2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

llk yarı beklediğimden çok daha iyi oynadık.
Şu takıma ; Berkan/Taylan yerine iyi 2 orta saha , 1 iyi kaleci , Ömer bayram yerine 1 iyi solbek , 1 de çok iyi forvet olsa süper olur. Bu gün emre iyi , ama 1 adet de iyi bir de sağ açık lazım. Bunlar ilk 11 için. 4-5 tane de yerli ağırlıklı kaliteli yabancı lazım.
 
İlk yarı itibarı ile mücadele eden, pozisyona giren, daha çok bir şeyler yapmaya çabalayan taraf bizdik. Bu uğraşların neticesinde haklı bir penaltı ile öne de geçtik. Uzun zaman sonra takım, biraz olsa da göze hoş gelen futbol sergiledi diyebiliriz.

Lâkin yine de maç sonu kazanırız demek zor. Yetenekli ve kaliteli oyuncu eksiğimiz çok göze çarpıyor, pozisyonların çoğunu bitiremiyoruz. İlk yarı rakibe pek pozisyon vermedik. Hamsik’in olmayışı da bizim için avantaj. Umarım 3 puan alırız. Lâkin ikinci yarı zor geçecektir.
 
2.yarı ne olur bilmem ama Trabzonspor'a 1 puan verseler maça çıkmazlarmış gibi duruyor.Kendi sahasından çıkmakta çok zorlanıyorlar,bizde zaman zaman çıkartmıyoruz onları.Biraz panik havası sezdim onlarda.İlk yarı hem savunma,hem hücumu düşününce iyi yarı çıkardık.Hamsik'i alacaklar mı acaba 2.yarı başında ?

Penaltımızda tartışmasız doğruydu.Hakemler eğer Trabzonsporlu oyunculara önceki maçlarında haklı şekilde kırmızı kartlar çıkarmış olsaydı acaba Trabzonspor kaç puanda olurdu ? Kontrollü savunmaları yok.
 
Gol atmayalım diye epey uğraştık ve Marcao'ya yapılan büyüyle golü yedik. Marcao n'oldu oğlum sana?

Babel sen de bir defa olsun sağına çektikten sonra sağına vurma arkadaş, PTT 1. Lig'de bile ezberlemeyen kalmadı.
 
Yuh sana Taylan denen kazma.
Takımda bir tane pas yapmayı bilen adam var orta sahada cicaldou , hoca onu kenera alıyor.
Kazma Berkan ve Tayla ile orta saha kurgusu anca bu kadar olur.
Kerem iyi dedik , bir pas ver ya pas ver , her topu kaleye şut çekme.
İnşaAllah küme düşeriz , bu futbolcularında hepisini , dikmek lazım.
Sinirden kafayı yiyicem ya.
 
Kazmalar sürüsü, ayağını kullanmaktan aciz reziller!

Marcao senin yapacağın müdaheleye de, Taylan-Berkan kalaslarını, çuval kalecileri futbolcu diye bu takıma alana da…
 
Bu kadar ayağını ve beynini kullanamayan futbolcu bozuntusunu Galatasaray’da toplamak büyük iş doğrusu. Yapılanmasına tükürdüklerim!
 
Arda Turan'ı oyuna almayarak üçüncü golü yemekten kurtulduk.

Maçla ve takımla ilgili söylenecek çok şey var. Gençleşme adıyla vasatlaşma söz konusu. Aslında gayet kaliteli bir grup oyuncu var ama ne antrene edilmişler ne de onlarla rotasyona girebilecek ve rekabet edebilecek arkadaşları var. Ağabey diye yerli yeniçeri Arda, veteran diye de Babel dedegiller varken ve takımın iskeleti olacak dediğiniz oyuncuları yirmi küsür haftadır takıma kazandıramazken yapılanmadan söz etmek çok komik olur. Yine altmışıncı dakikadan sonra tuhaf değişiklikler gördük. Sezon başında alınan Morutan nedense yedek soyunuyor. Karşımızdaki takımın puanı bizi ikiye katladı. Dile kolay, 27 puan fark var. Biz de 27 puanda kaldık.
 
Yine skora göre herkes sallıyor.Su maçta puan kaybetmek çok üzücü.Ilk gol Ömer at taca, Marcao adam gibi uzaklaştır.Ikinci yarı 20 dk dışında iyiydik,mac boyu mücadele iyiydi. Olmayınca olmuyor şu eksik Trabzonu yenemedik çok kötü oldu.
 
Yine skora göre herkes sallıyor.Su maçta puan kaybetmek çok üzücü.Ilk gol Ömer at taca, Marcao adam gibi uzaklaştır.Ikinci yarı 20 dk dışında iyiydik,mac boyu mücadele iyiydi. Olmayınca olmuyor şu eksik Trabzonu yenemedik çok kötü oldu.
Yahu kardeşim , sen hangi maçı izliyorsun. Takım top yapamıyor , pas atamıyor. İlk yarı iyi , ikinci yarı rezalet futbol var , bu arada trabzonda hiç gününde değil , olsalar 2.yarı bizi 5 lik yaparlardı.
Sen yönetimdenmisin yoksa ?
Bir çok yorumunu okudum burada , inan ayıp olmasa , kullandığı yada içtiğin maddeyi bırak diyecem.
Tövbe , tövbe.
 
Savunmanın kötü olduğunu belirtirken Marcao'yu kayırarak belirtenler oluyordu.Son 3 maçta o da kötü.Çok formsuz.Ayrıca kaleden oyun kurarken çok riskli adam geçmeye çalışıyor,bu da bize ya top kaybı olarak ya da saçma sapan bir durum olarak dönüyor.

Maç kadrosunda net sırıtan 2 isim ise Ömer ve Taylan idi.

İlk yarı takım ne kadar iyiyse,45 ile 67 arasında maçta Galatasaray diye bir takım yoktu.Trabzonspor hafif hafif geliyor ama pozisyonlar yakalamakta zorlanıyordu.67'den sonra biraz akıllandık,koca maçın böyle bitmeyeceğini anlar gibi olduk.Bir ara sabaha kadar pas yapsak Trabzonspor pres yapıp topu kapmaya çalışmayacak gibiydi.

Keza ne oldu Ömer'in topa dokunamaması ardından Marcao'nun topu yumusatıp asist yapması ile bir anda dağıldık.Halbuki o kadar maç kazanamayan takım için 1 puanda iyi olurdu.Bunun bilincinde birileri var mı yok.

Kaleden biz 90 dk boyunca belkide 2-3 kez iyi çıkabiliyoruz.Kaleden oyun kurma konusunda sezon başından beri en sorunlu takımız.Kaç maçta kaç kez benzer goller yedik.Yine kaleden başlanan,Taylanın hatası sonrası gelen basit bir gol oldu.

İyi oynamayan takıma gene maç kaybettik.Taraftar Allah var 1-2 olana dek desteğini esirgemedi.1-0 ın üzerine bu kadar yaslanırsan,top pinpon topu gibi ona çarpar,buna çarpar kalene girer.

Geçmiş olsun.
 
Bu takıma acil 6 numara lazım.
Gedson ile tek olmaz, net 6 numara lazım.
Birde kaleci tabiki.

Birde ben olsam Fatih hoca sonrası yerli hoca getirirdim. Yabancı hoca ile gerçekten olmaz.
Çok eksik var çok , tabi başta en az 2 tane orta saha , haftalardır yazıyoruz burada.
İşin garibi , burada bir çok kişinin gördüğünü , işi futbol olan , bu işten para kazanan teknik ekip ve yönetim göremiyor.
 

Üst