2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

🔥TRANSFER BİLGİSİ
✅Galatasaray'da Moruţan kiralanacak.
✅Adı Adana Demirspor ile anılan futbolcu için başkan Murat Sancak ile konuştum.
✅ Artık kiralık futbolcu almayacağını söyleyen başkan taleplerinin olmadığını da iletti. (Tuncay Kurtuluş)
başta klup başkanı olmak üzere çok havalandılar , bu sene küme düşmemeye oynarlarsa hiç şaşırmam.
 
🎙 CANLI - Ali Naci Küçük: "Galatasaray, yerli sağ bek almak istiyor. İlk plan Onur Bulut'u kadroya katmak. Önümüzdeki hafta bonservis pazarlığı olacak. Hedef 2 milyon euro veya altındaki bir rakama. Olursa ayrıca takas." #FutbolArenaTV
 
💥💥

Kaya Temel:

“Yarın saat 16.00’da toplanacak Galatasaray’da U19’dan kesin olarak katılacak isimler; Berk Kızıldemir, Emirhan Kayar, Yiğit Demir, Eren Aydın ve Beknaz Almazbekov olacak.”
 
ÖZEL | @Salimmanav: ''Eyüpspor, Kazımcan Karataş'ı 21 Milyon TL karşılığında transfer etti ve 5 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu sözleşmesinin ilk 2 yılında Galatasaray'a kiralanacak''
 
Haluk Yürekli: “Erden Timur bu sabah beni aradı. Solbaken operasyonunu yönetiyor dememden ötürü rahatsız olmuş. Bu transferde bir ekip çalışması olduğunu söyledi. Okan Buruk için de ilişkilerin son derece iyi olduğunu söyledi.”
 
Denayer'le anlaşan Galatasaray, istediği an sözleşme imzalayacak durumda. Ancak bu transfer için Marcao'nun satışının gerçekleşmesi gerekiyor.

(Gökhan Dinç - Spor Gecesi)
 
💥Yarın Florya’da toplantı yapılacak. Tüm yetkililer ve başkan orada olacak. William Carvalho, Solbakken, Sanson ve Lucas Torreira ile ilgili kararlar alınacak.

(@Haluk_Yurekli)
 
🚨 İDDİA 🚨

💥 "#Olympiakos'tan Kostas Fortounis, #Galatasaray'ın sportif direktörü Cenk Ergun ile görüştü.

Yunanlı oyuncu, Olympiakos'un önümüzdeki sezonki planlarında yer almıyor ve Galatasaray şu an onun durumunu takip ediyor."

(@gsideridiss)
 
🇪🇸 Domingos Duarte, Galatasaray'ın gündeminde.

Savunma oyuncusunun Granada ile sözleşmesi 2023'te bitiriyor. Her şey onun Dünya Kupası'na gitmek için buradan ayrılacağını gösteriyor. Geçen yıl #LaLiga'da 21 maça çıktı ve 1 gol kaydetti .
 
Yine kaşarlanmış topçular yazılmaya başlandı.Cenk Ergün 2-3 milyon kitleyecek bunlara. Şu Talisca 'ya Sneijder muamelesi yapacaklar utanmasalar, yetenekli topçu ama kötü bir sporcu. Bunun parasını 1 ay ödeme maç bile satar. En çok kimi istemezsin deseler Talisca derim.
Solbaken ismide çok geçiyor açıkcası para verilmemesi taraftarıyım adamın 6 ay sonra sözleşmesi bitecek. Bir kere de biz kullanalım bosman kuralını zaten dananın kuyruğu ikinci Ocak'tan sonra kopacak ligde çok yoğun bir fikstür olacak.
 

Üst