• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

İyi kadro oldu erkeklerde ama yabancı orta gelmezse maar geldiği senaryo da final four kalırız ama final four da bu ortalarla bizi yerler.

Ziraat'i geçme ihtimalimiz yok özellikle bu hocayla. Israrla olmayacak bir şeyi devam ettiriyoruz. İstanbul Gençlik maçında kupayı kaybeden bir hoca o zaman gönderilmeliydi. Umut Çakır ile başarı gelmez.

voleybolbox sitesinde maar 2025 2026 tı senesinde de picaenzada oynacak gözüküyor yabancı pasör ne oldu kin olacak bir bilgi var mı

yabancı pasör ne oldu transferler ne olacak kimlerle görüşüyoruz

A Milli Erkek Voleybol Takimimiz masallah herkese kaybediyor hani coach'ta bizden olunca bu kadroya diyorum degisim mi yapılsa...

⛓️💥 Galatasaray HDI Sigorta Pasör Michael Wright sözleşmesini kırdırtmak istiyor.

2001 Doğumlu Amerikalı oyuncu 193 boyunda.

@Jakub110Jakub

⛓️💥 Michael Galatasaray Voleybol sayfasını takip etmeye başladı dedikoduları var.

Kolej liginden yeni çıkmış geçen sene Lüneburg ile ilk sözleşmesini imzalamış Amerika'nın geleceği olarak görülen VNL kadrosuna bu sene alınmış bir pasörmüş.Hiç izlemedim oyuncu hakkında yorum yapamıyorum ama geçmişine bakınca katkı verebilir gibi duruyor Arslan ile dönüşümlü oynarlar.

Geri