• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Şurda bile 3-5 kişi kendi aramızda yazışıyoruz.

Bu kadar yazmana gerek yok Halil bey, sonuç belli
Bu nasıl söz allah aşkına cidden takıma zarar veriliyor.Bu kızlar geçen sene bundan daha az bütçeyle Eczacı Vakıf Feneri yenmedimi.Fener mi bizmi tabi Fener favori ama biz hızlı oynuyoruz hızlı oynayan takımlar her zaman süprize açıktır oyunumuzu doğru oynarsak alabiliriz.Ama gider Nazla başlar yada Sylla İlkin Eylül manşet defans yapamaz o zaman zaten set dahi alamayız.Ama hızlı oyunu kendi seviyemizde beklenen şekilde oynarsak maça kesinlikle ortağız.Bu maçta tek eksi Hande oynuyor.Ana sakat olmasa Ana Arina ikilisine top düşürmek çok kolay defans manşetleri hiç yok kazanma ihtimalimiz yükselirdi Hande Arina ikilisi şuan beni korkutuyo Hande önde kötü olsa da manşeti defansı iyi toparlıyor.Alexia sürekli boşluklara plase düşürmüştü çünkü çıkaran yok ama Hande kolay kolay plase yemez o yüzden fener %70 alır ama dediğim gibi hızlı oyunu doğru oynarsak rakibi yıldıran bir oyun sistemi oluyor.

Son düzenleme:
Yahu bana kadroyu kurun İlkin'i yedek bırakırız derdiniz buysa. Zhu Gabi Arina aldın da illa İlkin oynayacak diyen mi oldu? Gittin çapraz/smaçör diye Frantti ve Grobelna aldın yani bunlar İlkin yüzünden mi oynamıyor yani? Kurun iyi kadroyu isterseniz İlkin 7 olsun isterseniz 17 olsun. Gidip saçma sapan yabancılar alıyor olmanın sorumlusu İlkin değil ki.
Planlamanın nasıl yapılması gerektiğini konuşuyorum. Grobelna franttili kadroyla zaten clde mücadele etmiyorsun clde hedefin yok lig hedefin de 3.lük ilkini istediğin kadar sahaya atarsın. Hayır neye karşı geliyorsun tam olarak mesela? İlkinle clde başarılı olamayız ligde de şampiyon olamayız eğer böyle bi hedef varsa ona göre planlama yapılmalı demenin neyi rahatsız ediyor? Yani şunu bu kadar uzunca anlatmaya çalışmam bile saçma şuan. İlkinle ligde üçüncü olamazsın mı dedim? Kulübün gelecek sene hedefi artacaksa ne yapılmalıyı yazıyorum! Haak getirdik tamam diyemeyiz diyorum. İnsanlarda sanki haak antropova gelince bu takım final oynar mantığı var ilkinin yeri garanti yazılıyor. Bunun için de kendi adıma doğru gördüğüm şeyi söylüyorum

İlkin ile başarı olmaz diyen voleybol ulemaları(!) alternatifini yazsın da öğrenelim yerine kimi alacaksın fenerden vargas'ı mı ya da vakıfın kaptanı zehra mı ya da holigan bjkli galatasaray'a küfürler eden ebrar'ı mı? Bir tane fikir uyduruyor sonra tek doğru buymuş gibi yazmaya devam ediyor. Bu takımda ilkin'i kimse yiyemez bu takımın kaptanıdır ve lideridir nokta.
O zaman Alexia da kalsın zira haak vs aldığınızda yerli pasörle oynamak zorunda kalacağız ya da orta. Elifi mi alacağız Cansu’yu mu? Zehrayı mı yoksa? Alexia ile oynayalım bunların hiçbirini alamayacağımız için.

O zaman Alexia da kalsın zira haak vs aldığınızda yerli pasörle oynamak zorunda kalacağız ya da orta. Elifi mi alacağız Cansu’yu mu? Zehrayı mı yoksa? Alexia ile oynayalım bunların hiçbirini alamayacağımız için.
Ciddi ciddi elif ile zehra'yı aynı kefeye mi koydun sen birde voleybol biliyorum diye geçiniyorsun. Elif'i çok rahat bir şekilde alabilirsin hem kontratı bitiyor yazın hem eczacıbaşı süperstarı ve kaptanını elinde tutamamış elif mi kalacak onlarda. Hem de ilkin ile çok yakın arkadaşlığı var.

Sürekli o yalan haberi kaynak gösteren saçma sapan haberleri atmayı ne zaman bırakırsın?
Yalan haber ama umutladırıyorlar yazdım ya canım kaynaklı atıyorum aktarım olsun diye.Alexia Fenere diye haber salamıyorum sen bunları bırak bence.

Ciddi ciddi elif ile zehra'yı aynı kefeye mi koydun sen birde voleybol biliyorum diye geçiniyorsun. Elif'i çok rahat bir şekilde alabilirsin hem kontratı bitiyor yazın hem eczacıbaşı süperstarı ve kaptanını elinde tutamamış elif mi kalacak onlarda. Hem de ilkin ile çok yakın arkadaşlığı var.
Çağrı bey ben yoruldum cidden kendisine cevap vermiyorum artık uzun süre bu siteyi kullananlar sürekli fb yüceltmeye çalışan bizi ezen mesajlar attığını bilir.Site de zamanında fb reklam cezası vermişti.Geçen sene ona göre 7. falan oluyorduk 4. olcaz dedik diye uçup kaçıyorduk.Fb çok iyi biz çok kötüyüz demekten başka bir amacı yok.Mesajlar geçen sene formunda duruyor 4. olucaz diyorum diye bana voleybol cahili satırları atıyordu.Ona göre seneye bütün oyuncularımız gidiyordu kemik sistem kadro kurucaz dedim diye izle göre Fener Vakıf nasıl kapıyor hepsini diyordu.Geçen seneden bildiğim için en az şekilde muhatap olmaya çalışıyorum.

Bir Vakıf maçı verdik diye de 2 senedir maç kazanılınca kaybolan maç kaybedilince ortaya çıkan kişiler ortaya çıktı.Yok o gitsin bu gitsin bir iki eklemeyle gayet kaliteli kadromuz var.Daha transfer sezonuna var ama madem konuşuluyor Groblena yerine Antropova.Timmerman yerine star bir orta.Bütçe varsa Frantti yerine WU tarzı bir smaçör.Yeterli uçup kaçıp kadroyu 0 dan kurmayı gerektirecek bir durum yok.CL gidersek zaten bütçe artacak.CL gidemezsek de seneye çok bir bütçe artırımı gelmez.

Bu nasıl söz allah aşkına cidden takıma zarar veriliyor.Bu kızlar geçen sene bundan daha az bütçeyle Eczacı Vakıf Feneri yenmedimi.Fener mi bizmi tabi Fener favori ama biz hızlı oynuyoruz hızlı oynayan takımlar her zaman süprize açıktır oyunumuzu doğru oynarsak alabiliriz.Ama gider Nazla başlar yada Sylla İlkin Eylül manşet defans yapamaz o zaman zaten set dahi alamayız.Ama hızlı oyunu kendi seviyemizde beklenen şekilde oynarsak maça kesinlikle ortağız.Bu maçta tek eksi Hande oynuyor.Ana sakat olmasa Ana Arina ikilisine top düşürmek çok kolay defans manşetleri hiç yok kazanma ihtimalimiz yükselirdi Hande Arina ikilisi şuan beni korkutuyo Hande önde kötü olsa da manşeti defansı iyi toparlıyor.Alexia sürekli boşluklara plase düşürmüştü çünkü çıkaran yok ama Hande kolay kolay plase yemez o yüzden fener %70 alır ama dediğim gibi hızlı oyunu doğru oynarsak rakibi yıldıran bir oyun sistemi oluyor.
Halil bey yine bol kepçeden yazmışsın. Hande dende korkacaksak, kapatalım dükkanı. Handeye gelene kadar rakiplerde ne kadınlar var. Takımda bi silla var üst düzey gerisi nilüfer belediye. Biz eğer busene eczacıdan daha çok para harcadıysak demekki birilerine fazla para vermişiz.

Fener derbisi var yakında umarım bir süpriz çıkarabiliriz ama Fener favori lig de bizden güçlü iki takım var onlardan birisi de Fener.İlkin ve Sylla gibi oyun stilimiz olan hızlı hücum stiline çok uygun iyi blok yapan manşet defansta çok iyi servis turları yakalayabilen çok kaliteli iki komple smaçörümüz var elimizde ana güç kaynağımız bu ikili olacaktır.Geçen sene İlkin nerdeyse tek başına 3 maçta Fenerbahçe'nin canını okuduğu için ona ekstra önlem alacaklardır o yüzden İlkin için zorlu onun üstüne oynanan bir maç olacak.Pasör de kesinlikle tartışmasız Bongaerts olmalı Bongaerts de İlkin Sylla gibi gününde olursa komple bir pasör hızlı oyunu çok kaliteli oynatıyor servis turları yakalayabiliyor bloğu iyi yer defansı iyi önemli bir güç.Çapraz da yine tartışmasız Alexia oynamalı oda Blok Servis Defans oyun zekası şu konularda belki de aktif en iyi pç ama top öldürmekte çok zorlanıyor eğer o gününde olursa bence maç gelir ama hücum da normal performansını verirse Fener bloğu onu plaseye zorlar çünkü Alexia plase konusunda dünyanın en iyisi olsa da smaç vurma da karşıda iyi bir takım varsa kolay çıkarılabiliyor smaçları o yüzden Alexia yer yer çok blok yiyebilir o anlarda Naz Groblena değişikliği ile oyun açılması lazım.Orta da Yasemin lig başından beri çok çok iyi her konuda ona çok iş düşecek.Timmerman umarım iyi gününde olur iyi gününde çok iş yapıyor ama sezon başından beri Vakıf maçı harici hiçbir şey göremedik.Libero da Eylül gibi her topa uçan biri var zaten.Maçın kilidi kendi sistemimizi oturtmak İlkin Sylla Eylül ligin en iyi manşet defans hattı.Bu hat çalışır Bongaerts hızlı oynatır bir de iyi servis atarsak alabiliriz.Ama defans direnci olmazsa set dahi alamayız.Vakıf maçında ilk 2 set defansımız sayesinde çok iyiydik son set defans direnci gitti darma duman ettiler.Naz Groblena başlarsa maç zaten baştan gider.Naz halla yüksek hızlı arası pas atıyor yıllardır yüksek oynattığı için alışamadı onlarla başlamak maçı vermek olur.Favori fener ama kendi sistemimizi oturtuğumuz zaman lig de her takımı yeneriz önemli olan manşet defans hızlı oyun şu üçlünün çalışması.Daha 3 hafta var doğru çalışmamız lazım.Alexia da umarım gününde olur bir tane elit pç olsa her takımı geçebiliriz Alexia Çin maçı performansı ile gelir umarım.
Maalesef suyun karşıki tarafı bizi yener. kadroları bize göre güçlü.biz geçmiş yıllara nazaran kadro olarak bu sezon biraz iyiyiz. yinede kadromuz onları mağlup edecek bir takım kadrosu değil.

Halil bey yine bol kepçeden yazmışsın. Hande dende korkacaksak, kapatalım dükkanı. Handeye gelene kadar rakiplerde ne kadınlar var. Takımda bi silla var üst düzey gerisi nilüfer belediye. Biz eğer busene eczacıdan daha çok para harcadıysak demekki birilerine fazla para vermişiz.
Eczacıdan bütçemiz az Zeren Vakıf Fb Eczacı bizden daha çok bütçeyle çıkıyo da ben anlamıyorum hem bütçe gelmesin diyorsun hem oyuncuları küçümsüyorsun tam olarak istediğin ne.Fener de evet şuan bizi zora sokan önemli bir etken Hande izliyorsan eğer bilirsin Feneri geçen sene bitiren Ana Arina Gizem üçlüsünün manşet defansta asla iş yapmaması doğal olarak pasörleri de düştü takım dağıldı.Hande girince bence oyunları düzeliyor Ana sakatlığı bir an önce geçsin diye bekliyorum SB oynatıracak çünkü.Hande neden önemli takıma manşet defans katkısını veriyor pasörün önüne iyi top geliyor zaten top çıkarsa at Vargas'a sabaha kadar öldürür.Orta da Korneluk da oynuyor o sayede ortaları güçleniyor.Eğer Ana oynasa ben bu maçtan umutlanırım.Hande oynaması ibreyi tamamen Fener'e çeviriyor çünkü onları zayıflatan manşet defans sistemini Hande toparlıyor.

Son düzenleme:
Maalesef suyun karşıki tarafı bizi yener. kadroları bize göre güçlü.biz geçmiş yıllara nazaran kadro olarak bu sezon biraz iyiyiz. yinede kadromuz onları mağlup edecek bir kadro gibi durmuyor.
Arkadaşlar şaka mı yapıyosunuz orda biz yenicez yazan mesajım nerde.Zaten Fener favori yazmışım bizim alma ihtimalimiz nasıl olur onu yazmışım.Bu kafayla çıkıyorsak zaten bu sezon biz ilk 4 de yapamayız ne pasif taraftar grubu haline geldi her zor maça veririz veririz ihtimal yok diye çıkılır mı.Geçen sene yaptık bu sene yapabilirliği yazdığım favori ve yüksek ihtimal kazanan Fener olacağını da ekledim zaten.Yapmayın böyle her maça kaybedicez tamam diyip çıkarsa takım daha mutlu olucak galiba taraftar.

Eczacıdan bütçemiz az Zeren Vakıf Fb Eczacı bizden daha çok bütçeyle çıkıyo da ben anlamıyorum hem bütçe gelmesin diyorsun hem oyuncuları küçümsüyorsun tam olarak istediğin ne.Fener de evet şuan bizi zora sokan önemli bir etken Hande izliyorsan eğer bilirsin Feneri geçen sene bitiren Ana Arina Gizem üçlüsünün manşet defansta asla iş yapmaması doğal olarak pasörleri de düştü takım dağıldı.Hande girince bence oyunları düzeliyor Ana sakatlığı bir an önce geçsin diye bekliyorum SB oynatıracak çünkü.Hande neden önemli takıma manşet defans katkısını veriyor pasörün önüne iyi top geliyor zaten top çıkarsa at Vargas'a sabaha kadar öldürür.Orta da Korneluk da oynuyor o sayede ortaları güçleniyor.Eğer Ana oynasa ben bu maçtan umutlanırım.Hande oynaması ibreyi tamamen Fener'e çeviriyor çünkü onları zayıflatan manşet defans sistemini Hande toparlıyor.
Burda konuşuldu bu sene en çok para harcayan 3.takım olduğumuz. Bana aynı konuları yine açtıracaksınız. Benim dediğim sponsor dışında klup kasasından para çıkmaması. Sonuçta bu amatör branşlara harcanan paranın dönüşü yok, full zarar, şurda bile ilgisizlikten 3-5 kişi birbirimizi yiyoruz. Bu dallarda başarı yüksek sponsor desteği ile gelir, yada sponsor desteği adı altında bu branşlara iş adamlarının destek vermesi ile gelir. Bu italyadada böyle ispanyadada rusyadada. Bu branşlar zarar ediyor ilgi yok. Şirketler vs destek verince ayakta kalıyorlar. Bizdede zengin Gs liler elini taşın altına sokarsa başarı gelir. Şuan Tr nin en zengin bayanı İpek Kıraç Koç dursun başkan ikna edip yönetim kuruluna sokacak, bu branşların başına getirecek o zaman coşarız bu branşlarda. Savaş araçları vs üreten otokarın, petrol işleyen tüpraşın vs reklama ihtiyacımı varda sponsorluk verdi. Ali koç istedi verildi. Bu branşların başına kesinlikle zengin birini koyacaksın, para yoksa başarıda olmaz hani futbolda yakalarsın ama basket voleybol bunlarda yüzde bir ihtimal

Geri