• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

İnşallah 23 yaş altı hakkına 1 transfer yaparız. Ayrıca güzel bir fırsat transferi de tadından yenmez. Laporte Avrupaya dönmek istiyor. Şubatta listeye dahil etmek kaydıyla bence çok iyi bir transfer olur. 4lü 3 lü her türlü oynar.

İnşallah 23 yaş altı hakkına 1 transfer yaparız. Ayrıca güzel bir fırsat transferi de tadından yenmez. Laporte Avrupaya dönmek istiyor. Şubatta listeye dahil etmek kaydıyla bence çok iyi bir transfer olur. 4lü 3 lü her türlü oynar.
Renkdaş, maalesef transfer yapılmayacak.okan, hoca ve yönetim bu konuda hemfikir imiş.ocak ayında transfer olur sanırım.

Rezil futbol, sıfır tehlike, sıfır şut, uyuyarak yürüyerek biten ilk yarı. Şu maçtan gol çıkması mucize gibi duruyor şimdilik.

İlk 45 dakikadaki futbol için kötü bile diyemiyorum lâkin ortada futbol namına pek bir şey göremedik.

Adım atacak hali olmayan Icardi “ben oynayacağım” diyor ve tahtaya ismini yazarak çıkıp oynuyor galiba. Karşı çıkan, “hazır değilsin” diyen falan yok. Kadroyu belirleyen, oyun planı hazırlayan bir teknik direktör olduğundan şüpheliyim. Bu şekilde yönetilen(!) bir takımın şampiyonlar liginde başarılı olması imkânsız!

Otobüs çeken takıma karşı bu kadar temposuz oyun olmaz.İcardi’ye pozisyon gelse atabilir elbette ama ilk 11 başlaması %100 hatadır.Gol veya goller atsın,yine de hatadır.Uzun bir sakatlık sürecinde kilolar alabilir ama artık kaç hafta oldu,kilolarını vermesi lazım.Hiç kimse kendisiyle konuşmuyor mu?Oyuncunun iyi durumda olması için konuşmak ayıp bir şey mi?Bu maç için de Okan hocaya demiştir ve kendisini 11 başlattırmıştır.Hoca demişti,Karagümrük maçında da girmek istemişti ve girmişti.Yani Karagümrük maçından sonra 1 ay geçmiş,hâlâ görüntüsü aynı.

Uğurcan’ın da “ayaklarım iyi” mesajı vermeye çalışmasından vazgeçmesi lazım.2 tane çok kötü pas hatası yaptı.Ayakların kötü hocam.Ligin en iyi yerli kalecisi olduğun için transfer edildin,ayakların için değil.

Barış Alper Yılmaz için tepkimizi yeterince dile getirdik.Senin oyuncun ve artık oynatman lazım.

Transfer döneminin son bölümünü çok kötü geçirip bitiren yönetimi de tebrik ediyorum.Eyüpspor maçında bile yedek kulüben yeterli değil.Apokerim,Kaan,Berkan ile çok mutlu olun.

İcardi ve ilkay sahaya çıkmadan önce tartıya çıkmalılar ve kaç kilo olduklarına bir bakılmalı.Zaten kronik rahatsızlığı yavaş oynamak olan ve bu nedenle de Avrupa'da başarı elde edemeyen bir takımı tamamen yavaşlatıyorlar.

Kurtarıcı olarak Kutucu giriyor.
Ama hocamız 3 kontenjanımız boş olmasına rağmen transfere ihtiyacımız yok diyor.
Aynen hocam böyle devam.

Oh be ya sonunda attık.Sallai'nin pas müthişdi.Barış Alper Yılmaz'da oyuna ciddi hareketlilik getirdi bizim açımızdan.

Tek bacakla da olsa Icardiyi oralarda topla buluşturunca atiyor ama BAY girince takim ciddi doping yüklenmesi almis gibi oldu.

İlk yarı basıp geçip ikinci yarı dinlenmeye geçmemiz gereken maçı saçma oyuncu tercihleri nedeniyle zora soktuk. Neyse ki kazandık.

Frankfurt deplasmanında Icardi, Apokerim gibi oyuncular olmaz umarım. Singo-Davinson tandemine bir an önce geçmemiz gerekiyor.

Uğurcan
Sallai—Davinson-Singo-Jakobs(Eren)
Lemina
Sane—Torreira—Sara(İlkay)—Yunus
Osimhen

Barış efendi Ahmed'e vermedi boş kaleye atar motivasyon kazanır aman.
Singo'nun rüzgarından sonra Avrupa'da Abdülkerim oynarsa hala, hoca kendi ayağına sıkmaya devam edeceksin.

145m Euro Para Harcattın Hocam..

SAAT 17 maçı ,Olimpiyat gibi Bahaneler bitti. Öğlen 1 de oynamadın

Hele hele hele 2 Santraforumuz var, Başka Yok Lafı tüylerimi diken diken etti. Sakatlık,Yorgunluk bıdı bıdısı etmeye hakkın yok.

Taraftar 3cü Santrafor,Genç Sol Stoper, ekstra 1 orta saha lazım diye haykırdık.

Performans Atletik Ekibimiz çok zayıf Şampiyonlar liginde görücez bunu.

4''cü senen Bazı Topçuları üzmicem diye Galatasaraya zarar vermek en büyük ayıptır

Umarım sezon öncesi kampında ve hazırlık maçlarında derbiler ve CL maçları için ideal bir sistem ve kadro oturtulmuştur. Şu an izlediğimiz futbolda üçüncü pası göremiyoruz. Bas bas bas, rakip bozulur veya hatalı çıkarsa yakala ve at taktiğiyle devam ediyoruz. Barış sahada Cr Ronaldo gibi takılıyor, herhalde takımda hoca yok diye düşünüyor. Yoksa, bu kadar pervasızlığın ve bunu tolere etmenin başka açıklaması olamaz.

Bu takımın scout ekibi, hocası, yardımcı hocaları hiç mi alt ligleri filan takip etmiyor, genç oyuncu bakmıyor da hala Berkan ile devam ediyoruz?

Renkdaş, maalesef transfer yapılmayacak.okan, hoca ve yönetim bu konuda hemfikir imiş.ocak ayında transfer olur sanırım.
Maalesef öyle oldu reisim. Canımız sağolsun demekten başka çare yok ama bari 23 yaş altına 1 adam çekseydik. Piyasada bu minvalde çok adam vardı. Scout ekibimiz çalışmıyor diyemem çünkü öyle bir ekip bana göre yok. Olsaydı potansiyelli bir genç bulurlardı.

Geri