2023-2024 Euroleague

Şimdi bulmakla uğraşamayacağım ancak H.Arat’ın seçim döneminde Bahçeşehir’le birleşeceğiz, seneye Euroleague’deyiz söylemlerinin populist söylemlerden fazlası olmadığını o gün yazmıştım.

Kendisi de bugün yan çizmiş, Euroleague için ayırdıkları bütçeyi futbola kaydıracaklarını söylemiş
 
Şimdi bulmakla uğraşamayacağım ancak H.Arat’ın seçim döneminde Bahçeşehir’le birleşeceğiz, seneye Euroleague’deyiz söylemlerinin populist söylemlerden fazlası olmadığını o gün yazmıştım.

Kendisi de bugün yan çizmiş, Euroleague için ayırdıkları bütçeyi futbola kaydıracaklarını söylemiş
Ben programı izledim. Futbol için bir şeyler yapmamız lazım. Hüseyin Yücel in basketbol şubemiz için ayırdığı bütçeyi futbola aktarma kararı aldık dedi.
Seçim zamanı da yazmıştım. O dönem böyle popülist söylemler hep oluyor ama sonu hep hüsran. Duşan ile devam edecekler. Yine iyi bir takım kurarlar belki ama eurolig vs hayal ötesi.
 
Popülizm bir kenara EL'de oynamak istiyoruz, o zaman içerideyiz diyebileceğin bir şey değil. Paris gelemedi bu zamana kadar Eurocup almadan. Türk takımlarının tabi doğal olarak bizimde kısa vadede wild card filan alıp EL yapmamız mümkün gözükmüyor. Ancak Eurocup kazanıp gitme yolu açık
 
Son düzenleme:
PAO'nun 12 yıl sonra Final Four'a kalması, normal sezonda Batı Ataşehir'deki maçta Ergin Ataman, Sloukas ve Lessort'un salonda yaşadığı ciddi gerginlikler; Sloukas'ın geçen sezonki üçlüğü, Fenerbahçe Beko'nun son Final Four deneyiminde yarı finalde Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'le 20 sayı farkla kazanması derken bu eşleşmenin ayak sesleri duyuluyordu.

PAO, Avrupa genelinde ciddi bir sinerji yaratmışken Monaco'yu yenip finalde Madrid'e kaybetse tamam denecek bir sezon olmazdı açıkçası. Şimdi kazananı finalde hayli büyütecek bir eşleşme doğdu. Arzum, tercihim elbette Panathinaikos-Olympiakos finali olur. Hem Euroleague'de en derin keyfi 2012 yazına dek PAO'dan alıp, hem de bu sezonu PAO'yla yaşadığım halde finalde Olympiakos'a meyilli olurum. :)
 
Katılmıyorum. Ekstra bir durum olmazsa diğer eşleşmenin kazananı daha büyük olacak. Zira tırnaklarıyla gelen Olympiakos'u eleyen Madrid yine güçlü gelecek. Ha Olympiakos bir sürpriz yapar da Madrid'i saf dışı bırakırsa zaten inanılmaz şekilde çehresi değişecek mevzunun.
Diğer eşleşmeye bakınca Pana favori duruyor. Fener'i elemesi hiçbir şey değiştirmeyecek. Fener'in olası bir sürprizi de 'sürpriz' olsa da yine de finalde Madrid ağır favori olacaktır. Madrid'in final yaptığı muhtemel senaryoyu varsayarak yazıyorum tabii ki.
Öte yandan; yıllar yılı loser, defolsun gitsin denen Sloukas'ı alıp F8'de ters gelen rakibini eleyip F4 yapmak da koçun başarısına yazar. Bu açıdan da tebriği hak ediyor.
 
Ne demiş?

Ben f4 formatını sevmiyorum keşke 5 veya 7 maçlık serilerle devam etse çeyrek finalden sonra. Tek maç sürprizindense hak eden kazanmış olur.

EL, NBA gibi bir organizasyon değil. F4 yerine seri sistemi geldiği anda 10 senenin minimum 6-7'sinde abuk sabuk işler olmadıkça şampiyon en baştan belli olur. Hiçbir keyfi kalmaz bence EL'in.
 
Fenerbahçe yatsın kalksın son maçlarda Fantasy oyununda Monaco'nun koçunu aldığıma dua etsin : ) işin esprisi bir yana Real'i sevsemde onların şampiyon olmasını istemiyorum,kazananın hep aynı olması dünya görüşüme ters,FB sonuçta Türk takımı,şampiyon olurlarsa ülke için güzel olur ama Pana - Oly finali harika olur,yunan derbisi,özellikle tribünler muhteşem olur,bu yüzden gönlüm Pana - Olympiakos finalinden yana.
 

Üst