• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Fenerbahçe’ye kaptırırsak şubeyi kapasınlar.

🇨🇳🇹🇷 Galatasaray, Li Yingying'in kararını bekliyor ancak ondan bağımsız kadroya sezon öncesi bir yabancı oyuncu transferi daha yapacak.

📍Li Yingying gelse dahi Aralık ayını bulacak bir iş. Orada da şartlar her anlamda zorlanıyor ama şu an beklenecek bir iş o transfer.

(👉 @canbedell )

4. orta olması gereken zaten Timmerman. Kendinizi nasıl kodluyorsunuz bilmiyorum ama hep sıradanlığı düşünüyorsunuz. Timmerman 3 veya yabancı sınırından dolayı 4. orta olması gerekiyordu. Gerekirse tribüne de gönderilir. Madem çok düşük bir maaşa imza attı bunu çekinmeden yapabilirdik. Yabancı orta almayıp da popülist hareketlerle smaçör veya çapraz aramak nereden bakarsanız bakın taraftara oynamaktır ki bunu da yanlış oynuyorlar. Voleybola dair fikirleri yok maalesef.

Her şeyi geçtim menajer Neşve hanımın da voleybol bilgisi olmadığı kanaatindeyim.

Kaptırdık bile muhtemelen. İşte geçmişin, marka değerin bu yüzden önemli. Seni tercih etmiyorlar

Bunun geçmişle alakası olduğunu düşünmüyorum bizim şubede burnuma pis kokular gelmeye başladı. Bazı yerlerde 1.5-2 yıldır uğraştığımız yazılıyor öyle olsa zamanında alırdık. Bu şubenin ileri gitmesi istenmiyor. Yoksa 3-4 ay sonra araya giren Fener ortaya çıkana kadar çoktan alınırdı. Onların son 1 aya kadar haberi bile yoktu muhtemelen.

4. orta oyuncu hiç önemli değil. Timmermann kalınca zaten onun önüne birini almayacaklarını biliyorduk ama 2 yabancı alacağız denilince bir beklenti içine girdik. Yerli oyuncularımız iyi isimler. Onlardan net olarak iyi yerli isimler Vakıfbank’ta zaten. Ben orta oyuncu yerine iyi bir smaçör ve pasör çaprazı isterdim. Timmermann kalmayıp yerine biri gelse iyi olurdu ama olmadı.

Sıkıntı da bence burada. Yapmış olmak için transfer yapıp üstüne bir yabancı daha almak kadar saçma bir şey yok. Üç smaçör olacaksa da saçma, 2 pasör çaprazı olacaksa da. Kafaları çok karışık. İyi şeyler yapmak istiyorlar ama bir plan yok.

Evet geçen sene alternatifimiz pek yoktu ama alternatif oyuncuya ana kadron yeterli değilse ihtiyaç duyarsın. Bizim ana kadromuz yeterli değildi ama bunu anlamadık.

Yerli isimlerimizin hepsinden memnunum ben. Hepsi derken İlkin, Ayçin, Yasemin, Eylül ve Alexia’dan bahsediyorum. Üstüne bir de Naz çok iyi oldu bence de. Bizim bunlardan sonra ihtiyacımız net yabancı isimlerdi. Elimizde Britt kalsa yeterliydi. Bir net smaçör, bir net pasör çaprazı ve bir net orta oyuncu alıp bir de potansiyelli bir smaçör getirecektik.

Smaçörler yine bence kötü değil bu arada. Lukasik potansiyelli, Frantti de bu zamanlarda bulabileceğimiz iyi bir isim. Ama Grobelna, Timmermann ve yeni yapılacak transfer yerine ortaya ve pasör çaprazına daha iyi isimlere gitmek gerekirdi. Muhtemelen de üçüne vereceğimiz parayı 2 transfere harcasak iyi isimler de getirirdik. Belki çok az daha fazla verirdik. Ama bunu yapmadık.

Şimdi bakacağız son transfere ama ilk 4 zor. Cev Kupasını alabiliriz ama. Bence hedefimiz de bu zaten. Seneye de daha iddialı bir takım kurarlar mı diye bekleyeceğiz.

Cev Cup alıp ilk 4 e girmesek ŞL'ye gidemiyoruz ki. Akıl sır erdiremiyorum bu şubenin yöneticilerine

Bunun geçmişle alakası olduğunu düşünmüyorum bizim şubede burnuma pis kokular gelmeye başladı. Bazı yerlerde 1.5-2 yıldır uğraştığımız yazılıyor öyle olsa zamanında alırdık. Bu şubenin ileri gitmesi istenmiyor. Yoksa 3-4 ay sonra araya giren Fener ortaya çıkana kadar çoktan alınırdı. Onların son 1 aya kadar haberi bile yoktu muhtemelen.
Çok alakası var maalesef. Marka değerimiz yerlerde, star isimleri senin büyük takımların elinden alabilmen için olağanüstü şeylerin olması lazım. Ayrıca fb sb community ve Çin arasındaki meseleler yüzünden de Çin paketini çözmek daha da kolaylaşmıştır fb için. Fb dururken gsye neden gelsin mesela? Fb de ilk defa istemiyor kendisini

Fb haberi yalanmış galiba.Zaten Arina Hande Ana Li olsa ekstra maliyetli bir smaçör hattı oluyor doğru gelmemişti bana.

Li zaten bence Çin de kalır.

Fb haberi yalanmış galiba.Zaten Arina Hande Ana Li olsa ekstra maliyetli bir smaçör hattı oluyor doğru gelmemişti bana.
Yalan mı değil mi bilmiyorum ama can bedel de fb ilgileniyor yazmış. Yağız sabuncuoğlu da bir bomba var daha diyor. Bakın adamlar cl kupası almak için her şeyi deniyor biz bir yıldız getiremiyoruz. Daha fazla bütçe lazım hala çok yetersiz paramız.

Zaten CL kupası için voleybol tarihinin en pahalı kadrosunu kurdular.Cl de oynasın diye aldıkları Yuan bile bizim geçen sezon ki kadronun toplam maliyetini tek başına alıyordu geçen sezon.

Çok alakası var maalesef. Marka değerimiz yerlerde, star isimleri senin büyük takımların elinden alabilmen için olağanüstü şeylerin olması lazım. Ayrıca fb sb community ve Çin arasındaki meseleler yüzünden de Çin paketini çözmek daha da kolaylaşmıştır fb için. Fb dururken gsye neden gelsin mesela? Fb de ilk defa istemiyor kendisini

Fener'in son zamanlarda SB ile arasının kötüye gittiğini düşünüyorum. Eskisi kadar sıkı bağlar yok. Arina ve Ana Cristina bile yerini yadırgıyor. Bu konuda katılmıyorum Fener her menajerlik şirketiyle işbirliği yapıyor. Diğer konuda da 1.5 yıldır uğraşan bir takım bir zahmet oyuncuyu alsın. Üstelik bütçesi de artmışken.

Fener'in son zamanlarda SB ile arasının kötüye gittiğini düşünüyorum. Eskisi kadar sıkı bağlar yok. Arina ve Ana Cristina bile yerini yadırgıyor. Bu konuda katılmıyorum Fener her menajerlik şirketiyle işbirliği yapıyor. Diğer konuda da 1.5 yıldır uğraşan bir takım bir zahmet oyuncuyu alsın. Üstelik bütçesi de artmışken.
herkes her menajerlik şirketi ile iş yapıyor. Sbnin çalışma şekilleri başka. Bu zamana kadar farklı bir şey görmedik. Volero zurich bunun en güzel örneğidir. Kimin parası varsa o takımı oluşturuyorlar ve çok stratejik davranıyorlar. Fb ve zeren de güncel proje takımları. Ben aralarının bozulduğunu asla düşünmüyorum. Sadece sbnin artık zeren gibi bi şansı olduğu için kafası rahat. Çok derin bi konu uzatmak istemiyorum
fb lyy işi bundan 4 sezon önce falan vardı. Fbnin vargası yarım sezon gönderdiği sezonlarda çinlilerden isteği buydu. Kız ülkesinden çıkmak istemedi ama fb bunu 2-3 defa denedi. Sen de denedin. Tek fark senin yöneticin süreçten medyaya bahsetti. Bütçemiz de arttı ama fbnin bütçesi de arttı zaten bizim çok üstümüzdelerdi. Sonuç olarak gün sonunda senin sporculara çekici gelen bir tarafın neredeyse yok. Ne diğerlerinden fazla zenginsin ne diğerlerinden fazla başarılı ne de diğerlerinden fazla yetiştirici. Kimliği yok bu şubenin. İmajı problemli. Bunu çözmediğimiz müddetçe yıldız vs beklemiyorum

Kesinlikle alakası var. Bir kere bu iş her şeyden önce çok çok çok paraya bakar tabi ki ama eşit veya yakın şartlarda neye bakacak ki bir oyuncu? Takımın geçmişi, marka değeri direkt olarak önem kazanıyor. Çok basit bir mantıkla herhangi bir futbolcuya Real Madrid ve Mallorca teklif yaparsa yakın şartlarda sizce kimi tercih eder?

Ortada Eczacı olmasa bence tek avantajımız Fenerbahçe'nin smaçör mevkisindeki forma rekabeti olabilirdi. Oraya gidip oynamama şansı var diye bizi seçebilirdi ancak Eczacı da masadaysa bence onlar alır.

Nasıl ne alaka o haber kesin değil. Zeren 3. olursa anca ŞL almasak da 4. olursak gidebiliriz ŞL'ye ama bu ihtimal de çok düşük bu orta rotasyonuyla olmaz
Haber kesin sadece bu sene ki gidecek mi o kesin değil. Cev Challenge Cup Mevza Cup ve Balkan Cup gibi turnuvaları Cev Cup çatısında birleştirip Cev Cup şampiyonuna CL bileti verecek. Normalde bu uygulama seneye başlıyor bu sene de Challenge Mevza Balkan oynanacak ama bu seneden CL bileti verilmeye başlanacak deniyor.Bu senekinde bir kesinlik yok ben seneye başlar diye düşünüyordum ama herkes bu sene şampiyon olanda gidecek diyor.

Geri