2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Okan'ı para ödeyip geri alacaktık. Yapılacak tek şey buydu. Sonra kadrodaki fazlalıkları gönderip 3 tane kaliteli adam alacaktık. Sonra da kendi oyuncumuzu bedavaya kiralayıp, parayla geri aldıran süreçte emeği geçenlere gerekenleri söyleyip. Gedson'u alamıyorsak, masadan kalkıp alternatifine bakacaktık. Popülizm, iş bilmezlikle birleşince böyle bir kepazelik çıkıyor ortaya. Yoksa bu kulüpte Mensah'ı alamadı diye kıyameti koparanları da görmedik değil.
 
Yalan yok seçimde gelmesi istediğim aday kendisiydi. Kişiliğine, karakterine hayran olduğumdan değil ortaya koyduğu projeler yüzünden. Ama geldiğinden beri öyle tepetaklak gidiyorlar ki artık daha kötü olmaz dedikçe çıtayı yukarı koyuyorlar.
Gedson'u alamayabilirsin. Sorun bu değil. Ama bu şekilde alamamak kulübü, camiayı rezil etmek demek benim gözümde. Şimdi saat 13:00 açıklama yapacakmış bakalım yine ne anlatamayacak.

Bu saatten sonra liseli abiler gelsin alsın kulübü. Daha da kendi adıma itirazım olmaz.
 
Ben 40 yaşına gelmiş Gomis’i pek transferden saymıyorum. Galatasaray taraftarı bunlara sevinecek kadar vasata alışmamalı. Ki orta saha transferi bence daha elzemdi. Takımda 6 numara haricinde, bir tane bile ofansif orta saha oyuncusu yok. Gedson tarzı biri de yok. Taylan-Berkan gibi faydasızlara güvenip yola çıkanlardan hesap sormak lazım.
 
Gomis olayına ben pek takılmıyorum. Yaşı olsa da fiziken ve ceza sahası hünerleriyle goller atabilecek bir silah. Adebayor, Webo bile pek ala iş yapıyordu ligde. Ha takılanları da haksız bulmuyorum. Kiralanan oyunculara gelirsek; hepsi Anadolu takımlarının büyük topçusu, o kadar. Yunus Akgün falan geçmek lazım bu işleri. Seneye bize gelince harikalar yaratacağını falan mı düşünüyoruz ? Yıllardır bu devran böyle işte milyon tane örnek var ligde.
Kaleci konusu ise yıllardır anlamsız boş bir cehalet. 11 yıl nasıl 1 kaleciye yüklenir çözemedim.
 
Rize paylaşım yaptı, nasıl oldu bu aklıma almıyor. Geçilecek dalgalarıda merakla bekliyorum bu yönetim sayesinde dibine kadar hakettik.
 
Bu takım küme düşmez inşAllah. Yoksa büyük rezil oluruz. Özellikle uğruna Gedson'u alamadığımız Pena kötü çıkarsa. Siz o zaman görün cümbüşü...
 
Gedson ancak Rize'de oynar,Bjk aylardır oynamatan adama kontenjan ayirmadi bu kadar basit.Gelse kimi kesecek?Rize de oynar , seneye Planic yerine olur diye düşünüyorlar sanırım .Bu kadar önemsemeyin bu haliyle biz de iş yapamazdı zaten,geçen sene başlangıcını hatırlayın
 
Burak Elmas.. Rezildir bunda hem fikiriz.

Gedson Kardeşim sende Vizyonsuzmuşun Beşiktaşı bir derece anladım imza attın Rizespor ile 6 ay imza atmak senin vizyonsuzlugunu gösterir
 
Malatyaspor’da kadroya giremeyen kazma stoper genç Semih’le anlaşan yönetime tebrikler. Muhteşem bir transfer başarısı. Gedson olayını unutturdular böylece.
 
Vizyon budur. Torrent'e bak, nelere hakimmiş. ABD'den taaa Malatya'daki wonderkidi izliyor. IG önderliğinde vizyon reis BE, ele ele müthiş işler yapıyor...
 

Üst