• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Gecir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Çok düştük oyundan. Değişiklik için gol yemeyi mi bekliyoruz? Pozisyonları da cömertçe harcıyoruz.

İyi bari gol yemeden Mertens çıktı, laubali adam.

Bir atamadık ikiyi. Hem Okan hem Pistiolis hoca bu tip önemli maçlara çok iyi hazırlıyor ama iş oyun içi müdahaleye gelince tutuklaşıyorlar.

Icardi be kardeşim, adam kalite!

3-4 dk ne incelendi bu kadar ofsayt olup olmadığı mı ? Tertemiz pozisyon gibi geldi bana.Herkesi bu kadar geriyorsunuz yazıktır ya.

İrfan kızarıp çıktı.Ben bizim Sivas maçından sonra yapılan algılardan ötürü endişeliydim bugün fakat hem takım hem Okan Buruk çok iyi maç çıkarıyorlar.0-1 iken skor 1-1 e falan gelseydi bile düşüncem aynıydı.

Keyiften bayılcam shshshs.

Ne güzelde oluyor OHH OHH ……

Ulan Ferdi İrfan Konyaspor maçında kendi hatasına rağmen sana küfürün alasını eder susarsın,Abdülkerim'e gelince dikleniyorsun.

Kaybettiğiniz maçta taraftar seni alkışlıyor diye havaya girme.

Galatasaray kendine inanmayan SOZDE taraftarlarini GOT etmeyi cok sever.Ceza alirsam da alayim umrumda degil.

Icardi ne çaktı be.Adam 76'da oyuna girip maça direkt etki etti.

A Plus oyuncu böyle oluyor.

OKAN BURUK OKAAAAAN BURUUUUKKKK
DERKEEEENNN ICARDIIIIII

İcardi 7 Milyon mu alıyorsun kaç alıyorsan al, bu nasıl bir adam.

Fener'in maç sonucu paylaşımında Ferdi var.Ben bu kadar tribüne oynayan kulüp görmedim :)

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NASIL SUSTULAR STATTA

Yalnız fena koyduk ;)

Sıra sende dede derken boşa dememiştik

Geri