2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Bu libero ve pasörler ile ilk 4 nasıl düşünürler anlamıyorum. 5-8 arası takılırız büyük ihtimalle. zamanında kontratı bitmişken volkan döne beğenilmedi, sonrasında berkay dedik hamle bile yapılmadı. bari fenerbahçe'den ayrılan ahmet karataşı alın dedik alınmadı çocuk şimdi arkasa gitti. bizde ibb'de küme düşmüş vasat liberolarla oynuyoruz. pasörde muratı kaçırıp yerine selçuk abiyi falan getiriyoruz sonrada ilk 4 :) bir tane daha yabancı hakkımız varken bunu değerlendirebilirdik.
 
Mehmet Saruhan Cibara : Erkek voleybol takımında iyi bir takım oluşturduk Yasin Aydın sakatlandı. Onun düzelmesini bekliyoruz. Onun döşünü bekliyoruz. Yasin’in durumuna göre Türk önemli bi smaçörle görüşürüz Milli takım seviyesinde .
 
Son düzenleme:
Burak güngör olursa güzel olur. pasör konusunda selçuk abi ve orçun ile sezonu geçiririz. pasörde muratı takımda tutsaydık ilk 4 için cidden umutlu olurdum. bir de nasıl libero almayız anlamıyorum. 2 oyuncuda en fazla küme düşmemeye oynayan takımlarda oynayabilecek isimler. yani pasör ve libero rotasyonu ciddi sorun bizde. bu iki sorun ilk 4 hedefini zora sokuyor.
 
M.S : Galatasaray HDI Sigorta 3-0 Cizre Belediye

Axa Sigorta Kupa Voley C Grubu'nu lider tamamlayarak Çeyrek Final'e yükseliyoruz! 💪

#TebriklerFileninAslanları
 

Üst