2022-2023 Türkiye Süper Ligi

Su maci bir sekilde iyi oyun ve skorla atlatmamiz sart. Yonetim teknik kadro yetersizliginin gayet farkinda ki, hazirlik maclarinda da goruldu , Okan Buruk hakem federasyon diye aglayarak goz boyayip taraftarini kandirabilecegine inaniyor.Elinde buyuk nimet var, Keciorengucu bile az kalsin uzatmalara gidiyor du mac.
 
Sezon başlamadan bu sezon üç büyüklerden biri şampiyon olamaz yazmıştım,hala aynı şeyi savunuyorum,Başakşehir şampiyon olur veya yanılırsam beni Galatasaray yanıltır.Yarış Başakşehir ve Galatasaray arasında geçer.

Fb Trabzon'a kaybettiği akşam şampiyonluğu kaybetti,zaten böyle olacağı belliydi,Jesus Şubat - Mart başı gibi istifa eder bence,çünkü kader onları hep engelliyor yine engelleyecek,sakatlıklar vesaire derken şampiyonluktan tamamen kopacaklar.

Gelecekte üç büyükler diye birşey olmayacak,Galatasaray ve Başakşehir,Konya gibi takımlar üst sıralarda devam edecekler,Bjk ve Fb'nin ekonomik olarak sikıntıları büyük,başarı gelmiyor ve böyle devam edemezler.
 
Antalyaspor twitter hesabından sezon sonunda küme düştüklerinde ''Çok rahatız,çok profesyoneliz'' paylaşımı bekliyoruz.

Bu sezon bu takımı çok az izledim ve bunların oyun mantalitesini Ankaragücü maçında gördüm ben.Bu takım ligde kalmayı haketmiyor.
 
Ali Koç : ''Bizim Galatasaray'ı 6-0 / 4-0 zaferlerle yendiğimiz sezonlarda şampiyon olamadık. Bir de bu açıdan düşünmelerini istiyorum taraftarımızdan.''
Hahahahahahahahahahahaha .. Adamın açıklamayı bakın. Yani 3-0 yenildik şampiyon olabiliriz demeye getiriyor. Bunu diyen koskoca Ali Koç.. Bu halkı komik sözlerle uyutma cümleleri bir yerden tanıdık geliyor bana ama... Sussa, hiçbir şey demese yine iyi. Şu cümle söylenecek cümle mi ya :D
 
Ali Koç hayatımda belki de gördüğüm en kötü hatiplerden. Adamda sıfırın altında eksi bilmem kaç hitabet yeteneği var. 5.yılına giriyor ama alışamadı mı ne olduysa; ne ses tonu var ne cümle kurma kabiliyeti var ne de hitabet duruşu var. İlkokuldan bir çocuk getirsen daha emin ve güzel konuşur.
 
Jesus'un neyine tapıyorlar ya ? Ben FB'li olsam sinirden köpürürdüm,adam 3 derbiye çıkmış FB'nin attığı gol " SIFIR " ,5 gol yenmiş ve sadece 1 puan alabilmişler.Şimdi vasat anadolu takımının birine 4 gol atarlar yine Jesus'a tapmaya başlarlar.

FB artık bu saatten sonra toparlanamaz,bu sezondan sonra da şampiyon hiç olamazlar,hem maddi hem psikolojik yıkım büyük olacak çünkü.
 
Tapmalarına hak veriyorum. Dün sahaya bir ton yabancı madde atan it sürüsü 5 yıldır stadın yolunu bilmiyordu. Hoş gerçi iki maç sonra yine yolunu bilmezler. Geçen seneye kadar 3-5 bine oynayan tarihin en yalnız Fener'i vardı. Ali Koç'un rezillikleri, rezil futbolcular ve rezil teknik direktörlerden sonra senin takımına da her maç 4-5 attıran bir teknik adam gelirse sen de 5 yıl sonra havalara uçarsın.
Jesus'a gelince, kimse iki günde gömmeye çalışmasın. Rıdvan Dilmen de ağır eleştiriyordu dün TV'de. Ama düne kadar da ''Perreira da öyleydi ama Jesus bir başka oynatıyor 3-5-2''yi diye yorumlar yapıyordu. ''Yahşı günde yâr yahşidir, yaman günde yetiş gardaş'' muhabbetine döndü olay çünkü. Dün akşam 1-0 kazansa yine kraldı mesela Jesus.
Aylardır kral olan adamın 2 günde gömülmesine karşıyım. Ya kardeşim adam senin iğrenç enkazının altına girip, her maç 4-5 sallayan takım yaratmış. Yetmemiş Avrupa'da da ilerlemiş. Şimdi 0-3 kaybettin diye ''zaten çöpün tekiydi'' diyemezsin. Matematiğe bilime de aykırı, ahlaka da aykırı.
Ha oyuncu tercihleri bana da tuhaf geliyordu aylardır. Arda falan neden oynamıyor anlamadım mesela. Formda İrfan varken kızağa çekiliyor vs. Ama adam bu şekilde de aylardır sürekli kazandı.

Öte yandan bu reziller hem basketbolda hem futbolda aynanda darbe yedi. Hakkaten lanetlenmiş kavim gibiler yıllardır. Hele ki futbolda Barcelona gibi girdikleri sezonda, bolca yerden yere vurulan Galatasaray'a ezilmişlerse tamamdır. Gerçekten toparlamak zor buradan. Mental olarak tabii. Puan olarak her şey ortada henüz.
 
Konyaspor'da İlhan Palut ile yollar ayrıldı.

Yönetiminde hatası var ama bu kadar kazanamayan takımda hoca gider en başta doğru hamle yaptıklarını düşünüyorum. Büyük olasılıkla ismail kartal'ı getireceklerdir. Dönüp dolaşıp aynı insanlar geliyor zaten..
 
Yönetim Amir Hadžiahmetović'e teklifleri değerlendirmeye almış sanırım bundan dolayı anlaşamadı ve yollar ayrıldı. Beşiktaş ve Burnley istiyormuş 2.5 milyon euro'ya.
 
Ben mi körüm, yanlış mı gördüm bilmiyorum ama Fener'in attığı golün atağında net ayağa sert basma faulü varken gol iptal edilmedi. Adam VAR'a gitti sanırım ve salak oğlu salak ona rağmen verdi golü. Ancak Ümraniye'nin attığı golde anında iptal etti. Fener'i erken düşürmek istemediler yarıştan. Başka açıklaması yok. Aklıma gelmiyor yani başka bir açıklama.
 
Biz bu hafta Giresun deplasmanindan galibiyetle cikalim sonrasinda iceride Umraniyeyle oynuyoruz.Biz Umraniyeyle oynarken Fb Adana Demir deplasmanina gidiyor.Biz Giresun’u kazanarak gecersek Umraniye’yi yenip farki 6 veya 7’ye cikaririz.Fb’nin bu oyunla Adana’dan galibiyetle donme ihtimali yok.Yeter ki bu cumartesi su Giresun’u gecelim.Onlarin da daha kaybedecegi cok mac var ozellikle oynadiklari bu futbolla.
 
Böyle her hafta hakem yardımıyla puan alacaklarsa... Gerçi Fener tarih boyunca böyle ittirildikleri sezonlarda hep sonunda hüsrana uğramıştır. 2 haftada 2 puan alacaklarına 6 puan aldılar. Çoktan yangın yeri olmuştu ortalık 12 puan farkla. Ki taraftar hiç memnun değil yine de. Twitter'da tamamen negatif ve isyankarlar yorumlarda. Jesus'a tapan adamlar bir an önce gitsin diyorlar iki günde :D
 
Haksız kazandıkları maçlar fb’ye travma olarak misliyle geri dönmüştür her zaman. Bu rezil futbollarıyla pek ilerleme şansları yok zaten. Yarışta kalmaları çok zor.
 

Üst