2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Bu haftanın ardından Türk Telekom'un lider bitirememesi hayli güç geliyor bana. Tercihen Darüşşafaka ve Merkezefendi'nin ardından; Büyükçekmece ve Manisa'yı geride bırakarak 8. sırayı almak bir yerine göre iki zar atma fırsatı demek play-off başladığında.
 
İstatistiği Basketfaul'den gördüm.

Kartal'ın sakatlığı sonrası Bahçeşehir ligde 7-Şampiyonlar Liginde 6 maç olmak üzere 13 maçı kaybetmiş oldu.

Konya maçına kadarda kolay maçları yok Bursa ile bizle ve Çekmece ile oynayacaklar 3 maç üst üste.
 
Tofaş ve Orhun Ene inşallah küme düşer. Kariyerimi riske atamam diye düşme hattındaki Galatasaray'a gelmemiştin ya hani.
 
Telekom sampiyon olursa hic sasirmam.Her hafta yaziyoruz burada belki ama gercekten harika bir takim olmuslar ve mukemmel basketbol oynuyorlar.Erdem Can’a tebrikler.Hak ediyor bu sezon her turlu ovguyu.
 
Şu maç çok garip yere geldi ya.20 ile bitecekken 3.çeyrek Usher'ın üçlüğü ile biten ve bir anda son çeyrek Beşiktaş'ın enerji koymasıyla 6'ya geldi fark.

İyi de oldu güzel bir maç sonu olsun.
 
Beşiktaş'ın pota altı sıkıntı ya.Oradan sayı bulamıyorsun,savunamıyorsun,üstüne çok ciddi ribaund sorunun doğuyor.

Takımın David McCormack yerine iyi bir uzunu olsaydı daha güzel bir maç izlerdik.Hedef maçlarda ise yabancı olarak Whitehead yerine McCormack oynamaya devam etmeli.
 
79-67 kazandi Telekom.

Iceride Fenerbahce ve bizimle oynayacaklar.Deplasmanda da Efes maclari var.Bu 3 mac disinda hepsini kesin kazanirlar.Fb’yi yendikleri takdirde ligi lider bitirmeleri kesinlesir zaten.
 
Bursaspor'un pota altı hala yok.Savunması ve pozisyon alma bilgisi kısıtlı olan Auguste ile Yiğitcan seni Eurocup'tan eletir.Ligdede takım umut vermez.

Hele Auguste'ın aldığı ribaundu Allah affetsin zor yürüyen babaannem alır ya.
 
Bu Bursaspor'a ne olmuş ya... sene başı ilk 3-4 hafta şampiyon gibi oynuyorlardı, hele içerdeki Efes maçı oynadıkları top verdikleri mücadele.. vah vah bitmiş bu takım. biraz seri yapsak biz bursa'yı aliriz altimiza bizim mağlubiyet serisiyle geçen dönemimizden daha beter durumdalar.
 
Xavier Mayes'in hızlı hücumda Hamilton'a panyadan yaptığı asisti(asist sayılmayacak) az sonra twittera düşünce mutlaka izleyin.Müthiş,müthiş.

Öncesinde Ayberk'in bloğuda gayet güzeldi.
 

Üst