Okan hocanın forma adaletini sağlaması lazım yoksa Fener'in loserlığını bekleyeceğiz.Ligde cezalı fakat Liverpool deplasmanındayken Sane'yi ilk 11 oynatmamıştı mesela.Yine Liverpool ile oynadıgımız ilk maçta performansından ötürü Sane'yi ilk 11 oynatmadığı olmuştu.Bunu yapan Okan hoca Galatasaray'ı kafasına takmayan Icardi'yi mesela dün nasıl 11 başlatıyor ? Icardı'nin Ağustos ayından beri toparlanmasını bekliyor camia.Hatta o kadar garip ki İcardi son maçlarda gol atsa sözleşme uzatmayı düşünen kesim var.Hadi bazı maçlarda sorun çıkmaması için başlatmak zorunda kaldın,hadi dünde millet tepki gösterir diye başlattın.90 dakika neden bu adama katlanıyoruz ? Kanatta Barış'tan eksilmemek için mi ? Bizim kanatta oynayabilecek oyuncularımız yok mu ? Trabzonspor'da sana karşı eksikleriyle kazanıyor,sürekli yakınmanın manası yok.
Bu sadece Icardi için olan kısım.Bunun Yunus'u,Lemina'sı,,Jacobs'u,Torreria'sıda var.Oyuncu ne olursa olsun benim sahadaki yerim garanti düşüncesinde olursa sahada her zaman yeteri kadar mücadele etmez,hırs göstermez.Ben Asprilla üzerinden artık takımın değişime gitmesini istiyorum.Bugün Asprilla'yı takıma monte edersin,sezon sonunda 3-4 oyuncu ile yolları ayırırsın önüne bakarsın.