• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Lig de açık ara en zor maç bizim için.İlk 4 olarak bakarsak Eczacıdan daha iyiyiz Fener maçında kendi normalimizde manşet alır ve iyi servis atarsak alabiliriz.Ama Vakıf defans manşete önem veren bir takım normal şartlar altında lig de yüksek ihtimal yeniliriz diye bakacağım tek maç ama lig başından beri Vakıf kötü oynuyor bizim maçımıza şuan ki oynadıkları oyunu geliştirmeden aynı şekilde gelirlerse bence favori biziz daha iyi oynuyoruz şuan.Ama belli olmaz Markova yanına bir de Bosko eski prime modunu açar o zaman şansımız kalmaz ama şuanlık oynadıkları oyun bana umut veriyor.Cazuate Bosko Eczacı maç formu ile oynarsa alabiliriz ama onlar devreye girerse işimiz zor.

Fb ve vakıf maçlarından galibiyet beklemiyorum. Eczacı ve zeren maçları hedef maçlarımız. Her iki takımda bizden daha bütçeli ve daha iyi kadrolar. Zerenin yerli sorunu bize avantaj sağlayacaktır ama eczacı maçları yine favori olmayacağımız maçlar olacak. Bütçemiz arttı ama sahadaki kadromuzda sadece tek bir değişim var şuan geçen seneye göre. Bunu atlamamak lazım

Gerçekten anlamıyorum önemli bir futbol maçımız varken neden biraz daha erken oynatilmaz bu maç?

Voleybol federasyonunun umrundami olur çorba kaynıyor şeytan üçgeninde Yönetim el atsana erkene al maçı.

Ev sahibi biz değiliz. Karşı taraf bile isteye aldırmıştır o saate.
Biliyorum evsahibinin vakıf olduğunu abi. Ancak Galatasaray 2 haber yaptirsa kamuoyu oluşturur , şu amatör branşlarda ciddi bir tepki gerek.

Gerek basketbolda gerek voleybolda zirve yarisindayiz artık (erkek baskketbol hakgetire) her masada olmalıyız

Gerçekten anlamıyorum önemli bir futbol maçımız varken neden biraz daha erken oynatilmaz bu maç?
Keşke öyle bir şey olsa ama mağlum takım lobisi sardı TVF de çoğu kişi onların yandaşı.Daha bu hafta lig de şampiyon olan CL de final four'a kalan her alanda Feneri geçen bir Vakıf varken yılın en iyi kadın voleybol takımı Fenerbahçe seçildi Vakıfbank dururken nasıl Fenere verildiği belli ama mallesef halla voleybolda bir yapımız yok. Vakıf Eczacı ses çıkarırsa takan yok Galatasarayın bu hızla yatırım artırmaya devam edip söz sahibi olması lazım lig de nerdeyse her takım Fenere göre bize daha ılıman zaten.Bunun üstüne birde İlkin gibi en iyi yerli smaçör neden mt alınıyor diye GS lobisi var diyorlar böyle de iğrenç bir taraftar kitleleri var umarım bizde yavaştan o yapılanmaya başlarız bu sene zaten ilgi olarak şube prime senesini yaşıyor her geçen sene bu hızda ilerler umarım.

Son düzenleme:
Yarın ;
🏐 Vakıfbank 🆚 Galatasaray Daikin
🕣 18:00
📺 TRT Spor Yıldız

Son düzenleme:
Barbolini yanlışında bir an önce vazgecilmeli.

Bu hocayla olmaz.
İzliyor. Çok hata yapıyor .

Vakıfbank 🆚 Galatasaray Daikin
1.set : 26-24(1-0)
2.set: 25-19 (2-0)
3.set : 25-17(3-0)

Maç sonucu : 3-0

Son düzenleme:
Eczacı maçındaki Vakıf gelecek diye çok umutlanmıştım o Vakıf gelse alırdık ama Bosko ligin başından beri ilkez kendi seviyesini gösterdi oda bize denk geldi.Vakıfta herkes çok çok iyiydi bugün kötü kimse yoktu zaten Vakıfta herkes günündeyse ligin en iyi takımı onlar yenmek çok zor oluyor.İlk set çok iyi bir Vakıf vardı ama ona karşı çok da iyi bir Gs vardı bence ilk seti almalıydık 26-24 elimizdeki seti verdik.2.Set yine çok iyiyken set sonu Vakıf iyi bir ivme yakalayıp seti aldı.İlk 2 set oyundan memnunum ama son set resmen Vakıf ezdi son set saldık tamam maç gitti kafasına girdik oyundaki sorun bu yoksa ilk iki setteki oyunu son sette oynayıp 3-0 yenilsek alabileceğimiz de bir maçtı derdim çünkü iyi direndik defansta ama son set fiyasko resmen saldılar.Tek tek bakarsak Sylla bence gayet iyiydi oyunun her alanında seviyesini gösterdi.İlkin mallesef kötüydü defans da iş yaptı ama ön turlarında Vakıf onu durdurmayı başardı.Oyuna giren Lukasik ortalama bir ivmeyle oynadı.Pasör de Naz bence ilk 2 set iyiydi son set kötüydü.Bongaerts bence kötüydü kötü yönetti oyuna girdiği anlarda takımı.Groblena ilk set çok çok iyiydi ilk set oyundan çıkmasa set gelebilirdi ama son 2 set çok kötüydü ilk set aldığı övgüyü diğer 2 set bitirdi kötüydü oyüzden.Alexia bence daha çok süre almalıydı hücumda ortlamaydı ama defansta iş yaptı ama oda yetersizdi.Ortalar bence çok iyiydi Timmerman neden çıktı anlamadım Yasemine de Timmerman’a da helal olsun ikisi de bence iyi oynadılar.Libero da Eylül çok istekliydi çok iyi defanslar yaptı onu da beğendim.Son seti saymasak cidden iki sette iyi direndik Vakıf sezon başından beri ilkkez bu kadar net oynamasına rağmen bizde ucu ucuna verdik alabilirdik.Ama son set maçı resmen bıraktık o fiyaskoydu.

malesef pasor caprazi olmadan buyuk takimlari yenemezsin keske lukasik denenseydi caprazda

malesef pasor caprazi olmadan buyuk takimlari yenemezsin keske lukasik denenseydi caprazda
Bu maçta bunu net gördük aslında cidden ilk 2 set çok iyiydik karşı da prime açmış bir Vakıf varken bile çok iyi direndik.Ama bir tarafta Bosko çıkan topları rahatlıkla öldürürken bizim tarafta çıkan topları öldüren oyuncu bulamadık. Gerçekten de çok kaliteli bir takımız ama Groblena bu takımı bozuyor seneye Antropova hamlesi şart kimse para falan demesin böyle bir takım kurmuşken bir oyuncuyla tamamlanacak sistem o oyuncuyu da almak zorundayız.

defalarca kez söylediğim gibi biz vakıf ve fb ile rekabet etmiyoruz. Bu sezonki temel hedef 3.lük olmalı. Ama eczacı da bizden daha önde orda da favori değiliz bence. Bu takım naz Grobelna ilkin gibi isimlerle vakıf fb imoco gibi takımlarla yarışamaz. Bunu kabul etmediğimiz müddetçe hiçbir şekilde zirveye yerleşemeyeceğiz. Sylla ilk açıklandığında da dedim sylla çok iyi smaçör ama çaprazına ilkin koyduğunda doğru ikili olmuyor. Bu şekilde syllanın da verimi düşecek. Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz ve değişim bekliyoruz 2013te de Neriman var diye onda ısrar ettiler hiçbir şekilde doğru yapılanma gelmiyor

Forma mükemmel. File arkasında, hiç de Z olmayan benim jenerasyonla tatlı atışmalar yaşansa da; belli ki set ve tribün olacak bu sezon. Aktörlüğüm ve deneyimlerim üzerinden de, Grobelna'nın yüzü hayli tiyatral. Yaşamın olağan akışında, Vakıfbank Conegliano'yla Şampiyonlar Ligi finalinde 5. seti oynar.

Profesyonel erkek futbolda, Avrupa'nın ikinci kupasını kazanmış olduğumuzdan; Galatasaray'ın amatör branşlarda Avrupa'nın ikinci kupasını kazanmasının etki ve sinerjisi devasa oluyor. Türk takımlarının kadın voleybolda daha önce 15'e yakın Avrupa ve Dünya şampiyonluğu kazanmış olması, bizdeki göreli gecikme herhangi bir ekşilik yaratmaz.

İtalya'yla geçtiğimiz sezonun ortasından bu yana, milyon doları gören bir finansal ilişki kurdu kulüp kadın voleybolda. Chieri finalinde CEV Cup'ı kazanmak, kayıtsız şartsız tarihe geçmek demek. Galatasaray erkek futbol takımı, son 12 sezonun 1'i haricinde; kendisini dahi doğru düzgün kurtaramadı. Bu ortamda artık İtalya'yla aile de olmuşken, CEV Cup'ı Chieri'ye kaybedersek; bugünkü görüntü de Hernandez gittiğinden beridir yine biçim var içerik yok şeklindeyken, Ali Sami Yen'le kadın voleybolun Dünya'daki mucidi gelse yine kurtaramaz bu takımı ve kurulma biçimini.

defalarca kez söylediğim gibi biz vakıf ve fb ile rekabet etmiyoruz. Bu sezonki temel hedef 3.lük olmalı. Ama eczacı da bizden daha önde orda da favori değiliz bence. Bu takım naz Grobelna ilkin gibi isimlerle vakıf fb imoco gibi takımlarla yarışamaz. Bunu kabul etmediğimiz müddetçe hiçbir şekilde zirveye yerleşemeyeceğiz. Sylla ilk açıklandığında da dedim sylla çok iyi smaçör ama çaprazına ilkin koyduğunda doğru ikili olmuyor. Bu şekilde syllanın da verimi düşecek. Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz ve değişim bekliyoruz 2013te de Neriman var diye onda ısrar ettiler hiçbir şekilde doğru yapılanma gelmiyor
Voleybol aklı, ve onunla bağlantılı kadro mühendisliği, çok mühim şeyler. bizde yıllardan beri bu dinmeyen sancı var maalesef

Geçen sezonki kadro ile karşılaştırma yapalım;
Bongaerts>Naz
Alexia>grobelna
Lazovic<Sylla
Yasemin ilkin Eylül timmerman değişmedi zaten
Bu nasıl bi upgrade birisi aydınlatabilir mi? Rotasyona lukasik Frantti koyunca harika bi oyun oynayacağımızı düşünmek komik. Lukasik sadece ilkin yerine oynayabilir ilkin de hem yabancı sınırlaması hem de fan kitlesinin büyüklüğü sebebiyle zor kesileceği için smaçör ikilin çok bariz zaten. Yuan yuan gelince çok blokçu bi oyun oynayacağını takımın çehresini değiştireceğini de hiç düşünmeyin derim.
Her şeye rağmen 3.olma ihtimaliz olacak tabi bunun peşinden gitmek lazım.

Bence kadro mühendisliği şuan doğru manşet defans hızlı oyun üzerinden oynuyoruz kadro mühendisliği çok doğru ama bu kadro da ilk 5 pç den biri şart oğlu şart.İlkin Sylla Eylül şu üçlü top düşürmüyor bu maçlık kötü olsa da İlkin Sylla genelde zaten hücumu sırtlıyo.Ama pç olmadan olmuyor bir elite pç hamlesine zaten oyunumuz açılacak bu çok bariz ama yönetim göre göre inatla almıyor.

Geri