2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Alper durur, denen zat takımın başında olmasa ekrem memnun, koç olsaydı, bu sezon için umutlu konuşurdum. aksilik olmaz ise eurucupta, final ve kendi ligimizde yarı final ,yada final görebiliriz bu sezon.daha kötüsüde olabilir.çünkü Alper durur, faktörü denen bir faktörde var.
 
Kadın basketbolun Sevilla'sı olmak, Avrupa'nın ikinci kupası hangi yolla kazanılırsa kazanılsın müzenin baş köşesinde yer alır demek, Euroleague şampiyonluğunu Fenerbahçe galibiyetiyle kazanmışken geçmişte kazandığımız Eurocup şampiyonluklarına dahi değer atfetmemek, bir bürokratik kararla kadın basketbolun son 8 sezonu şekil alıp bu yapısal değişimin 9. sezona da sirayet ediyor olduğu ortamda salonu sohbet muhabbet aracı olarak görmek gibi bakış açılarının tamamı ruhen geçerli şüphesiz şekilde.

Avrupa'da üretim dengeli şekilde dağılıp -Asya'ya daha da kaymayıp- ortak bir yönetici basketbol yapısı kurulana dek en başta iktisat kaynaklı olarak kupalara dengeli bir katılım söz konusu olmayacak. En basitinden 2 sezon öncenin sarsıcı Eurocup finalisti Bursaspor bu sezon Eurocup'ta yer almıyor.
 
Keşke Tiffany yerine , Kelsey Mitchell i alsaydık. Kelsey Plum ın Kelseyi , Tiffany Mitchell in Mitchelli daha verimli olurdu.
 

Üst