• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Sevgili forum sakinleri, lütfen ikili diyaloglarda daha itidalli olalım. Birbirimizle zıt görüşlerde olabiliriz hatta tartışabiliriz lakin kişisel saldırıya varacak ithamlarsa bulunamayız. Gizem adlı kullanıcıyı bilirim. Kendisine katıldığım ve katılmadığım bir çok görüşü vardır. Çatışmacı ve aykırı bir yapısı var fakat kendisinin Fenerbahçeli olmadığını da biliyorum. Burada hepimiz Galatasaray’ın adının geçtiği her yerde bir numara olmasını istiyoruz.

Takıma geleceksek eğer açıkçası bende yapılan transferlerden çok tatmin olmuş değilim. Çok iyi bir yabancı pç alınmamasını destekliyorum çünkü Alexia’nın hala gelişebileceğini düşünüyorum. Lakin arkasına aldığımız oyuncu Yasemin’den iyi gibi gözükse de sezonda Alexia’yı ne kadar dinlendirebilir soru işareti. Lukasik iyi bir oyuncu fakat Lazovic gibi savunmada ekstra sorumluluk alabilecek mi ya da mental olarak hep sağlam kalıp çevresindekileri de yükseltebilecek mi bunu da sezon içinde göreceğiz. Naz-Aslıhan değişimini çok olumlu buluyorum, tartışmasız bir seviye artışı yaşadık bu bölgede. Fenerbahçe serisinde bu bölgede yaşadığımız aksaklıklar malumunuz. Timmerman iyi bir oyuncu lakin Aslı ve Yasemin’den ne kadar yukarıda bir oyuncu bu da benim adıma bir tartışma konusudur.

Yazmadım diyecek kadar da yalancı geçen sene ki foruma girip bakabilirsin yatırım planı yalan bütçe artmayacak sözlerine akıl sağlığını sorgulamak zorunda kalıyoruz.Geçen sene kendini rezil ettin bu sene de yazmaya yüzün var halla ona şaşkınım.Galatasarayın kötü olduğu günlerin hayalini kurmaya devam et kızlar zaten seni rezil ediyor.
Neyse zaten voleybola biraz hakim biri tabloyu da söylenenleri de gayet objektif şekilde görüyordur. Umarım 3 yabancı transfer edilir ve bu isimler gerçekten üst seviye olur. Başka türlü bu kadronun işi oldukça zor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu ana kadar kurulan kadro geçen senenin daha alternatiflisi. Çapraz eklemesiyle de bir tık daha güçlüsü. Ama söylenen, beklenen, istenen kadro olmaktan hala uzak.

Bunun içinde önümüzde süre var. Kadro tamamlanmadan sadece negatif bakmak ya da ne olursa olsun pozitif olmak doğru değil. Transferler tamamen biter onun üzerine konuşulur.

Neyse zaten voleybola biraz hakim biri tabloyu da söylenenleri de gayet objektif şekilde görüyordur. Umarım 3 yabancı transfer edilir ve bu isimler gerçekten üst seviye olur. Başka türlü bu kadronun işi oldukça zor.
Umarım geçen sezon olduğu gibi yine sen haksız çıkarsın yine biz haklı çıkarız da kazanan Galatasaray olur.

Uzun zaman sonra ilkez bu şube dikkat çekti. Çoğu Galatasaraylı voleybol takip etmeye başladı bu güzel hava devam etikçe şube de ona göre yükselecek o kadar yatırımcı çekecektir.

Voleybol ilgi aldıkça 2-3 yıldır maliyetlerde uçtu. Kaliningrad Kisy ile 1 milyon eura’ya anlaştı haberi çıktı Brezilya basının da. Kisy seviyesi bir oyuncunun bu paraları alması şaşırtıcı.

2-3 yil sonra sampiyonluga oynama olayi da sacma iyi bi kadro kurarsin ve sampiyon olursun beklemekle ustune koymakla olacak seyler degil bu sene ki kadronun gecen seneden ne farki var mesela

Halil bey size şu konuda katılamıyorum. 3-4 senelik bir planlama diyorsunuz lakin bu yönetim zaten 3 senedir görevde değil mi? Ben mi yanılıyorum? Aynı şekilde şube yöneticisi Mehmet Cibara 3 senedir görevde değil mi? Bu 3 senede yapsaydı o zaman şimdi çıkıp bir 3 sene daha lafları hiç inandırıcı değil. O tren çoktan kaçtı. Li Yingying'in gelmediği senaryoda bu takımın ilk 3'ü bırak ilk 4 yapması mümkün değil. 5.lik için Kuzeyboru'yla çekişebileceğini düşünüyorum ki eğer Li Yingying gelmezse Aksaray'da Kuzeyboru'yu yenmemiz mümkün değil. O kasvetli salon bize ters geliyor nedense.

Şimdi bir planlama yaparsın ve dünya üzerinde potansiyeli isimleri araştırıp takımına katarsın ve uzun süreli sözleşme yaparsın anlarım. Mesela Fenerbahçe hep genç isimleri aldı kadrosuna. Şimdi hepsi yıldız oyuncu. O zaman biz de bekleriz 3 yıl. Ama şimdi neyi bekliyoruz tam olarak onu anlamıyorum ben de.

Takımın geçen seneye göre kalitesi arttı, doğrudur. Bunu Gizem hanım da kabul ediyor aslında. Ama bu ufak bir artış ve bu yeterli değil. En azından bu kadro şu an ilk 4 dışında kalır diyebiliyorum ben rahat bir şekilde.

Eczacı iyi oyuncularını kaybetti ama yine iyi bir takım kurdu. Zeren de ciddi para harcadı. Bu takımlar bizim bariz önümüzde. Yapılacak bir smaçör hamlesi işleri değiştirebilir bu arada ama sırf yapmış olmak için yapmamak lazım. Pena biraz öyle bir transfer.

Bu arada orta oyuncularımızı ben seviyorum. Timmermann’ı da 3. oyuncu olarak görüyorum ama Naz transferi bize ciddi bir avantaj sağlıyor. Britt’i kenara aldığımızda Ayçin yerine daha iyi bir orta oyuncumuz olsa iyi olurdu bizim için. Yine de hala çok elzem görmüyorum. Bu üçlü de götürür ama smaçör hamlesi önemli.

3 yıllık planlama işinin biraz hayal satmak olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Şöyle bakalım hemen hemen hepimize göre bu senenin en iyi transferi Naz herhalde. 2 sene sonra takımda kesin olur, olursa da takımın çok önemli bir oyuncusu olur diyebilir miyiz?

Şimdi bir planlama yaparsın ve dünya üzerinde potansiyeli isimleri araştırıp takımına katarsın ve uzun süreli sözleşme yaparsın anlarım. Mesela Fenerbahçe hep genç isimleri aldı kadrosuna. Şimdi hepsi yıldız oyuncu. O zaman biz de bekleriz 3 yıl. Ama şimdi neyi bekliyoruz tam olarak onu anlamıyorum ben de.

Takımın geçen seneye göre kalitesi arttı, doğrudur. Bunu Gizem hanım da kabul ediyor aslında. Ama bu ufak bir artış ve bu yeterli değil. En azından bu kadro şu an ilk 4 dışında kalır diyebiliyorum ben rahat bir şekilde.

Eczacı iyi oyuncularını kaybetti ama yine iyi bir takım kurdu. Zeren de ciddi para harcadı. Bu takımlar bizim bariz önümüzde. Yapılacak bir smaçör hamlesi işleri değiştirebilir bu arada ama sırf yapmış olmak için yapmamak lazım. Pena biraz öyle bir transfer.

Bu arada orta oyuncularımızı ben seviyorum. Timmermann’ı da 3. oyuncu olarak görüyorum ama Naz transferi bize ciddi bir avantaj sağlıyor. Britt’i kenara aldığımızda Ayçin yerine daha iyi bir orta oyuncumuz olsa iyi olurdu bizim için. Yine de hala çok elzem görmüyorum. Bu üçlü de götürür ama smaçör hamlesi önemli.

Özgür bey bize blokör bir orta oyuncu şart. Yasemin ve Ayçin'in kaldığı senaryoda yabancı orta oyuncumuz Ogbogu gibi bir oyuncu olsa size katılabilirdim lakin Timmerman olmaz. Yönetim gider 2. yabancı orta oyuncuyu alıp Kuzeyboru'nun yaptığı gibi bir kadro kurar o zaman Timmerman hamlesi de çok hata olmaz ama şu durumda yabancı orta oyuncumuzun Timmerman olması hatalı tercih.

3 yıllık planlama işinin biraz hayal satmak olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Şöyle bakalım hemen hemen hepimize göre bu senenin en iyi transferi Naz herhalde. 2 sene sonra takımda kesin olur, olursa da takımın çok önemli bir oyuncusu olur diyebilir miyiz?

Katılıyorum. Naz isim olarak çok önemli transfer hatta heyecan getirebilen bir transfer de diyebilirim. 2 sene önce olsa daha çok derdim tabii ki. Şu anda Elif'i bile kesemeyen bir pasörü transfer ediyoruz ve gelecek seneki en iyi transferimiz diyoruz. Sizce ne kadar ilerleme var takımda? Bana kalırsa çok yok. Rotasyonu geliştirmek önemli fakat üstümüzdeki takımları 5 sete zorlayabilir miyiz? Çünkü rotasyon ancak o zaman işe yarar. Muhtemelen 3-0 yenileceğimiz takımlara karşı rotasyonu ileriye götürdük diye mi övüneceğiz? Hayal satmaya gerek yok. 285 milyon TL'lik 7 milyon euroya yakın bir bütçe hiç edildi.

Hiç edildi deme sebebim de bu saatten sonra Li Yingying'in kararını saymazsak iyi bir oyuncu alacağımızı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Özgür bey bize blokör bir orta oyuncu şart. Yasemin ve Ayçin'in kaldığı senaryoda yabancı orta oyuncumuz Ogbogu gibi bir oyuncu olsa size katılabilirdim lakin Timmerman olmaz. Yönetim gider 2. yabancı orta oyuncuyu alıp Kuzeyboru'nun yaptığı gibi bir kadro kurar o zaman Timmerman hamlesi de çok hata olmaz ama şu durumda yabancı orta oyuncumuzun Timmerman olması hatalı tercih.

Katılıyorum ama 6. yabancıyı alamayız muhtemelen. O yüzden oldurmaya çalışacağız. Hem de ortada iki milli oyuncumuz varken yanlarına 2 yabancı da gerçekten lüks.

Katılıyorum ama 6. yabancıyı alamayız muhtemelen. O yüzden oldurmaya çalışacağız. Hem de ortada iki milli oyuncumuz varken yanlarına 2 yabancı da gerçekten lüks.

Yabancı kuralı nasıl olur bilmiyorum eğer 3+3 gibi bir şey gelirse 2. yabancı ortaya mutlaka gitmeliyiz diye düşünüyorum. 3 yerli ortadan ziyade bu rotasyonu tercih ederim çünkü ligde iyi yerli oyuncu da kalmadı alabileceğimiz.

Voronkova Kaliningrad’tan ayrılıyormuş ve biz pena alıyoruz :D ana rolde voronkova beğenmiyorum ben ama penadan çok daha güvenilir bir smaçör. Üstelik Galatasaraylı da. Gerçekten akıl alır gibi değil

Geri