2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Tamam her forvet sprinter olmak zorunda değil de; kardeşim 3 saniye koşsan kaleciyle karşı karşıya gol atacaksın. Sporcu adamsın, o kadar da koşabil yahu. El freni gibisin be Icardi. Anca top sana 6 pasta gelecek de gol yapacaksın. Mertens ne güzel attı önüne bomboşsun...
 
Torreira'ya verilen sarı kartın aynısı bize de yapıldı ama neden VAR çağırmadı ? Net kartlık faul yine es geçildi her hafta olduğu gibi... 45+3 verilen maçın 48.10'uncu dakikasında da ilk yarıyı bitirdi hakem biz kontraya çıkmışken.
 
Bu skora aldanmayın ! Ziyech'in ayağına basıldı VAR bile çağırmadı sarı kart diye. Aynısını Torreira yaptı sarı kartı verdi direkt kendisi.
Yediğimiz gole bakın. Birebir geçen hafta Abdülkerim'in iptal edilen golü. Rakip oyuncu bizim Barış Alper'in boynuna indirerek gol atıyor ama VAR bile çağırmıyor !
Tekrar edilen penaltı ayrı komedi... Kalecinin bir ayağı çizgide olsa bile kabul diye biliyorum doğru mudur ? Eğer kural böyleyse tekrar edilmemesi gerekiyordu.
Şu skora bakıp gerçekleri unutmamak gerek ! Rezil hakem kararlarının olduğu bir maç oldu !
 
Bugün beklediğimden çok daha fazla tehlike yaşadık kalemizde ama ikinci yarıda fiziken düşeceğini biliyordum Adana'nın nitekim öyle de oldu. Kaliteli ayaklarla bitirdik işi. Ziyech'ın dönüşü ilaç oldu takıma. Artık iki kanat birden işler durumda. Şimdi çay çekirdek derbi izleyebiliriz 😉
 

Üst