2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Şampiyonluk play-off'u-5.'lik play-off'u sistemine geçildiğinden bu yana ligde ilk 4'te yer alamaması erkek voleybolla ilgili hemen herkese kaybettirecek yegane takım olacağız. Burak Güngör transferiyle seviye atladık, Burak Güngör'ün nispeten rahat fikstürdeki sakatlığını tolere edemeyerek de şampiyonluk play-off'u oynayamayacağız. Yıllar önceki; bugüne çok yakınsayan ve salt saha içine odaklanıldığında efsanevi olan Halkbank galibiyetinde forumun eskilerinden Erdem Güntepe ve Volkan Kızıltaş'la birlikte ailesinden hususi teşekkür aldığımız Yasin Aydın'ın ilk 6'da yer alabilmesi için özellikle pasör çaprazının Şampiyonlar Ligi seviyesinde olması gerekiyor. Aksi ihtimalde tertemiz savunmasına rağmen hücumu kurtarmıyor ki bu sezon da geçmişteki kimi sezonlarda olduğu gibi bu nokta üzerinden kaybediyoruz.

Hem sponsorlu yazıma uğraşmadan Türkiye Kupası'ndan hem de Cev Cup'tan başlar baya dik şekilde elenmişken ligin kalanında en azından Fenerbahçe deplasmanını kazanarak hem ilk yarıdaki çok keyifli günü deplasmana da taşır; hem de erkek voleyboldaki rekabette 38 galibiyet önde olduğumuz tarihsel üstünlüğe anlamlı bir ek yaparız umarım. Ziraat Bankası gibi yapıların yaşamlarımızda sadece kırılma noktalarında; kriz anlarında karşılık bulduğu ortamda spora dair ruh ve anlamlandırmaya dair ancak bugünkü gibi ekstrem kesitleri hatırlıyoruz kabul edelim ki.
 
Yeni sezon transfer çalışmalarına başladığı öğrenilen Efeler Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta’nın, Fenerbahçe HDI Sigorta’da forma giyen orta oyuncu Ahmet Tümer ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
(Via : Voleybol magazin)
 
Yeni sezon transfer çalışmalarına başladığı öğrenilen Efeler Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta’nın, Fenerbahçe HDI Sigorta’da forma giyen orta oyuncu Ahmet Tümer ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
(Via : Voleybol magazin)
Önceki özbek döneminde de en iyi yerli oyuncuları kadroya kattık pek bir başarı gelmedi umarım bu dönem farklı olur
 
Trajikomik olacak fakat Arkas'ta paralar mı ödenmiyor sorusu dillendirilebilir noktaya geliyor. :) İki Fenerbahçe derbisindeki performansı 180 derece fark eden, ikinci derbide sezonu zihinde noktaladığı algısını yaratıp 6 takımın içerisinde toplam 11 maçtaki en verimsiz derbiyi oynayan takım ince set istatistiğine bağlı olarak son 6 haftaya ilk 4'te giriyor neredeyse.
 
Ligde çok ilginç bir durum oluştu. Arkas'ın peşi sıra aldığı saçma sapan mağlubiyetler sonrasında bizde son maçlarımızı kazanınca bir anda 4. sıraya yükseldik ve playoff oynamak için ciddi bir avantajımız oluştu. Anlayamadığım şey ise Arkas'ta neler olduğu çünkü alınan mağlubiyetler pek normal değil.
 
Ozan Bey'in paylaştığı üstteki görselde yer alan formayı Galatasaray Store'da görmeyi talep edelim. Voleybolda parçalı forma keza tüm basketbol formaları satışa sunulmuş fakat tişört formunda olduğundan, fitness salonunda terminatöre dönüşmeyi zorunlu kılmadığından öncelik elbette ki vişne çürüğü rengi voleybol forması. :)
 
Arkası yenebilir miyiz bilmiyorum takip de etmiyorum puan durumuna baktığım da iyi değiller olur da yenersek ilk 4 yaparız seneye de yatırım yükselecekmiş ne değişir ki Burutay,Vahit Emre,Burak Mert gibi oyuncular alındı zamanında yabancı tercihleri+N.Özbey yüzünden ambargo koyabileceğimiz sezonu yanlış hatırlamıyorsam sadece süper kupa ile bitirdik.Ne bilim çok bir şey değişmez bence.
 

Üst