2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Geçen sezon volkan döneyi istemeyip, küme düşmüş takımdan beytuyu isteyip getirtmişti nedim hoca. libero konusunda bizi taşıyacak bir isim olsa harika olurdu ama libero pozisyonumuz kötü bayağı.
 
Mehmet Cibara maç sonu röportajda aynen şu ifadeyi kullandı "sene sonunda dikkat edin sezon sonu değil sene sonunda bir sürprizimiz olacak".
Mehmet cibara ve dursun özbeğe vleybol konusunda güvendiğimi en başından beri söylüyorum kadın voleybol takımınında erkek voleybol takımınında en iyi olduğu dönem takımın başında bu iki isim vardı
 
Morteza ve Burak hamleleri ile takım geçen seneye göre baya seviye atlayacak ama pasör çaprazı konusunda endişeliyim. Edgar nedense bana şampiyon olacak takımın oyuncusu gibi gelmiyor. Buna ek olarak libero mevkisinde de kalite anlamında gerideyiz bence. Halkbank ve Ziraat Bankası’nın kadrolarını görünce şampiyonluk için umudum azalıyor malesef. Özellikle Halkbank’ın pasör çaprazı efsane oynuyor. Avrupa maçları da başlayınca takım kısa aralıklarla maça çıkacak umarım ligde yorgunluktan dolayı sürpriz puan kayıpları olmaz.
 
Yeni hocayı tebrik ederim. transfere bu kadar geç girmesine rağmen harika takım kurmuş. 1 tanede libero alabilirsek ilk 4 hedefi gerçekleşecektir. izlediğim ilk 3 haftada gördüğüm kadarıyla fenerbahçe geçmiş sezonlara göre ciddi zayıflamış. ziraat yine favori takım, arkasta ilk 4'te olacaktır. halkbank ise nimir gibi starı getirmiş ama yine dağınıklar.
 
Pasör,libero ve pasör çaprazı konusunda sıkıntımız var diye düşünüyorum. Halkbank ve Ziraat Bankası varken şampiyonluk imkansız diye düşünüyorum.
 
Nimire yıllık 1.5 milyon dolar verip şu kadroyu kurmak nasıl bir beceriksizlik anlamıyorum. kadınlarda eczacıbaşının son yıllarda yaptığı yanlış yapılanmanın erkek takım versiyonu olmuşlar geçen sezon gibi. Bize gelecek olursak takım bayağı umut vaad ediyor ve ben ilk 4 için ciddi umutluyum. fenerbahçe çaprazda genç kaan ile oynayıp aldıkları yabancılardan da ciddi katkı alamıyorlar. bir tane daha yabancı hakkımız var, onuda kullanmalıyız.
 
Gs'de 'ilk teknik direktörlük deneyimi' kulübü oldu son 2 senede. yani bir sene de bir branşı rahat rahat izleyelim ama kim gelirse gelsin olmuyor, yan branşlar hep üvey evlat. selçuk 3 sene önce de takımın en vasatıyken bu sene tekrar ona gitmek neden, 2 liberodan vazgeçemiyoruz ama ikisini topla bir libero etmiyor. yani bir sene libero sıkıntı, bir sene pasör, bir sene kanat smaçör... bu sene ama maşallah iki üç pozisyon birden. genç yaşta sinir hastası olduk
 
Ziraatın oturmuş ve kaliteli bir kadrosu var. burada defalarca yazdım şampiyon olurlar diye. hatta şampiyonlar liginde çeyrek final bile yapabilirler. biz bence bu sene transfere geç girmemize rağmen güzel bir kadro kurduk ve ilk 4 yapacağımızı düşünüyorum. he biz treni nerede kaçırdık, burutay gibi yıldızları takımı çekerken, boşta olan arslanı almayıp selçuk abiyle devam edince. o ara ne halkbank ne arkas nede ziraat güçlüydü. o sezonların ekmeğini fenerbahçe yedi.
 
Son düzenleme:
Okan çok doğru bir noktaya değindi halkbank Arkas ve Ziraat i geçebileceğimiz sezonlarda tam olarak iyi hamleler yapamadık şimdi ne Halkbank i ne Ziraat i geçemeyiz Arkas ve Fenerbahceyi geçmeye odaklanmak mantıklı olan ilk 4 zor değil bu kadro seneye iyi bir libero iyi bir orta oyuncu ile başka bir seviye ye geçebilir
 
Bugün fenerbahçe'yi üstün bir oyunla 3-1 ile geçerek ilk 4 iddiasını sonuna kadar koydu takım. soru işaretleri olan selçuk abi ve liberolar bu sezon güzel katkı veriyorlar. bunu da hocaya yazarım ben. sherifi, oğuzhan ve burak kalitemizi yukarıya çekiyor. edgar ise bende soru işaret oldu. torres gibi çok dengesiz ve hantal. transfere geç girmeseydik büyük ihtimalle daha iyisini bulurduk ama sezon başı şartları düşününce bunu da şükür.
 

Üst