2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Arkası yenebilir miyiz bilmiyorum takip de etmiyorum puan durumuna baktığım da iyi değiller olur da yenersek ilk 4 yaparız seneye de yatırım yükselecekmiş ne değişir ki Burutay,Vahit Emre,Burak Mert gibi oyuncular alındı zamanında yabancı tercihleri+N.Özbey yüzünden ambargo koyabileceğimiz sezonu yanlış hatırlamıyorsam sadece süper kupa ile bitirdik.Ne bilim çok bir şey değişmez bence.
Abi Arkas maçı bugündü. 3-1 yenildik. 5-8 arası maçları oynayacağız.
 
Çok rahat final etabına kalabilirdik ama olmadı yazık. Bugünkü maç ile değil saçma sapan mağlubiyetler ile oldu malesef çok üzüldüm:((
 
Yarı finale kalsaydık bile mevcut takımla halkbank karşısında bir varlık gösteremezdik bence. bu sezon tam bir geçiş sezonu oldu. Gelecek sezon içinde çalışmalar başlamış. Fenerbahçe'den orta oyuncu ahmet tümer ile anlaştık diye duydum. Smaçör pozisyonunda burak ve sherifi'yi takımda tutmalıyız. bu sezonu polonya'da geçiren murat'ı geri getirmek içinde çalışmalarımız olmalı. libero transferi de şart. iki sezon önce halkbank'dan volkan döne'yi istemeyip, küme düşen takımın liberosunu getiren hocamız vardı maalesef.. çapraz transferi de çok önemli çünkü bu sezon edgar diye bir arkadaş geldi ve beklentilerin çok altında kaldı. oyun haddinden fazla smaçörlere yıkıldı ve ilk 4 dışı kalmamızın ana sebebi çapraz etkisizliğiydi. büyük bir isim alamayacaksak türşad'dan saadat düşünülmeli. son olarak iyi bir galatasaray diye bildiğim efe bayram smaçör içinde düşünülebilir. şansını bu sezon italya'da denedi ama fazla süre bulamadı.
 
Özgün bir transfer dönemi gelişecekse Challenge yerine Cev'de oynamamız öncelikli istenç olacaktır. Challenge kazanmanın dahi verime karşılık gelmeyeceği bir yorgunluktan fazlası olamaz. Bu seriyi kazanmak mı bizi Cev'e taşır sorusuyla içeriği derinleştiriyorum, formalite algısı ancak böyle dağılabilir. :)
 

Üst