2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Evet başlıyoruz. Olacakları sırasıyla yazalım geriye kalan 12 maçta takım muhtemelen 8 g - 4 y alır. Çogu maçta mücadeleci ve iyi gözükür. Taraftar umutlanır, Seneye yine berbat bir transfer sezonu. 2 mevkide min eksiklik. Sezon ortası transfler, yeni gelecek koçun düşen motivesi ile saçmalaya başladıgı dönem. Gelecek sene yeni başlık altında zvezdana yapılan yorumları yeni koç için tekrarlarız
 
Ben oyle dusunmuyorum.Sonucta Ergin Ataman icin soyledigi sozlerden sonra bu ikili karsilastiklari maclardan once ve sonra sarildilar,opustuler.Ustelik Ergin Ataman bu konuda herhangi bir alinganlik gosterip bir aciklamada falan da bulunmadi.Hatta Erdem Can da bu sozunun yanlis anlasildigiyla ilgili bir aciklama da yapti.Bunu Ergin Ataman’in kendisi bile sorun etmemisken bizlerin bunu bu kadar buyutmesi gereksiz diye dusunuyorum.

Tabi ki isteyen bu konuda da baska konularda da kendisine karsi tavirli olabilir.Ona birsey diyemem.Ama ben Erdem Can’in bizim kulubumuze karsi herhangi bir terbiyesizligini hatirlamiyorum.Sonucta Ertugrul Erdogan’da Fenerbahce cikisli Fenerbahceli bir koc.Ama bizde gayet basarili oldu.Ozellikle bircok oyuncuyu biz ve Avrupa basketbolu onunla kesfetti.

Olacagina ihtimal vermesem de bizim icin saha icinde iyi bir secim olabilirdi Erdem Can.
 
Twitter’da koç adayları diye Yakup sekizkök, Burak gören, ender arslan, tutku açık yazılmış. Adaylar baya skandal:) ender, tutku, Burak gören ne yapmış da Galatasaray’a koç olacak şaka gibi..

Çağlar torun birinci hedef Yakup sekizkök demiş. Mantıklı olabilir, sezon başında tecrübesiz olduğu için istememiştim ama daçka’da fena bir performans göstermedi.

Eurohoops da sanırım. Yakup sekizkök olmazsa pozzecco hedefleniyor gibi bir haber girmiş. Bu haber de saçma. Mantık hatası var. Pozzecco olmazsa Yakup sekizkök deselerdi mantıklı olabilirdi belki..

Benim öncelikli tercihim ise Pozzecco olur. Pozzecco olmazsa, Mahmuti’ye giderim. Mahmuti de olmazsa Yakup sekizkök’e sezon sonuna kadar ok olabilirim. İyi performans gösterirse zaten devam eder.

Eğer Karşıyaka’nın Ufuk Sarıca’dan çıkma ihtimali varsa o opsiyon da kovalanmalı bence..
 
Saçma sapan isimler yazılmaya başlanmış yine. Ender Arslan, Erdem Can, Burak Gören falan.

Gelen gideni aratacak böyle giderse.
 
Yabancı koçla özellikle de belli bir seviyeye gelmiş olanlarıyla yapılanabileceğimizi düşünmüyorum. Mitroviç gibi oluyor tepeden bakıyor kendi sorumluluklarının çerçevesinden de çıkmıyorlar. Bize her konuda önderlik edecek takımı kurup sorumluluğu alacak gerekirse fedakarlık gösterecek yerli bir koç lazım (idari taraftaki boşluğu da hesaba katınca). O da Yakup hocadan başka kapıya çıkmıyor.
 

Üst