Wang Yuanyuan x Henan ( 3 Set )
5/10 %50h
4 blok
1 ace
10 sayı, +8 WL
Geliyor bizim Çinli aralıkta.
5/10 %50h
4 blok
1 ace
10 sayı, +8 WL
Geliyor bizim Çinli aralıkta.
zaten ben kendi adıma 3 yabancıya göre kadro planlamasını düşünüyorum. Zaten uzun zamandır 3 oyuncu oluyor sahada diğer takımlar da 3 yabancı ile şampiyon oluyor bu yeni bi şey değil ki. Yerli de taş çalman lazım her türlü olay bu sadeceBen de diyorum ki seneye yabancı kuralı 3+3 olacak. Yani 4 yabancı en erken 2027-2028 sezonunda gelecek. O da olursa tabi. Şimdi şu durumdayken 2 yabancı smaçör, yabancı çapraz dediğinizde bitti zaten bu hak. Ki zaten şampiyonluğa oynamaya hala çok yakın değiliz. Benim anlatmak istediğim bu, hadi şampiyonluğa bir smaçör uzakta olduğumuzda İlkin as olmasın, tamam ama hala oraya en az 1-2 sene varken söylenen şeyler çok anlamsız. Ve bir çözüm önerisi de sunmuyorsunuz. Federasyona bastıralım da federasyonun kimlerin ağzına baktığını biliyoruz,
Sahipler komple voleybol branşınin kendilerinde olmasını ister bizde yönetim o branşa yönetici ataması lazım ki liseli işsizler iş bulsun. Bu yüzden de yaklasmazlar bu tarz işlere.Daha önce cibara ile mailleşmiştim. Bu Gsli sahiplerle daha önce birleşmek için konuştuklarını kimsenin kabul etmediğini söylemişti.
Böyle bir şey imkansız Gözde varken nasıl yapar dedin.Attım hemde iki senedir yapıyo şimdi de yok ben 15-20 sene tam zamanlar diyorum kız tek sezonda en çok sayı üreten yerli smaçör oldu işte niye döndürüyorsun cidden uğraştırıyorsun tamam Hasan bey çok haklısınız İlkin çok yetersiz çok kötü eğer susacaksan kabul İlkin dehşet kötü.
Bu camia da asıl konuşmadığımız konu.Şuan deli paralar harcayan Zeren yıllardır çoğu branşta sponsorumuz.Sigortashop başkanı Markova transferinde Vakıf ve Gs yarışırken gs ye öncelik sağlarım tutuğum takım gibi bir şey demişti.Bahçelievler yönetim kadrosu taraftarımız.İlla bilmediğimiz bu tarz kişiler vardır biz neden bu kişileri kendi yönetimimizde bir göreve sokup sponsorumuz yapıp paralarından yararlanmak yerine ayrı kulüpler açmalarını izliyoruz.
zaten ben kendi adıma 3 yabancıya göre kadro planlamasını düşünüyorum. Zaten uzun zamandır 3 oyuncu oluyor sahada diğer takımlar da 3 yabancı ile şampiyon oluyor bu yeni bi şey değil ki. Yerli de taş çalman lazım her türlü olay bu sadece
Yok sen dalga geçiyon artık.2023/2024 sezonunda bir sezonda en skorer yerli smaçör rekorunu kırdı dedim zaten 2023/2024 başarılarında yazıyor sende inanmadım ne eski açığı ne oyu ne buyu git istediğin yerde araştır bak.Olması imkansız dedin olunca da yok 10 sene yok öyle sene böyle sene tamam haklısın ilk bir sezonda en skorer oyuncu da olmamış olsun sen haklı ol diye uzatma artık.Lig tarihi diyorum. Onun istatistiklerine ulaşabilmesi için minimum 8-9 sene daha oynaması gerekiyor. Attım istatistik diyorsun da ona dair kanıt yok. Nerede bu istatistiğe dair veriler? Sezonluk istatistiği atıp lig tarihi demek saçmalık. Siz ne yazdığınızı bilmiyorsunuz galiba. Lig tarihi boyunca en skorer yerli oyuncu demesi kolay. Bir kere en başta saçmalık burada. Gözde ve Neslihan varken İlkin'in en yerli skorer olması imkansız. En skorer yerli smaçör olması da imkansız. Ligde 20 seneye yakın oynar her sene 500 e yakın sayı alır o zaman en skorer olabilir. Zaten bu kız 2-3 sene sakatlıktan oynayamadı kariyerinin başında. Bir kere sırf bundan o rekoru kıramaz. Bulduğunuz istatistik uydurma bir istatistik. Kanıt olursa gerçek olur.
Eski Açık hesabını kanıt olarak gösteriyorsanız sadece fotoğrafa değil içinde yazan tweet kısmına da bakın. Afiş kısmında elbette abartacaklar tıklanma ve etkileşim için
2023/2024 Sezonu
Lig tarihinde en çok skor üreten yerli smaçör rekoru
En skorer yerli oyuncu
En çok hücum sayısı bulan yerli oyuncu
En iyi manşet alan yerli smaçör
En çok blok yapan yerli smaçör
En çok ace atan yerli smaçör
En çok dig yapan yerli smaçör
2024/2025 sezonu
En skorer yerli smaçör
En çok hücum sayısı bulan yerli smaçör
En çok dig yapan yerli smaçör
En çok ace atan ya 2 ya 3 dü 1 Saliha onu hatırlıyorum
En iyi manşet alan 2. yerli smaçör
Bu yeterli olacaktır tartışıp yorulmaya gerek yok.
Yine Halil bey yine nefret yorumu yine voleyboldan hiçbir şey anlamadığının kanıtı olan bir yorum. Şirazeyi kaçırdınız galiba bölücüye kadar rahat bir şekilde konuşuyorsunuz. Fener rakibimiz, birçoğumuzun da sevmediği bir takım ama ifadelerinizde dikkatli olun. Kanıtınızın olmadığı konularda bu kadar ilerilere gitmeyin mazallah dava falan açılır sizin için iyi olmaz.
Halil bey bakın hala size bey diyorum üslubumu bozmadan size biraz üslup dersi verilmesi lazım sizle yakın değilim, samimi değilim tanımadığınız birisine Hasancım deme hakkını nasıl görüyorsunuz kendinizde? Bu haddi nerden buluyorsunuz? Neden bu sitede ceza almadığınız da aşağı yukarı belli az önceki mesajda beni ordan vurmaya çalışıyordunuz ya şimdi netleştirdim. Sitedeki moderatörlerden birinin tanıdığısınız galiba yoksa bu kadar üsluptan yoksun yorumlarla hala sitede barınabilmeniz çok tuhaf.
Boş konuşuyorsunuz. En skorer oyuncu istatistiğini argüman olarak kullanmanız voleyboldan ufacık anlamadığınızın kanıtı. Voleyboldan anlasanız en skorer istatistiğinin tamamen boş bir istatistik olduğunu set başına alınan sayı ve hücum verimi gibi istatistiklerin kat kat önemli olduğunu bilirdiniz. En çok ace falan tamamen boş istatistikler en çok servis atan tabi ki en çok ace bulur. Set başına ace veya servis başına göre ace oranlarına bakacaksınız. İşte voleybol bilginiz bu kadar. Hücum yüzdesi bile çoğu durumda oyuncu kapasitesini belirlemez ama sizin yukarıda attığınız çoğu istatistik boş. Biraz daha voleybol öğrenin ya da zamanında söz verdiğiniz gibi siteye yazmayı bırakın. Algı yorumlarının sayısı yarı yarıya düşer.
''Lig tarihinde en çok skor üreten yerli smaçör rekoru''
Bu arada istatistik uydurmayı bırakın. Gözde varken İlkin'in böyle bir rekora sahip olması mümkün değil. Bir de lig tarihi demişsiniz. Uçmayın.
Halil bey bulduğunuz istatistik tek sezonluk bir istatistik. Lig tarihi diyebilmeniz için İlkin'in 15-20 sene voleybol oynaması gerekiyor bu ligde. Muhtemelen başka bir sosyal medya sitesinden kopyalayıp yapıştır yaptınız ama önemi yok. O kısımda bahsettiğiniz istatistikler anlamlı değil. Basketbolda bir maçta en çok şut deneyenin en çok sayı bulması ne kadar normalse voleybolda da en çok sahada kalıp en çok top alanın o istatistikleri yapması gayet normal. Bunun üzerinden oyuncu övülmez. Oyuncu övebilmek için eşit şartlarda neler yaptığının bilinmesi gerekiyor. O istatistiğe bakarak İlkin Arina'dan bile iyi demiş oluyorsunuz. Oyuncu övmek için verimliliğe bakmanız gerekiyor. Verimlilik istatistiği en doğru istatistiktir. Hücum yüzdesinden bile daha önemlidir. Çünkü hücum yüzdesi de yanlı bir istatistik. Alınan her topun kalitesi aynı değil. Nasıl manşette sadece pozitif istatistiğin bir önemi yoksa muhteşem istatistik de çok önemliyse onun gibi bir şey.
2023/2024 sezonu diye ayırdığım kısmı bütün zamanlar olarak algılıyorum diye kıvıran koca yürekli Hasan.Zaten Timmerman olayında yaşarık anca 1 maç oynar diyip sonra ay yok sadece bir orta as başlar dedim falan şimdi yeni bir çevirme takmıyorum gerçekten.Yazacaksan özelden yaz ikili diyolog kurup formu yeterince kirletin haklısın deme amacımız haklı olduğundan değil sus artık diye.Zaten tartıştığımız zaman haklı çıkıyoruz siteden 1 ay özür dilememek için kayboluyorsun.Konu benim haklılığım değil. Devamlı tutarsız olmanız. 2 mesajımda da lig tarihi kısmını eleştirirken hala sezonluk dedim diyorsunuz. En üstteki mesaj sizin. 2. maddede ne yazmışsınız tekrar okuyun. Bir öyle bir böyle konuşmanızdan sıkıldım. O kadar tutarsızsınız ki bir şey tartışamıyoruz sizinle diğer üyelerde olduğu gibi. Öyle dediyseniz de dedim deyin ilk mesajınızdan yanlış söylemişim deyin bu kadar uzamasın. 3 mesaj hatanızda ısrar edip 4. mesajınızda hatalı olduğunuzu fark ediyorsunuz. Hatalı olduğunuzu fark ettikten sonra da garip bir savunma psikolojisine girip tamam sen haklısın deyip olaydan sıyrılmaya çalışıyorsunuz. En az 10 kere yaptınız bunu. Belki ben bu sitede yokken 100 kere de üstüne koymuşsunuzdur.
Bilerek forumda kirlilik oluşmasın diye cevap vermeden kısa kısa yazıyorum şirayesiz üslupsuz voleybol bilmeyen yazıyon.Satır satır da yazarız da sen yazınca susmuyon forumu kirletmek istemiyorum.Ve evet bunu gidip araştırabilirsin çok başarısız bulduğun İlkin Gözde’yi geçip lig tarihinin bir sezonda en çok sayı üreten smaçörü rekorunu kırdı 2023/2024 sezonunda sen bile inanamaışsın nasıl bir başarı elde ettiğine.Hani niye baştan sona çok vahim yorumlar ama forumu kirletmek istemiyorum iş Timmerman olayına dönecek o muazam voleybol bilginle 10 satır yine yazıp susmucan.Bu arada geçen sezon set başına en çok sayı üreten smaçör de İlkin çok net argümanya senin için bunlar belirler öyle böyle çok voleybol bildiğini idda ediğin gibi takip etseydin keşke geçen sezon istatistiklerini de.Ve evet bölücü gibi laflar çok ağır üste bir arkadaşa siyaseten kutuplaştırma yaptığını fenebahçe gs taraftarı arasını açmaktan başka işi olmadığını yazmışsınız helal olsun kıza ağır bulduğunuz kelime sizin tabiriniz.2023/2024 sezonu başarısına uçmayın gözde var falan demeniz bile aslında bu kızın ne kadar büyük bir şey başardığının göstergesi.Modaröterlere de bu şekilde çamur atman çok vahim yakınısın sana ceza vermiyorlar falan hiçbirini tanımam etmem onları da zan altında bırakmaya çalışman komik.
Bu arada gidip üşenmeden baktım hani abartmayın istatistik salamayın demişsin ve evet çok büyük başarı gör diye diyorum kızın başarısını.2023/2024 sezonu yine forumda çok konuşmuş tebrik etmiştik 460 sayı alarak lig tarihinin en skorer yerli smaçörü rekorunun sahibi oldu.2024-2025 sezonu yani geçen sezonda 423 sayı ile 3. sıraya yerleşti.1. İlkin 2. Gözde 3. İlkin diye gidiyor yani lig tarihinin bir sezonda en çok skor üreten smaçöleri.
Siteyi kirletme boş yorumlarla amacın tartışmaksa gel özelden sabaha kadar konuşalım.Böyle bir şey imkansız Gözde varken nasıl yapar dedin.Attım hemde iki senedir yapıyo şimdi de yok ben 15-20 sene tam zamanlar diyorum kız tek sezonda en çok sayı üreten yerli smaçör oldu işte niye döndürüyorsun cidden uğraştırıyorsun tamam Hasan bey çok haklısınız İlkin çok yetersiz çok kötü eğer susacaksan kabul İlkin dehşet kötü.
2023/2024 sezonu diye ayırdığım kısmı bütün zamanlar olarak algılıyorum diye kıvıran koca yürekli Hasan.Zaten Timmerman olayında yaşarık anca 1 maç oynar diyip sonra ay yok sadece bir orta as başlar dedim falan şimdi yeni bir çevirme takmıyorum gerçekten.Yazacaksan özelden yaz ikili diyolog kurup formu yeterince kirletin haklısın deme amacımız haklı olduğundan değil sus artık diye.Zaten tartıştığımız zaman haklı çıkıyoruz siteden 1 ay özür dilememek için kayboluyorsun.
Siteyi kirletme boş yorumlarla amacın tartışmaksa gel özelden sabaha kadar konuşalım.