Takım Avrupa'da ne kadar iyiyse ligde o kadar leş. Futbol falan oynamıyoruz. Gol bile atamıyor bu takım haftalardır. Evinde ligin en kötü takımı BjK'yi yenemedin. Trabzon'a diş geçiremedin. Bari Anadolu kulüplerini rahat yen.
O kadar da değil.okandan bi an once kurtulmaliyiz
Bence bunun 3 sebebi var.Icardi ile uzaktan yakın bir alaka kuramıyorum. Icardi olmasa yenecektik yani öyle mi ? Icardi'nin olmadığı maçlarda süper oynuyorduk yani ? Icardi'nin komple olmadığı geçen sezon iyiydik yani öyle mi ? Marttan sonra Allah yardım etti de şikecilere vermedik sezonu.
Ben geçen hafta da yazdığım gibi önceki sezonları çok özlüyorum. Mertens'ten ötürüydü belki bilmiyorum ama Galatasaray rakiplerinin bile imrendiği bir takımdı. Gözü kapalı 3-5 gol atıp maçları erkenden çözen, izleyenleri mest eden bir takım vardı. Bir anda Mertens, Kerem, Icardi falan golleri sıralar maçı bitirirdi. Stoperler bile şov yapardı. O maçları kazanamasak da iyi oyun mest ederdi... Şimdilerde ıkına ıkına Mourinho futbolu gibi takılıyoruz sahada.
İddiam şu icardi çıksaydı ya da baştan başlamasaydı bu sonuç gelmezdi.Canları sağolsun.