• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Julia belki türk pasoportu alırım gibi bir cümle kullandı değerini artırmak için mantıklı olur.Sadece yazın mt gidemez ama bütün ligi peşinden koşturur ilk 5 takım yedek pç geri kalan takımlar yerli olduğu için as oynatmak için iyi maaşlarla giderler.Alexia yerli olduğu için lig de hangi kulüpte istersen o kulüpte oynar bir oyuncu julia alırsa pasaport oda o kıvama gelir.

Çiçek böcek gibi ne zaman yazdım yüz kere çapraz yok yok eleştiren benim zaten Erdal beyin dediği ortam oluşmaz çünkü çapraz yok o yüzden şampiyonluk konuşamıyoruz geri kalan bölgelerde gayet yeterliyiz sadece Haak yerine Ryk geldi diyr şampiyonluk ortamından 6. sıraya mı düşücez.Ama şuan bakınca Eczacıbaşı komple smaçör almadı bu kadroyla bizi geçemezler Antropova geldi okey Yaprak Ebrar Simge ile mi bizi geçecekler ha ben gabi gelebileceğini düşünüyorum gabi alırlar o zaman iş değişir evet Eczacı net geçer derim ama daha bir smaçör gelmedi.Vakıf zaten çok önümüzde şuan saymıyorum.Fener sıkıntılı şuan orro çok büyük güç katsa da fener golden trio diye diyr tutmayan bir sistemdr ısrar ediyor Ryk transferi ile Fenerbahçe ile mücadelece edecek takım haline rahatlıkla geliriz.Zeren konusunda zaten katılmıyorum kimseye Zeren için 2-3 gün önce Zeren battı diyen kişi şimdi Zeren için bizi geçecek diyor zaten ayrı bir çelişki.Zeren’in yerli oyuncusu yok sadece yabancılar ile iş olmaz Haak gelmiyecek zaten o yalan bu kadronun hemen hemen aynısı olacaktır seneye belki Buse çekebilirler pasöre ortaya Aslı alırlar belki ama çok bir değişim beklemiyorum.Kupa yarışında değiliz ama 5-6 yarışındayız görüşüne asla katılınmaz.Geçmişi açınca zaten 2 sene önce 7-8 yapıcaz sen ne ilk 4 ü diyorsun hayal kurma diye site de neler yazıldı görüyoruz.Bu sene başta duruyordur mesajlar hedef ilk 3 diyince dalga geçiyorlardı belli şahıslar sonuç ortada.Seneye de 3-4 arası bir sora koyarım bu takıma yok 5-6 bizim 2. olmamızdan daha zor ihtimal.Ha tabi spor bu her şey olabilir her şey ihtimaldir küme düşme de şampiyon olma da ama şuan görünen tablo da Eczacı-Vakıf finali.Fener-Galatasaray 3. lük yarışı görüyorum ben Zeren gelecek sezon da o yarışın dışında kalacak gibi ama çıkıp beklenmedik hamleler gelirse konuşuruz yine.
Üzgünüm ama bu yazdığınız senaryo dümdüz çiçek böcek senaryosu. Öncelikle 5.lik senaryosu zaten konuşulan transferler olursa senaryosu olmazsa 3'de olabiliriz. Eczacı sadece Antropova'yı alırsa da bizi geçemeyebilir ama Zeren için konuşulan oyuncular ve Eczacı için konuşulan oyuncular ve bizim için konuşulan oyuncular için dedim belki 5. kadro olacağız diye. İşin daha sıkıntılı tarafı Zeren bizi daha bu kadroyla yeni yendi ki siz bu kadroya Van Ryk ekleyip bizi Fener'in bile önüne koydunuz neredeyse Allah aşkına bu mu gerçeklik, bu mu çiçek böcek olmayan senaryo. Hem Fener aynı kadro mu devam edecek tamamen atıyorum belki seneye ortaya Danesi alacaklar. Bu güç dengelerini oynatmayacak mı? Genel olarak Van Ryk eklense de herkesinde güçleneceği senaryoda gerçekçi şampiyonluk hedefimiz %5 filan ancak.

Uzun zamandır okuyorum anladığım şu:Alınabilecek boşta üst düzey oyuncu çok az, olanı da senden önce alabilecek ekol takımlar ya da paralı takımlar var.Zaten üst düzey oyuncu aldım şampiyonluk gelir diye garanti yok,sürekli üst seviye sponsor yok, biraz artsa da doğru düzgün seyirci yok,başarı isteği olsa da üç-beş sene bekleyecek sabır var mı ?Bence o da yok.Diyelim ki üst seviye oyuncular alıp şampiyon olduk ,sonrasında bunun sürekliliği olacak diye inanan var mı ,bence kadın basketbola benzer sonu ,hep transfer yapıp başarı bekleyen çok da oyuncu yetiştirip başarılı olalım diyen kimse yok.Sanki görünen bir süre daha şampiyonluk yok.

Doğru yabancı transferler yapılmadan üç tane İlkin iki tane Yasemin, iki tane Eylül daha alsanız ne fayda. Zeren'in piyasaya bu kadar agresif girdiği Eczacıbaşı'nın boş durmadığı THY'nin de Mazzanti ile bir atılım yapacağı olası senaryoda gelecek yıl için altıncı olmamız hiç olmaz bir şey değil.
Öyle genç gelecek vaad eden pasör çaprazı bulalım bizi taşısın denecek bir ortam da yok zira ne bizde ne oyuncuyu o yeteneği bulacak kalibrede adam ne vizyon ne de öyle bir ağ var. Alınabilecek oyuncular belli onların da bazılarını direkt rakibin olan takımlar almış sen hiçbirini alamamışsın yazılanlar tabiidir.

Üç senedir sezon sonu ben demiştim diyorum seneye daha transferler gelir gider ama yine ben demiştim diyicem belli ki.Bu takımın gerçekçi şuan tabloda gelecek sezon yeri 3-4 arası yeni transfler haberlerine göre şekilenir yok Thy gelecekmiş geçecekmiş falan neyse gelecek sezon görücez zaten.Üç sezondor da bana uçma deniyor üç sezondur da verdiğim sıralamalar asla olmaz diye geliniyor 3 senedir de dediğim sıralamayı kulüp yapıyor seneye için yine başladı bu döngü hiç bitmeyecek galiba.

Stysiak isteyen taraftarlar görüyorum ama bizim oyunumuza asla ama asla uymayacak bir isim.Stysiak yüksek ham top seven hantal bir isim hızlı oyun ritmine ayak uydurması zor sadece boy avantajı katkı sağlar.Madem ilk 5 gelmiyor gelmesi gereken isim tartışmasız Ryk görüyoruz Çin de nasıl başladı 6 aydır maça çıkmamasına rağmen.Hızlı oyuna da çok uygun biri madem ilk 5 çapraz almayı başaramadılar Ryk almak zorunluluk artık.Ryk dan çıkıp her topu alsın kurulu blok üstünden imkansız toplar öldürsen bekleyemezsin ilk 5 çapraz gibi.Tek başına takımı taşıyamaz ama smaçör orta pç her yere eşit topu dağıtır hızlı oynarsak o zaman Ryk bütün takımı rahatlatır.Şuan görüyoruz Yuan hücum da pasöre alışana kadar smaçörler üzerinden hücum ediyoruz sadece böyle bir oyunla başarı gelmez.Ortaları bu sezon iyice entegre edip Ryk gelirse üstüne çok rahatlarız umarım Ryk ile Scandicci anlaştı haberini görüp Stysiak ile oyun hızımızı yavaşlatmak zorun da kalmayız.Ryk büyük takımda oynayıp kupayı alabilmeye de alıştı.Geçen sene Vakıfta hatırlıyorum ilk devre Ryk ne iş yapıyor burda diyordum çok eksi yazıyordu.İkinci devre çok üstüne koydu lig şampiyonluğu getiren en önemli isimlerden di.Doğru kullanırsak Ryk çok iş yapar ama Haak gibi her topu atayım kötü de atsam iyi de atsam öldürsün bir isim değil en azından düzgün topları öldürür Groblena en düzgün topları bile çok düşük yüzdeyle öldürüyo.Dünyanın en iyi servis atan oyuncularından şuan Arina olmasa en iyisi olmaya bile oynayabilecek biri servis gücü de katacaktır takıma.

Galiba Nevşe kovuluyo sezon ortası böyle bir hamle beklemiyordum ama galiba gidici.Bir kaç sayfa Galatasaray ile ilgili haber var diye paylaşım yaptı üstüne Nevşe sabırda yorulur diye hikaye atmış.

Galiba Nevşe kovuluyo sezon ortası böyle bir hamle beklemiyordum ama galiba gidici.Bir kaç sayfa Galatasaray ile ilgili haber var diye paylaşım yaptı üstüne Nevşe sabırda yorulur diye hikaye atmış.
O Neşve hikayesi eski hocam, geçen seneden olması lazım.

İmoco-Osaso maçını izlemeyen varsa açsın izlesin Brezilya ekibi yarı finalde ilk seti aldı bu sette de 18-14 önde 2-0 yapabilirler.Son yılların en büyük süprizi olur İmoco elerlerse.İmoco süper kupayı Milano'ya verdi.DŞ de elenme ihtimali var şuan en büyük şampiyonluk favorisi onlardı bence.CL de çok net bu sene Vakıf şampiyon olacak süpriz olmazsa gibi duruyor.Keşke Haak sözleşmesi 2026-2027 ye kadar olmasaydı İmoco ciddi anlamda büyük bir düşüş yaşıyor bu sene her kupayı domine ederken bu sene İtalya ligi ve DŞ alırlar süper kupa Milano da CL yi Vakıf alırdı diyordum.Ama DŞ de alamazlarsa İmoco oyuncuları da durmak istemez.Zeren İmoco'yu yeniyordu İmoco şansa kazandı geçen.Keşke Haak 2 sene değil 1 sene uzatsaydı da Haak izleyebilseydik ha yönetim 1 milyon vermeyelim diyip yine almayabilirdi o ihtimal de var.

1-1 oldu artık İmoco eler.23-20 öndeyken verdi elinde ki seti Osasco da çok zayıf takım liberoları süper laf yok onun dışı sadece pç leri Cugno yükselişte olan bir isim ama öyle aman aman değil yükseliş döneminde.Başka da İmoco ile baş edebilecek bir oyuncu yoken seviye olarak çok zorluyorlar İmoco için bu sene kötü geçicek gibi.

Van Ryk’ın menajeriyle görüşme yapıldı ancak ilk görüşme pek olumlu geçmedi.

(@Sara8Leite)

Ryk eldeki en iyi seçenek ona bari bütçe açılsın.Scandicci istiyor Çin kulüpleri ister ama 700-800 bandına biter bence bu transfer.İlk 5 çapraz gelmiyorsa bizim oyun sistemimiz için en iyi seçenek kesinlikle bitirilmeli.

Geri