• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şampiyonlar Ligi maçı böyle kazanılıyor. Bu şekilde sert ve agresif oynayacaksın, bu şekilde defans yapacaksın. Başka türlü kazanma şansın yok. Şampiyonlar Ligi burası. Burası başka bir yere benzemez.

Şunu da eklemeliyim ki taraftar da bu oyunu kabullenecek. Şampiyonlar Ligi'nde agresif olacaksın, iyi defans yapacaksın ve az pozisyon vereceksin. Onun için kompakt, çok agresif, ikili mücadeleleri kazanan, iyi defans yapan, full konsantre olman gerekiyor.

Böyle devam. 4 3 3 ten devam. Agresif ve kompakt oyuna devam. Avrupa takımı dediğim böyle olur.

Bizim taraftar “300 milyonluk takım” goygoyu yapıyor ama benim gözümde orta sahamız hâlâ çok yetersiz. İlkay 34, Lemina 32 ve Torreira 30 yaşında. Bu oyuncular her maç aynı eforu gösteremez ve sakatlığa oldukça müsaitler. Avrupa’da başarı için her bölgendeki oyuncuların hızlı ve atletik olması gerekiyor. Bu yüzden devre arasında orta sahaya Singo tarzı transferler sart.

Bu kadroya harcanan paralara helalı hoş olsun dedirtiler bugün. Zaten lig de rakip yok Frankfurt maçıyla Avrupaya açılma hedefi yattı gibi his etirdi. Rakip takım kendi bulunamadığı hayal dahi edemeyeye başladığı Şampiyonlar liginde Frankfurt yenince kendileri kazanmış kadar sevinip haftalardır 5 5 diyen taraftara.Asla Liverpool yenemezsiniz siz kimsizniz Liverpool kim diyenlere saha da eze eze gösterdiler. Zaten biz güveniyorduk ben maçtan önce kazanıcaz diyerek oturdum ama rakip takım kendi takımları büyük takımları yenmek gibi bir tarihi olmadığı için alışık değil ama biz çok alışığız bunlara. Zaten ligi süpürüyoruz birde CL de son 16 belki son 8 görürsek bu sezon tadından yenmez.O kadar iyiydi ki herkes cidden helal olsun bizim değil onların ayakları titriyordu maçta. Biraz Yunusta heyecan gördüm onun harici sanki her gün bu seviye maç çıkarıyor kadar soğuk kanlıydı herkes helal olsun yetmez fazlasını istiyoruz.

%100 hoca galibiyeti. Tebrikler Okan Buruk. Hep böyle ol canımızı al.

Müthiş gururlandık, duygulandık. Uzun zamandır buna ihtiyacımız varmış. Bu kulübün genleri bu. Şu maçın verdiği moral motivasyonu lig şampiyonluğu vermez. Ülke olarak da böyle zaferlere ihtiyacımız varmış.

Galatasaray'a kızabilirsiniz de Galatasaray'dan nasıl vazgeçebiliyorsunuz gerçekten? Dün hayatımın en rahat ve keyifli maçlarından birini izledim. Galatasaray sayesinde son defa da izlemeyeceğim. Bunun vermiş olduğu özgüven ve gururu hiçbir şeye değişmem.

Bu yönetim ilk geldiğinde şüpheliydim Dursun Özbek ilk dönemi bence başarısız maddi açıdan bizi zora sokmuş Mustafa Cengiz olmasa kulübün çok sıkıntı yaşayabileceği bir dönem bırakmış.Yine aday olduğunda Eşref Hamamcıoğlu gelmesin diye desteklediğim ama kulübe yine sıkıntı açarmı dediğim biriydi.Bence Dursun başkan şuan çok iyi işler yapıyor.Futbol da zaten bizi çok iyi seviyelere getirdi ligin rakipsiz takımı haline geldik halla Avrupa'ya uzak olsak da kalite olarak oralara yaklaşmaya başladık.Maddi açıdan halla riskli hamleler yapıyor tek başarısızlıkta kulüp kasasını delecek hamleler ama başarılı olduğu için hamleleri o yüksek harcamaları başarı ve geri getiri olarak alıyor.Bir dönem daha seçilip sonrasında yerini Erden Timur'a bırakır umarım çok doğru yönetiliyoruz son yıllarda.Bu sene de çok para harcasakta yüksek maliyetli gelen herkes iş yapıyor şuan bence.İyi bir kadromuz var çok memnunum ama rotasyon bir tık eksik bu bize sorun açabilir çok yüksek bonservisler ödendiği için bence rotasyon da fazla isme gidilmedi maaş gideri düşünülerek.

Singo olayının Boey olayına dönmemesi lazım. Avrupa kulüplerinden salça olmaya çalışanlar olabilir. Zaten Şampiyonlar Ligi gibi bir sahnede boy gösteriyor, gözler üzerinde olacaktır. Hele ki Liverpool maçında kalburüstü hücumcuları denize döktükten sonra...

Liverpool maçı ilk 11i aynen Beşiktaş maçında sahada.
Bence Sane ilk 11 oynamalıydı.
Böyle yaparak küstürüyoruz.
Yerli oyuncular önce Zahayı yedi şimdi de Saneyi yiyecek.

Barış Alper ve Yunus kanat ikilisi ile Avrupada başarılı olmak çok zor. Sane'yi buraya yerleştirmek lazım.
Başka çaremiz yok.

Singo kötü sakatlandı.

Son düzenleme:
Alın Barış Alperi tepe tepe kullanın.

Bu akşamki takımın 11-11'ken bile gol atması çok zordu. Şimdi 10 kişi kalarak hepten gol atma ihtimalimiz ortadan kalktı. Skandal bir oyun, skandal bir skor...

O 53 numaralı kendini yıldız sanan arabistan sevdalısı paragöz kazmayı alın, turşusunu kurun!

Davinson'un şu ağır hantal akıl tutulması hareketleri her zaman başımıza iş açtı. Dünya üzerinde bire bir kalıp onu geçemeyecek kimse yok. Yine gitti ağır kalarak adamı yere düşürüp başımıza iş açtı. Çık şimdi işin içinden çıkabilirsen.
İyisi iyi de kötüsü hiç çekilmiyor şu adamın.

Liverpool maçı ilk 11i aynen Beşiktaş maçında sahada.
Bence Sane ilk 11 oynamalıydı.
Böyle yaparak küstürüyoruz.
Yerli oyuncular önce Zahayı yedi şimdi de Saneyi yiyecek.
Sane+icardi olmalıydı bnce osimhen de dinlendirilebilirdi.Dediğin gibi Sane'ye takmış.

Son düzenleme:
Liverpool hücum edecek,bjk bekleyecek takim ve aynı kadro.

Geri