• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Ben bu sezonun özetine baktığımda iç sahada ve deplasmanda takımların bu kadar inişli-çıkışlı performans göstermelerine ciddi anlamda şaşırıyorum artık.

Son çeyreğin bitimine 6 dk kala Büyükçekmece,Karşıyaka karşısında 75-54 önde..

Antep Petkim’i yener,Besiktas’ta Bahcesehir’e kaybederse son haftaya Antep 1 galibiyet onde girecek.Son hafta da iceride Dacka ile oynuyorlar.Dacka’nin siralamasi garanti oldugu icin cok sikmayacaktir.Yani bugun bu dedigim senaryo gerceklesirse Besiktas yuzde 90 kume dusecek.15:30 seansini merakla bekliyorum o yuzden.

Ever enteresan seans olacak socar, ksk'nin salonunda oynayacak bide seçimlerden dolayı.

Yigit Arslan cidden Melih’ten de Bugrahan’dan da cok daha iyi bir sutor ve cok daha iyi bir takim oyuncusu.En cok Yigit’i isterim yerli olarak bize.

Besiktas’i kumede tutmak icin baya bir seferberlik goruyorum 2 haftadir.Goz gore gore yapiyorlar :)

Abisi 2 hafta önce baya çalıştı beşiktaş için kardeşi işi baştan sıkı tutuyor bu sefer beşiktaş'ın kazanması için.

Antep sürekli farkı 5-6'ya çıkarıyor sonra Petkim maçı eşitliyor sonra tekrar 5-6'ya çıkıyor fark yeniden Petkim esitliyor maç hep bu döngüde gitti. ama Antep kazanacak gibi duruyor bakalım. Beşiktaş ise 5 sayı önde.

Yunus Emre sen basketbola tepki olarak dogmussun.Senin basketbolcu olabildigin bir dunyada gencler hayattan hic bir sekilde umudunu kesmemeli.

yiğit arslan. Allah rızası için alalım bu adamı nolur, fanatik Galatasaraylı zaten lütfen yerli piyasasi açılınca ilk olarak kendisine gidelim.

Oha Berkay Candan ne yapti oyle 😂

Haydi antep al maçı.

Baygül ve Yiğit taşıyor bahcesehir'i.

Jeremy simmons inanılmaz smaç

İkili averajda kim önde? Beşiktaş mı? Antep mi?

iki maçta da inanılmaz bir son 5 dakika yasanacak vallahi imkanı olan izlesin bu iki maçı da. tableti televizyonu kurduk setup'u ikisi de önümüzde. inanılmaz keyifli valla.

Bahçeşehir 5 e çıkardı farkı

MUHAMMED BAYGÜL.

Bahçeşehir'in son iki hucumdur yaptığı savunma halis mi ya? kaybetmek istesen bu kadar kotu savunma yapmazsın.

Geri