2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

İsimler sadece iyi takım olmaya yetmez tabi. Brakocevic iyi bir geçirmedi bakalım takım diğer parçaları da önemli ama play off yapabilirler.
 
Değerli arkadaşlar, güncellemiş olduğum transfer söylentileri listesinin 3.sünü ek olarak paylaşıyorum. Ne kadarı gerçekleşir bilemiyorum ama, bayağı çekişmeli ve heyecan verici bir sezon geçirileceğinin işaretlerini görüyor gibiyim. Vakıf, Ecza ve Fener bilindik strateji ile müthiş nokta transfer üzerinde çalışıyor. THY ise, hem ses getirecek, hem de kadro genişliği ile avantaj sağlayabileceği bir kadroyu oluşturmak üzerine çalışıyor.
Diğer takımlara gelince, Nilüfer belediyesi, ağırlıklı olarak yerli ve kaliteli transferler üzerinde çalışıyor. Buna Lucille Gicquel'i ve Laura Kunzler'i de eklerseniz, bayağı iddialı. Kuzeyboru da, ağırlıklı olarak yerli ve geniş bir kadro oluşumu içinde ve etkili Gaila Gonzales ve Edina Begic gibi isimlerle anılıyor. En flaş isimlerle ve geniş bir kadro ile anılan diğer bir takım ise Muratpaşa BLD. Sigortashop. Aydın ve Çukurova da bir çaba içerisinde görünüyor.
Cimbom'a gelince, takımımzdan ayrılması göndemde olan üç oyuncu var. Buna karşın, transfer listesinde de sadece üç oyuncu görüyoruz ve bunlar da kesin değil. Birçok oyuncunun sözleşmesi ise sona ermiş durumda. Nasıl bir strateji ile nasıl bir transfer çalışması yürütülüyor, tam bir bilinmezlik. Zaman gittikce daralıyor ve kaliteli oyuncular da kapıldı veya kapılmak üzere. Umarım, geçen yılki gibi kötü bir senaryo ile karşılaşmayız.
 

Ekli dosyalar

  • Sultanlar Ligi Yeni Transferler (Gelenler-Gidenler)2.pdf
    468.9 KB · Görüntüleme: 16
Besiktas bile brakocevici aciklamis. Vakifin gencleriyle de iyi bir harmanlama yapacaklar anlasilan. Fener ve sirket takimlariyla bir olcude rekabet etmeye calisiyorduk birkac sene oncesine kadar. Simdi yerimizi muhtemelen bjk alacak.
 
Beşiktaş Brakocevic Lazovic Bahar Toksoy ve koç olarak Caprara açıkladı biz daha koçu açıklayamadık. Seneye play off zorlayan bir takım olacağız herhalde. Piyasada yine kimse kalmadı.
 
Haydi hayırlısı. Beren Yeşilırmak ismi Çukurova Belediyesi ile anılırken, Nazlı'mızı da Nilüfer'e kaptırıyoruz gibi duyumlar geliyor. Böyle devam ederse, iki olasılık var. İlk olasılık, dükkanı kapatıp gidiyoruz. İkinci olasılık ise, öyle bir hazırlık var ki, bir anda ard arda bomba transferlerle ortalık karışacak. Ortası bir senaryo göremiyorum. Sizce hangisi olacak?
 
Yapıldığı söylenen transferleri duyunca atılım yapılacağını sanmıyorum. Cuttino-Tashiro-Duygu benim sosyal medyadan duyduğum transferler. Ne kadar doğru emin olmamakla birlikte bu oyuncuların bize seviye atlatacağına ihtimal dahi vermiyorum. Galatasaray'da diğer branşlarda sıçrama yapmak için salonun yapılması bekleniyor gibi geliyor bana.
 
Yapıldığı söylenen transferleri duyunca atılım yapılacağını sanmıyorum. Cuttino-Tashiro-Duygu benim sosyal medyadan duyduğum transferler. Ne kadar doğru emin olmamakla birlikte bu oyuncuların bize seviye atlatacağına ihtimal dahi vermiyorum. Galatasaray'da diğer branşlarda sıçrama yapmak için salonun yapılması bekleniyor gibi geliyor bana.
Galatasaray gibi bir camianın, salon sporları için transfer yapmasının önündeki engel olarak salon yapılmasını beklemesi kadar anlamsız bir gerekçe olamaz. Bunu sizi eleştirmek için söylemiyorum ama kim ki böylesi bir gerekçeye sığınıyorsa, gerçekten komik oluyor. O zaman tüm branşlara derhal son verip, hazır oldukları zaman ortaya çıksınlar. Adı transfer listelerinde geçen oyuncular içerisinde, Egonu, Boskovic, Vargas, Zhu, Stysiak gibi oyuncuları alamıyorsan, Cuttino boş değil ve Anthi'nin yerini kapatabilecek seviyede bir oyuncudur. Diğerleri hakkında çok iddialı konuşmuyorum ama paylaşımımda sorduğum gibi, öncelikle devam ediyoruzmuyuz yoksa kapatıp gidiyormuyuz? Asıl bunun yanıtı önemli. Futboldaki şampiyonluk bile artık tat vermiyor.
 

Üst