• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Uzun zamandır okuyorum anladığım şu:Alınabilecek boşta üst düzey oyuncu çok az, olanı da senden önce alabilecek ekol takımlar ya da paralı takımlar var.Zaten üst düzey oyuncu aldım şampiyonluk gelir diye garanti yok,sürekli üst seviye sponsor yok, biraz artsa da doğru düzgün seyirci yok,başarı isteği olsa da üç-beş sene bekleyecek sabır var mı ?Bence o da yok.Diyelim ki üst seviye oyuncular alıp şampiyon olduk ,sonrasında bunun sürekliliği olacak diye inanan var mı ,bence kadın basketbola benzer sonu ,hep transfer yapıp başarı bekleyen çok da oyuncu yetiştirip başarılı olalım diyen kimse yok.Sanki görünen bir süre daha şampiyonluk yok.

Doğru yabancı transferler yapılmadan üç tane İlkin iki tane Yasemin, iki tane Eylül daha alsanız ne fayda. Zeren'in piyasaya bu kadar agresif girdiği Eczacıbaşı'nın boş durmadığı THY'nin de Mazzanti ile bir atılım yapacağı olası senaryoda gelecek yıl için altıncı olmamız hiç olmaz bir şey değil.
Öyle genç gelecek vaad eden pasör çaprazı bulalım bizi taşısın denecek bir ortam da yok zira ne bizde ne oyuncuyu o yeteneği bulacak kalibrede adam ne vizyon ne de öyle bir ağ var. Alınabilecek oyuncular belli onların da bazılarını direkt rakibin olan takımlar almış sen hiçbirini alamamışsın yazılanlar tabiidir.

Üç senedir sezon sonu ben demiştim diyorum seneye daha transferler gelir gider ama yine ben demiştim diyicem belli ki.Bu takımın gerçekçi şuan tabloda gelecek sezon yeri 3-4 arası yeni transfler haberlerine göre şekilenir yok Thy gelecekmiş geçecekmiş falan neyse gelecek sezon görücez zaten.Üç sezondor da bana uçma deniyor üç sezondur da verdiğim sıralamalar asla olmaz diye geliniyor 3 senedir de dediğim sıralamayı kulüp yapıyor seneye için yine başladı bu döngü hiç bitmeyecek galiba.

Stysiak isteyen taraftarlar görüyorum ama bizim oyunumuza asla ama asla uymayacak bir isim.Stysiak yüksek ham top seven hantal bir isim hızlı oyun ritmine ayak uydurması zor sadece boy avantajı katkı sağlar.Madem ilk 5 gelmiyor gelmesi gereken isim tartışmasız Ryk görüyoruz Çin de nasıl başladı 6 aydır maça çıkmamasına rağmen.Hızlı oyuna da çok uygun biri madem ilk 5 çapraz almayı başaramadılar Ryk almak zorunluluk artık.Ryk dan çıkıp her topu alsın kurulu blok üstünden imkansız toplar öldürsen bekleyemezsin ilk 5 çapraz gibi.Tek başına takımı taşıyamaz ama smaçör orta pç her yere eşit topu dağıtır hızlı oynarsak o zaman Ryk bütün takımı rahatlatır.Şuan görüyoruz Yuan hücum da pasöre alışana kadar smaçörler üzerinden hücum ediyoruz sadece böyle bir oyunla başarı gelmez.Ortaları bu sezon iyice entegre edip Ryk gelirse üstüne çok rahatlarız umarım Ryk ile Scandicci anlaştı haberini görüp Stysiak ile oyun hızımızı yavaşlatmak zorun da kalmayız.Ryk büyük takımda oynayıp kupayı alabilmeye de alıştı.Geçen sene Vakıfta hatırlıyorum ilk devre Ryk ne iş yapıyor burda diyordum çok eksi yazıyordu.İkinci devre çok üstüne koydu lig şampiyonluğu getiren en önemli isimlerden di.Doğru kullanırsak Ryk çok iş yapar ama Haak gibi her topu atayım kötü de atsam iyi de atsam öldürsün bir isim değil en azından düzgün topları öldürür Groblena en düzgün topları bile çok düşük yüzdeyle öldürüyo.Dünyanın en iyi servis atan oyuncularından şuan Arina olmasa en iyisi olmaya bile oynayabilecek biri servis gücü de katacaktır takıma.

Galiba Nevşe kovuluyo sezon ortası böyle bir hamle beklemiyordum ama galiba gidici.Bir kaç sayfa Galatasaray ile ilgili haber var diye paylaşım yaptı üstüne Nevşe sabırda yorulur diye hikaye atmış.

Galiba Nevşe kovuluyo sezon ortası böyle bir hamle beklemiyordum ama galiba gidici.Bir kaç sayfa Galatasaray ile ilgili haber var diye paylaşım yaptı üstüne Nevşe sabırda yorulur diye hikaye atmış.
O Neşve hikayesi eski hocam, geçen seneden olması lazım.

İmoco-Osaso maçını izlemeyen varsa açsın izlesin Brezilya ekibi yarı finalde ilk seti aldı bu sette de 18-14 önde 2-0 yapabilirler.Son yılların en büyük süprizi olur İmoco elerlerse.İmoco süper kupayı Milano'ya verdi.DŞ de elenme ihtimali var şuan en büyük şampiyonluk favorisi onlardı bence.CL de çok net bu sene Vakıf şampiyon olacak süpriz olmazsa gibi duruyor.Keşke Haak sözleşmesi 2026-2027 ye kadar olmasaydı İmoco ciddi anlamda büyük bir düşüş yaşıyor bu sene her kupayı domine ederken bu sene İtalya ligi ve DŞ alırlar süper kupa Milano da CL yi Vakıf alırdı diyordum.Ama DŞ de alamazlarsa İmoco oyuncuları da durmak istemez.Zeren İmoco'yu yeniyordu İmoco şansa kazandı geçen.Keşke Haak 2 sene değil 1 sene uzatsaydı da Haak izleyebilseydik ha yönetim 1 milyon vermeyelim diyip yine almayabilirdi o ihtimal de var.

1-1 oldu artık İmoco eler.23-20 öndeyken verdi elinde ki seti Osasco da çok zayıf takım liberoları süper laf yok onun dışı sadece pç leri Cugno yükselişte olan bir isim ama öyle aman aman değil yükseliş döneminde.Başka da İmoco ile baş edebilecek bir oyuncu yoken seviye olarak çok zorluyorlar İmoco için bu sene kötü geçicek gibi.

Van Ryk’ın menajeriyle görüşme yapıldı ancak ilk görüşme pek olumlu geçmedi.

(@Sara8Leite)

Ryk eldeki en iyi seçenek ona bari bütçe açılsın.Scandicci istiyor Çin kulüpleri ister ama 700-800 bandına biter bence bu transfer.İlk 5 çapraz gelmiyorsa bizim oyun sistemimiz için en iyi seçenek kesinlikle bitirilmeli.

Ryk konusunda yeniden teklif yapılacakmış galiba öylede denmiş de ne kadar doğru haberler bilemiyorum.Haak transferi olmamasını anlarım sözleşmesi varsa evet zor.Antropova almak zorundaydık 1.5 milyon euro versek ona şuan şampiyonluk hesabu yapıyorduk.Vargas Bosko Haak Egonu hepsi sözleşmeli zaten bir Antropova boştaydı oda kaçtı.Artık Ryk alınması zorunlu tek ciddi rakip Scandicci onları da geçelim artık bir transferde bari çalım atabilelim.

Takım tribüne çağırılırken besteye sen çok yaşa üzerinden girilmesi, üstüne 2 milyonlarca girişi hazzın sözlük anlamıydı. :) Setin merkezini olmasa da alabildiğine niceliğini oluşturan 2000'lerde doğan jenerasyon, file arkası tribünü yıkacak bir enerjiye sahip. Pandemi ve özellikle Galatasaray tribününün 2000'leri; 2020'ler öncesi ve 2020'ler sonrası olarak apayrı iki formda yaşaması, beste repertuarını alabilmelerini, besteyi koşar adım söylememek ve tribün kulağı gibi eğitimleri sınama yanılmayla kapmaları sonucunu yaratacak. Bahsettiğim efsane girişlerin üstüne, besteler nihavend makamı tadında gelişince baştaki enerji soğurulmuş oldu. Yine de maç başındaki odaklılık üzerinden, hemen her sette gurme Galatasaraylıları dahil edebilecek girişler yapıldı. :)

Saha içine dairse, Beşiktaş meşhur set ratio üzerinden haftayı düşme potasında kapatmış olabilir. Şampiyonlar Ligi Final Four seviyesindedir denemeyen nispeten genç İlkin, sahadaki her Beşiktaşlı oyuncunun hayli büyük ablası gibi kaldı rallilerde. Grobelna'nın tiyatral yüzünü görebilmekten yana, CEV Cup'ı alabildiğimiz müddetçe hayli hoşnutum. Zira kulübün CEV Cup'ı alabildiğimiz takdirde, maksimum vaadi CEV Cup'ı tekrar kazanabilmek olacak. Hayal ve beklenti bireyin elindedir, gel gelelim ki yapısal zemin üzerinden şekil alır ya da alamaz. Ben malımı biraz biliyorsam, benim için bir kez yaşanan hayatta en doğru tavır; 2020'lerde sanat yan yatıp çamura batmasaydı, Grobelna'nın yüzünü hangi filme yerleştirirdik sorusu.

Geçtiğimiz sezonun başında bize transfer oluyorken; Gsbasket'in en eskilerinin Florya çevresi potansiyel gece hayatı üzerinden kendisine iyi gelir mi sorgulamasını yaptığı Yasemin Güveli'nin, takımda kaldığını unutmuşum. Porto maçında salondaydım üstelik. Demem o ki gelen para saniyesinde çat diye harcanır üzerinden, açıklanamaz bir rotasyon var ortada. Maç sonu file arkasına kutlamaya gidildiğinde, şerit halinde sahaya zar zor sığıldı. Bu görüntü keyifle mi hatırlanacak, hepten sinir mi bozacak sorusunun yanıtını CEV Cup finalinde alacağız.

Scandicci finalde İmoco eledi ve DŞ şampiyonu oldu.Önce Milano süper kupa aldı şimdi DŞ Scandicci.İtalya ligi ve Cl kaldı CL de favori Vakıf ligde de belli olmaz İmoco rüyası dominasyonu 4-5 yıldır süren artık bitti.Vakıfbank o dominasyonu eski dönemde olduğu gibi ele alacak gibi duruyo.Ryk transferinde de rakibimiz Scandicci DŞ şampiyonu oldular bu unsurda onları transfer yarışında baya artı yazar.

Son düzenleme:
Geri