2023-2024 Galatasaray Kadın Futbol Takımı

Bu son dakika golü süper oldu. Diğer maçta Bjk geriye düştüğü maçta 60.dakika da attığı golle skoru 3-1 lehineye getirdi. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Fomget maçı şampiyonluk maçı olacak. İnşallah iyi de oynasak kötü de oynasak Fomgeti de geçip hem erkeklerde hem kadınlarda çifte kupa sevinci yaşarız.
 
Beşiktaş, şampiyonluk mücadelesi veremese de iç saha derbilerinin hakkını dibine kadar vererek bizi erkek voleybol gibi feda edemezsiniz dedi. Adeta bir Temmuz günü yaşadığımız ortamda oyunun yine yüzümüze gülmesini, kazanım sunmasını sağladı. :)

FOMGET baya takım. Geçen hafta derbide hem topu alarak hem de topu bırakarak gol yediğimiz ortamda olumlu konuşabilmem zor. İki rakibe karşı da genel averajda üstün olma şansımız yokken en azından berabere kalarak, bir beraberlik lüksü daha edinmek şampiyonluk için anahtar olur.
 
Bjk ile fomget'in maç'ı var yeterki kaybetmeyelim bu sefer. Kaldı 4 maç bu oyunla stres olsak'ta fokus şekilde devam etmeliyiz. Yeni transferler et mi balık mı çözemedim tam izleyemedim maçı.
Full İzleyen varsa bilgilendirirse sevinirim dostlar.
 
Hoca kapanmaya çıkmış ama vermediğimiz boşluk kalmadı. Bari önde falan bas ,savunma yapamıyorsun işte. Berna falan nasıl bi takımın kaptanı koşmaya pas vermeye mecali yok.
Neyse fb yada fomget'in şampiyonluğunu kutlarım, zerre hakketmiyoruz. Normalde bu oyunla olmamız gereken yer 5 veya 6.sıra.
 
Ligin en kötü futbol oynayan takımlarından biri olarak nasıl lider olduğumuza şaşırıyorum derken golü yedik. Fomget bizden 3-4 gömlek üstün top oynuyor resmen. Ayrıca yabancılarımız büyük ihtimalle normal bir işte çalışıp futbolu ek iş olarak yapıyorlar, bu kadar kötü oyuncuların açıklaması böyle olur sanırım.
 
Defansın hatasından golü bulduk, devreye 1-1 gidiyoruz. Bu kadro şampiyon olursa 2005-2006 Eric Gerets' li kadronun şampiyonluk etkisi olur resmen.
 

Üst