2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

4 aylık ve bonservissiz semih kaya hamlesi bence mantıklı. luyindama gitti, alpaslan sakat ve yedek stoperimiz yoktu. üstüne semih sağ bekide yedekliyor. öyle bir konuşuluyor ki sanarsın 3 yıllık anlaşma yaptık.. geçen sezon gedsonu mecburiyetten stoper oynattık ve unutmayın semih kaya düzenli olarak süper ligde 2 yıldır süre bulan bir isim.
 
Yani söylediğimde bi yanlış var da ben mi göremiyorum. Yönetimi eleştirmeyin mi yazıyor orda? 500 tane farklı skandalları var adamların geldiğinden beri gözüm semihi görmüyor bile.
Yok sana değil o laf yönetime

Bu arada Beşiktaş şuan GEDSON İLE ANLAŞMA YAPAMAZ 14 YABANCISI VAR USULSUZLUK VAR BUNU BİRİLERİNE Bİ ŞEKİLDE İLETSEK UEFA BU KONUYA DAHİL OLSA İŞ BOZULABİLİR
 
Yok sana değil o laf yönetime

Bu arada Beşiktaş şuan GEDSON İLE ANLAŞMA YAPAMAZ 14 YABANCISI VAR USULSUZLUK VAR BUNU BİRİLERİNE Bİ ŞEKİLDE İLETSEK UEFA BU KONUYA DAHİL OLSA İŞ BOZULABİLİR

Yapar. UEFA'ya göre zaten sınır yok. Sınırları yerel fedarasyonlar koyuyor. Örnekte vereyim. Fb'nin AC. Milan'ın olduğu grupta elendiğinde o günlerde İtalya'da bir skandal ortaya çıkmıştı. İtalyan futbol federasyonu AB dışı sınırı koymuştu ve AB pasaportu olmayan en fazla 3'mü 5'mi ne oyuncu ile sözleşme yapılabilir şartı koymuştu. Sonra ortaya çıktı ki Lazio'dan Milan'a kadar hemen her kulüp bu sınırı delmek için özellikle Güney Amerikalı futbolculara Avrupa'dan göçen dede nine uydurup Pasaport çıkardılar. Milan bunu Dida'da yapmıştı ve UEFA'ya gidildi ve UEFA dedi ki benim turnuvalarımda yabancı sınırı yok o yerel federasyonlara bırakıldı diye cevap vermişti.
 
Bu arada Gomis Pulgar transferleri çok başaralı hamleler. Gençleşmek bir plandır bunu yaparken bazı hamleler ihtiyaca göre karşılanır.
Burak Elmas malesef olayları başka yerlere çektiği için çok başarılı 2 transfer i göremiyoruz
 
Lisans yonetmeligi degisti.Eskisi gibi 20 yabanciyla sozlesme yapip istedigin 14’une lisans cikaramiyorsun.Yani istemedigim yabancinin sozlesmesini dondurup istedigime lisans cikarayim devri bitti.Eger fazladan bir yabanci almak istiyorsaniz elinizdekinin sozlesmesinden tamamen cikmak zorundasiniz.Hatta bunu yakin tarihte Trabzonspor yapti.Gervinho ve Edgar’in sozlesmelerini fesh etti ve Viscayla Puchacz’a lisans cikardi.
 

Üst