• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Özellikle geçmiş yıllarla mukayese edersek bu yıl iyi kadro kurduk formda bir Ekrem Memnun ile çok şeyler başarabiliriz ama Ekrem Hoca bildiğimiz Ekrem Hoca olur mu olmaz mı geçen yıldan mütevellid biraz şüpheliyim.

Son düzenleme:
Beğenmediğiniz transferler mutlaka olur ama hepsini beğenmiyorum demek saçmalık bana göre. Çünkü yabancılardan Johannes, Kuier gibi çok iyi oyuncular var bu oyuncular ancak Euroleague takımlarında oynar. Diğer yabancılara orta-iyi arası diyebiliriz Smalls harici. Ona iyi değil diyebiliyorum çünkü hem istatistikleri olsun hem ismini duymamamız olsun eleştirebileceğim bir transfer ama 1 hatalı transfere de yapılanma kötü diyemem. Yerlilerde de iyi hamleler yaptık. Elif Bayram transferi harika. Meltem'den tez zamanda kurtulmamız iyi oldu her ne kadar bu kulüpten yetişse de. Gerçi 3 sene sonra tekrar almayacağımızın bir garantisi yok bu branşta ama şimdilik iyi işler yaptık.

1 tane çok sağlam bir ABDli oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz. O transfer şart ve bekletilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sezon ortası yaptığımız hiçbir transferden fayda görmedik.

Avrupalı iyi yabancılar getiremiyorduk uzun zamandır. Ya zamanı geçmiş ya da vasat oyuncular geliyordu. Bu sefer formda ya da potansiyeli olan isimlere gittik. Uzun zamandır da bu kadar geniş bir rotasyonumuz olmamıştı. Elif transferi de çok değerli. Derin, Ayşe ve Gökşen de çok değerli parçalar. Kadromuz şampiyon olabilecek kadro.

Şampiyon olmak için dünyanın en iyi oyuncularını getirmeye gerek yok. O kadar bir bütçemiz de yok. Bence olmamalı da. Elindeki bütçe ile iyi kadro kurulurdu bizim söylediğimiz. Bence bu sene kuruldu. Bir kısa Amerikalı getirsek tadından yenmez ama gelmese bile bu takım kupalar alabilecek bir kadro. İş artık Ekrem hocada.

Bence ligdeki sıralama çok önemli değil. Ligi 3. bitirip saha avantajını versen de şampiyon olabilirsin. Ligde biraz deneme yapmak lazım. Playoffa takımı hazırlamak için maçlara çıkmalıyız. Avrupa maçlarının hepsi ise hedef maç olmalı.

Ben umutluyum bu takımdan. Ekrem hoca geçen sene iyi değildi ama ona da hala güveniyorum. Umarım başarılı bir sezon bizi bekliyordur.

Bilgim olmadığı için soruyorum ne seviye takım kuruldu hedef ne Avrupa'da lig'de.

Bilgim olmadığı için soruyorum ne seviye takım kuruldu hedef ne Avrupa'da lig'de.
Hâlâ Fenerbahçe'den önde değiliz.
Çünkü rakipte bayan basketbolun Osimhen'i var. Emma orda kaldığı müddetçe her kupanın bir numaralı favori malesef onlar.

Galatasaray Çağdaş Faktoring 2025-2026 sezonu için Elizabeth Williams'ı kadrosuna kattı.
(Via : box_dijitale)

Geri