2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Taraftar,Yönetim,Oyuncu,Teknik kadro olarak inanmış bir oluşum ile Şampiyon olundu..

Bu sene dün gece 03.00 kadar sevindik bitti, yeni gün Fenerbahçe Derbisi ile Sezonu kapatalım.

Öncelikle Lucası Takımda tutup İcardiyi almalıyız...

Nelson ile Boey gidicek belli gidenlerin yerini doğru hamleler ile doldurmalıyız.

Solbek elzem oğlu elzem

Oliviera ve Mertens önüzmüzdeki seneyi bu tempoları ile yedek geçirirler.

Yetmez bize bir Kupa Hedef AVRUPA
ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA
 
Son düzenleme:
Transfer sürecinde umarım Özbek yönetimi ilk döneminde ki şampiyonluk sonrası hatalarını yapmaz. Nelson ve Boey 'den elde edilecek gelirinin bir ders olması gerekiyor. O parayla gidip son kontratını kovalayacak oyuncular 3-4 er milyon maaşla takıma doldurulmamalı. Kaliteli oyuncu evet alınsın ama yanında para kazanabileceğimiz ve ilk 11 oynayabilecek genç isimlerde olmalı. Bunu bu sefer yapabilirsek 4-5 senelik bir ambargo koyabiliriz. Eğer doğru bir kadro kurup güçlü bir oyunun varsa fedarasyonu da Mhk yı da siyasilerde üst üste koyup şampiyon olursun. Böyle bir ülkede bile ben her zaman hakeden takımın şampiyon olduğunu düşünüyorum.
 
En basta Okan Buruk Hocamiz ve teknik ekipteki diger hocalarimiz,sonrasinda basta Icardi,Torreira,Kerem,Nelsson,Abdulkerim ve Boey olmak uzere butun oyuncularimizi,baskanimiz Dursun Ozbek ve Erden Timur basta olmak uzere tum yonetim kurulumuzu tebrik ediyor ve kendilerine tesekkur ediyorum.

Gecen sezon 13. olan bir takimi devralan bu yonetim neredeyse sifirdan ust duzey bir takim kurarak basina da Okan Buruk’u getirdi.Okan Buruk sifirdan kurulan bu kadroyla maksimum derecede iyi bir sezon gecirdi.Her takimi en az 1 kere yendi ve 17’de 16lik bir seri yapti.Futbolcularimiz cogu macta ust duzey konsantrasyon ve istekle oynayip kalitelerini sahaya yansitarak vura vura sampiyon oldu.

Butun sampiyonluklar degerlidir ancak bu sampiyonluk benim icin en degerli 3-4 sampiyonlugumuz arasina girer.Butun sezon yasadigimiz hakem skandallari,Pfdk’nin sacma sapan sevkleri,basin ve medyadaki Fbli parali askerler ve bunlarin disinda yasadigimiz deprem felaketinde kaybettigimiz Galatasarayli kardeslerimiz,abilerimiz,ablalarimiz da dusunuldugunde cok onemli bir sampiyonluk.

Ligdeki her takimi en az 1 kere yenen,ezeli rakibini sahasinda ezerek onlarin kimyasini tamamen bozan takimimiz aslinda Ocak ayinda bu sampiyonlugu kimseye vermeyecegini acik acik gosterdi.Hic suphem yoktu.Yaklasik 1 bucuk aylik deprem arasindan sonra bir de takimimizin bay gectigi haftalar da cok oldugu icin ritim kaybi yasadik.Tabi ki bu da cok normal bir durumdu.2020’deki pandemi oncesi ve sonrasi Galatasaray’a baktiginizda bu dedigimin ne kadar dogru oldugu da ortaya cikiyor.Fatih Terim gibi tecrubeli bir hoca bile pandemi sonrasi dususun onune gecemedi ve tepe taklak gittik.Bu dusunuldugunde Okan Buruk’un basardigi isin ne kadar buyuk oldugunu fark etmek cok kolay oluyor.

Cumhuriyetimizin 100. yilinda Yuce Ataturk’umuzun yattigi sehirde sampiyonlugu ilan etmek bu sezon icin cok guzel bir denk gelis oldu.

Iyi ki Galatasarayliyiz,iyi ki varsin Galatasaray !
 
Yusuf Demir Mata Seferovic bu sezonun hatalı transferleriydi. En büyük sorun Cicaldau olur herhalde. Zaniolo 'ya teklif varsa gönderilmeli o paraya başka oyuncu bulunur.
Yusuf Demir’e hatalı transfer diyebilecek kadar bir şey görmedik. Buna katılmıyorum, diğer ikisine katılabilirim. Zaniolo’yu gönderelim demek de şu an çok mantıklı değil. Ciddi yatırım yapıldı ve genç yetenekli bir oyuncu daha iyi iş yapacaktır gelecek sezon
 
15-20m bandındaki yabancı oyuncuda talibi varsa adapte olmasını beklemezdim. Alternatifi bulunur çünkü o paraya. Yusuf Demir yerli sayılsa beklerim Ferdi gibi ama yabancı sayılıyor Morutan'dan Zaniolo 'dan Martens'ten statü olarak farkı yok.
 
Kadroyu çok beğendim ben şahsen. Fb’yi son zamanlarda deplasmanda hep mağlup ediyor olsak da, içeride 7 sezondur yenemiyoruz. Umarım bu maçı kazanıp o hesabı da kapatırız. Şampiyon takıma başarılar..
DEF8921A-067C-423A-BA58-9EC2554971F4.jpeg
 
Güzel giden maçta niye salak salak kararlarınla maçı etkiliyorsun ? Zaniolo'ya yapılan faulleri vermezsin, verdiğinde kullandığımızda yeniden kullandırtırsın gole gidecekken, Icardi'nin arkadan ayağına vurulana faul çalmazsın... Ne gerek var ? Maçtan çok konuşulup ünlü olmak mı istiyorsun ?
 
Güzel giden maçta niye salak salak kararlarınla maçı etkiliyorsun ? Zaniolo'ya yapılan faulleri vermezsin, verdiğinde kullandığımızda yeniden kullandırtırsın gole gidecekken, Icardi'nin arkadan ayağına vurulana faul çalmazsın... Ne gerek var ? Maçtan çok konuşulup ünlü olmak mı istiyorsun ?
Samet takozu İcardi'yi kaçırdığını anlayınca adamın ayağına vuruyor faul yok Valencia mermi yemiş gibi kendini atıyor kart yok.
 

Üst