey’in doktorlarin onerisiyle oynamadigini su an gordum.
 
Bu maç bitmez. 1 puan versinler gidelim ya. Müthiş hazırlanmışız deniliyor birde🤦‍♂️ kaybetsek bile 1 farklı kaybetsek bile işimize gelebilir. Torrent hoca ile olacak iş değil. Acilen Okan Buruk ve ekibi gelmeli. O değilse çoğu kişi itiraz edecek ama Sergen gelsin. O da olmazsa Nuri Şahin örneğinde ki gibi Arda gelsin...
 
Maçı izlemek hiç içimden gelmedi.Bir tek Kerem'in golüne denk geldim birde son 3dk skora bakmak için açtım.Ömer'in attığı geri pas nedir öyle.Şaka mısın birader sen ?
 
Morutan’i soksa Kerem’i cikariyor,Feghouli’yi soksa Emre’yi cikariyor,Halil’i soksa Babel’i cikariyor.Adam takimda 2 tane yetenekli oyuncu olmasina karsi resmen.
Yarim saate yakin bir kisi eksik oynamis takima pozisyon bulamamayi gectim iki tane de pozisyon verdik.Keske yenilseydik ve su adam gitseydi.Buradan aldigimiz bir puan hic bir isimize yaramaz ama bu cayci kalirsa ciddi dusebiliriz.
 
10 kişi kalan Alanya’ya üstünlük kurmamız gerekirken rakibin iyice bastırmaya başlaması sonucunda hakemin bitiş düdüğüyle 1 puanı kurtarmamızla sonuçlandı karşılaşma.

Son Trabzonspor maçının bazı bölümlerinde iyiydik lâkin bugün çok kötüydü takım. Taylan, Berkan, Ömer, Arda gibilerinin işi yok kadroda.

Inaki Pena’yı beğendim. İlk maçı olmasına rağmen gayet soğukkanlı ve rahattı. Ayrıca ayakları da çok temiz.

Neyse ki düşme hattındaki Rizespor’un kaybetmesiyle bir nebze nefes aldık.
 
İlk 4 maçı itibariyle Torrent sınıfta kaldı ama daha öncede söylemiştim ben şu an oyuncu grubunun karakterinden çok rahatsızım. Bu takım zor bir uefa grubunda 3 deplasmanda en fazla 2-3 net gol posizyonu verdi ve gol yemedi şu ligdeki performansı kabullenemiyorum. Topu bıraktığımızda da pozisyon veriyoruz. Neyse hoca değiştirdik olmadı destek verildi olmadı artık bedel ödeme sırası oyuncularda.
 
Allah'tan Alanya 10 kişi kaldı da en azından 1 puan aldık. Çok acil Torrent hocadan kurtulmamız lazım. Yoksa o korkulu rüyayı göreceğiz...
 
Fatih Terim varken en azindan pozisyona giriyorduk,zaman zaman goze hos gelen bir top oynuyorduk sonuc alamasak bile.Gonderdik cok iyi oldu ya hepten Anadolu takimina donduk.

Fatih hoca döneminde yerleşmeyi çok iyi yapıp bu kadar pozisyon vermiyorduk. Ayrıca en az 4-5 net gol pozisyonu buluyorduk ama beceriksizlikten atamıyorduk. Gedson ve 6 numaraya yapılacak 2 takviye ile mis gibi top oynatırdı Fatih hocam. Hoca gideli nerdeyse 1 ay oldu. 3 mağlubiyetten sonra ilk puanımızı daha bugün aldık. O da Alanya 10 kişi kaldığı için. Yoksa onu da eminim ki kaybederdik. Yazık etti BE, hem kendine hemde kulübe. IG aklıyla maalesef daha çok kötü günler bizi bekliyor. Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah...
 

Üst