• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Timmerman performasından dolayı değil bazı oyunculara DŞ için özel izin verdiler. Bongaerts da yok mesela şuan kadro da.Kafa izni almadı bence yıllardır milli takım ile her turnuvaya gidiyor. Başka bir sebep var sezonu sakat kapadı belki onla iligili de olabilir.

5. orta mantığı şuan bu olur. Geçen sezon Timmerman sakat olduğu için final kaçtı kadro da olsa belki finaldeydik. İlk devre de bir sakatlık yaşadı Aydın Thy gibi alınacak maçlar gitti. O yüzden gelecek sezonda Timmerman sakatlanır bir şey olursa diye belki direkt yerine Timmerman’ı kesecek biri bakılıyor bence.

Şöyle tam detaylı anlatayım düşüncemi.Bence niyet dediğim gibi Timmerman geçen sezon sakatlıklar yaşadı. Eğer Timmerman sakatlanırsa oyun sekteye uğramasın direkt yerine diğer yabancı girsin ya da bulunursa alınacak yabancı as olsun değişimli kadro da olurlar mantığı. Cev Cup da direkt iki yabancı as orta çıkarız. Ama lig de 5 yabancı kuralı olduğu için alınacak yabancı orta oynayamaz o yüzden lig de o bölge boş kalmasın diye 5. orta Büşra oluyor yerli bir isim gelmezse lig maçlarına 3 orta çıkmak zorunda kalıcaz ama onun için alt yapıdan da birisi çıkabilirdi demeye çalışıyorum.

Ligde 5 yabancı mı olacak 6 mı bilmiyoruz. Federasyon başkanı sahada 3 yabancı olacak ama bench kısmına bakarız gibisinden bir şeyler söylemişti

3+3 konuşuluyordu ama muhtemelen 5 de kaldı takımlar kadrosunu 5 yabancıya göre kurdu. Fener falan da 6. yabancıya gitmedi.

Vakıf ve Zeren sadece 6 yabancı zaten Vakıf her sene ekstra bir yabancı alıyor.

Şöyle de olabilir Gui bir oyuncu sakatlanınca özellikle deneyimli birini lisans vermeden transfer ediyordu. Belki Büşra da antreman kalitesi için özel istenmişdir Barbolini de genç birini değil antrenman kalitesi için deneyimi olan birini istemiş olabilir.

Fener Yuan haberi çıktı 1.25 milyon alıyordu geçen sezon. Zaten Korneluk var Fener deli para yatırıyo voleybola.Bizde o kadar yatırımın geldiği günleri görürüz umarım.

Adamlar Korneluk yedeği için gitti Yuan’ı aldı. Biz as oynatmak için Li’yi bitiremiyoruz kaç aydır.

Söylenti :
Galatasaray Bergamo forması giyen yıldız pasör çaprazı Vittoria Piani'yi istiyor. Oyuncunun durumu soruldu.! (İlkset instagram hesabı)

Eğer 3 pç ile girersek dünyanın en saçma yönetim anlayışı olacak.

4. orta oyuncu hiç önemli değil. Timmermann kalınca zaten onun önüne birini almayacaklarını biliyorduk ama 2 yabancı alacağız denilince bir beklenti içine girdik. Yerli oyuncularımız iyi isimler. Onlardan net olarak iyi yerli isimler Vakıfbank’ta zaten. Ben orta oyuncu yerine iyi bir smaçör ve pasör çaprazı isterdim. Timmermann kalmayıp yerine biri gelse iyi olurdu ama olmadı.

Sıkıntı da bence burada. Yapmış olmak için transfer yapıp üstüne bir yabancı daha almak kadar saçma bir şey yok. Üç smaçör olacaksa da saçma, 2 pasör çaprazı olacaksa da. Kafaları çok karışık. İyi şeyler yapmak istiyorlar ama bir plan yok.

Evet geçen sene alternatifimiz pek yoktu ama alternatif oyuncuya ana kadron yeterli değilse ihtiyaç duyarsın. Bizim ana kadromuz yeterli değildi ama bunu anlamadık.

Yerli isimlerimizin hepsinden memnunum ben. Hepsi derken İlkin, Ayçin, Yasemin, Eylül ve Alexia’dan bahsediyorum. Üstüne bir de Naz çok iyi oldu bence de. Bizim bunlardan sonra ihtiyacımız net yabancı isimlerdi. Elimizde Britt kalsa yeterliydi. Bir net smaçör, bir net pasör çaprazı ve bir net orta oyuncu alıp bir de potansiyelli bir smaçör getirecektik.

Smaçörler yine bence kötü değil bu arada. Lukasik potansiyelli, Frantti de bu zamanlarda bulabileceğimiz iyi bir isim. Ama Grobelna, Timmermann ve yeni yapılacak transfer yerine ortaya ve pasör çaprazına daha iyi isimlere gitmek gerekirdi. Muhtemelen de üçüne vereceğimiz parayı 2 transfere harcasak iyi isimler de getirirdik. Belki çok az daha fazla verirdik. Ama bunu yapmadık.

Şimdi bakacağız son transfere ama ilk 4 zor. Cev Kupasını alabiliriz ama. Bence hedefimiz de bu zaten. Seneye de daha iddialı bir takım kurarlar mı diye bekleyeceğiz.

4. orta oyuncu hiç önemli değil. Timmermann kalınca zaten onun önüne birini almayacaklarını biliyorduk ama 2 yabancı alacağız denilince bir beklenti içine girdik. Yerli oyuncularımız iyi isimler. Onlardan net olarak iyi yerli isimler Vakıfbank’ta zaten. Ben orta oyuncu yerine iyi bir smaçör ve pasör çaprazı isterdim. Timmermann kalmayıp yerine biri gelse iyi olurdu ama olmadı.

Sıkıntı da bence burada. Yapmış olmak için transfer yapıp üstüne bir yabancı daha almak kadar saçma bir şey yok. Üç smaçör olacaksa da saçma, 2 pasör çaprazı olacaksa da. Kafaları çok karışık. İyi şeyler yapmak istiyorlar ama bir plan yok.

Evet geçen sene alternatifimiz pek yoktu ama alternatif oyuncuya ana kadron yeterli değilse ihtiyaç duyarsın. Bizim ana kadromuz yeterli değildi ama bunu anlamadık.

Yerli isimlerimizin hepsinden memnunum ben. Hepsi derken İlkin, Ayçin, Yasemin, Eylül ve Alexia’dan bahsediyorum. Üstüne bir de Naz çok iyi oldu bence de. Bizim bunlardan sonra ihtiyacımız net yabancı isimlerdi. Elimizde Britt kalsa yeterliydi. Bir net smaçör, bir net pasör çaprazı ve bir net orta oyuncu alıp bir de potansiyelli bir smaçör getirecektik.

Smaçörler yine bence kötü değil bu arada. Lukasik potansiyelli, Frantti de bu zamanlarda bulabileceğimiz iyi bir isim. Ama Grobelna, Timmermann ve yeni yapılacak transfer yerine ortaya ve pasör çaprazına daha iyi isimlere gitmek gerekirdi. Muhtemelen de üçüne vereceğimiz parayı 2 transfere harcasak iyi isimler de getirirdik. Belki çok az daha fazla verirdik. Ama bunu yapmadık.

Şimdi bakacağız son transfere ama ilk 4 zor. Cev Kupasını alabiliriz ama. Bence hedefimiz de bu zaten. Seneye de daha iddialı bir takım kurarlar mı diye bekleyeceğiz.
Li transferi yada bir yabancı orta transferi yapılırsa 6. yabancı için kimse itiraz etmez.Ama 3. yabancı pç Li gelmezse bir yabancı smaçör daha gelebilir falan iyice işi saçmalaştırdılar inanmıyorum bu kadar olacağına Li ya da yabancı orta gelir kapanır.Ama eğer bir yabancı pç Li gelmezse bir yabancı smaçör daha alalım haberleri doğruysa transfer yapmak için yapmış olacaklar.Ama sadece bir yabancı alıp transferi kapıycaz demişlerdi umarım öyle olur.

acaba alexia smacor olarak mi dusunuluyor

acaba alexia smacor olarak mi dusunuluyor
Bence öyle bir şey asla olmaz pç oynar.Ama geçen sene bunu yazmıştım Alexia çok iyi smaçör olur.Hem yerli hem blok servis de elit seviye.Hücum'u bir smaçöre göre power smaçör sayılır.Oyun içi defansta pç olmasına rağmen çok etkili.Bir sezon manşet öğrensin 1 sezona elit seviye smaçör çıkar ondan ama öyle bir şey bu sezon imkansız gibi.

Daha 21 yaşında istese mevki de rahatlıkla değişir ama Frantti ve Lukasik 3-4 smaçör olmayı kabul etmez bizde bu sene öyle bir şey düşünülse onlar gelmezdi.

💥 Li Yingying'e Talip Olan Kulüpler

🔵 Fenerbahçe
🟠 Eczacıbaşı
🔴 Galatasaray
🟡 Göztepe

🗞️ @canbedell

Geri