Wang Yuanyuan x Henan ( 3 Set )
5/10 %50h
4 blok
1 ace
10 sayı, +8 WL
Geliyor bizim Çinli aralıkta.
5/10 %50h
4 blok
1 ace
10 sayı, +8 WL
Geliyor bizim Çinli aralıkta.
zaten ben kendi adıma 3 yabancıya göre kadro planlamasını düşünüyorum. Zaten uzun zamandır 3 oyuncu oluyor sahada diğer takımlar da 3 yabancı ile şampiyon oluyor bu yeni bi şey değil ki. Yerli de taş çalman lazım her türlü olay bu sadeceBen de diyorum ki seneye yabancı kuralı 3+3 olacak. Yani 4 yabancı en erken 2027-2028 sezonunda gelecek. O da olursa tabi. Şimdi şu durumdayken 2 yabancı smaçör, yabancı çapraz dediğinizde bitti zaten bu hak. Ki zaten şampiyonluğa oynamaya hala çok yakın değiliz. Benim anlatmak istediğim bu, hadi şampiyonluğa bir smaçör uzakta olduğumuzda İlkin as olmasın, tamam ama hala oraya en az 1-2 sene varken söylenen şeyler çok anlamsız. Ve bir çözüm önerisi de sunmuyorsunuz. Federasyona bastıralım da federasyonun kimlerin ağzına baktığını biliyoruz,
Sahipler komple voleybol branşınin kendilerinde olmasını ister bizde yönetim o branşa yönetici ataması lazım ki liseli işsizler iş bulsun. Bu yüzden de yaklasmazlar bu tarz işlere.Daha önce cibara ile mailleşmiştim. Bu Gsli sahiplerle daha önce birleşmek için konuştuklarını kimsenin kabul etmediğini söylemişti.