• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

5 oyuncuya teşekkür etmişiz. Atanasov bu isimlerin arasında yok. Yani sözleşmesinin uzadığı doğruymuş. Pasör yabancı olacaksa yedek olarak kalmasında bir sıkıntı yok. En azından iyi top karşılıyor. Cardoso'nun da sözleşmesi devam ediyor sanırım.

Selim Kalaycı benim çok beğendiğim bir oyuncuydu ama şans bulamadı bizde bir türlü. Sonunda da yolları ayırmışız. Can Koç geldi onun yerine. İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Çünkü ikisi de yedek olacaktı. Sonrasında ne olur bilmiyorum. Kaç sene kalır bizde muamma. Bakalım, hayırlısı olsun.

Yabancı pasör transferini merak ediyorum açıkçası. Bizim tavanımızı belirleyecek transfer burası olacak. Tabi olacaksa böyle bir transfer.

Liberolarımız sanırım devam ediyor ama keşke oraya da başka birisini getirebiliyor olsak.

Orta oyuncuya da genç bir yabancı oyuncu transferi isterdim. Ligde yedekte kalacağı için potansiyelli bir ismi bulup geleceği düşünmek daha mantıklı geliyor.
Ne atanasov ne Cardoso kalır. Hele Cardoso kesin gider. Atanasovla devam esilmeyecekti smaçör bulamıyorlar anca devam edilir. O yüzden o vedalardan yola çıkmak mantıklı değil

Geri