• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Gecir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Allah seni kahretmesin be adam nerenden kalktın bugün ya pozisyonu olmayan takıma 3 gol hediye ettin !

Lakayıt oynaya oynaya ne hale geldi maç.

15 dkda nereden nereye geldi maç,özellikle 3 golün 2 si bayağı saçma yenilen goller.

Daha bir sürü maç varken şampiyon havasına girenlere iyi bir ders oluyor. Muslera mala bağlayınca hiç çekilmiyor. Hakemler de bariz olmasa da ince ince doğramaya devam ediyor. Savunmamızın bu kadar aciz duruma düşmesini görmek üzücü. Çevirip kazanmamız lazım.

Şansa iki gol attılar. Zaniolo çok kaçırdı, onun yerine İcardi olsaydı 2-3 fark önde geçerdik ilk yarıyı.

Muslera,Nelsson,Zaniolo uclusu kadar Karagumruk adina iyi isler yapan oyuncu Karagumruk’te bile yok bugun.Muslerayla Nelsson’un hediye ettigi 3 gol ve Zaniolo’nun kacirdigi goller bir tarafa hucumda ayakta bile duramamasi ve bencilligi kabus gibi bir ilk yari gecirmemize sebep oldu.

Muslera şampiyonluğu veriyor şuan. Bu maçı kazanirsak Muslera'ya rağmen kazanırız.

Dünyadaki en aşağılık topluluk; tescilli şikeci camiadır. Herifler her maç hakemle kazanıp utanmadan başkaların iftira atıyorlar. Bunların men edilmesi lazım spordan.

Adekugbe midir nedir yeter artık şu adamı kes be hoca ! Fiziği dışında futbol namına F harfini bile barındırmıyor ! Hiçbir fonksiyonu yok adamın. Resmen el freni !

arkadas bu diagne ne bilenmis bize Fenerbahceye karsi yoklari oynar bize karsi Del Piero kesildi

adam omuzla aliyor elle oynama diyor senin gibi hakemin...

Satılmış mhk’nin satılmış hakemleri her zamanki gibi fakat biz de çok kötüyüz bugün.

Irfan Can a penalti caliyosun buda penalti !!!

Ulan Diagne hakeme itirazlara en bas roldesin bide bu kulüpten ekmek yedin

fb maçında yürüyerek yenildiniz, gayet mutluydunuz şerefsiz Karagümrük! Bugün önde olmanıza rağmen her pozisyona yırtınıyorsunuz, hayırdır?

Zamanı mı be oğlum be zamanı mı anasını sattığımın panenkasının zamanı mı !!

Icardi senin kullanacağın penaltıya…

Vallahi bu da atamayacak dedim korka korka izledim ama şunu yapmanın zamanı mı be ! Ver Rashica çaksın köşeye zımba gibi!

Ya abi su macta Panenka denenirmi ya zimbala iste sol köseye off kafayi yicem

Yine de ben 5-3 gibi biteceğini düşünüyorum maçın.

Geri