Daha önce 1 2 isminde adı çıktığında sonra hadi yaaa Beşiktaş anlaşmış demişti.Paylasan hesap fenerli çok da yukselmeyin sırf transfer çalımı muhabbeti olsun diye bize yazmış olabilir.
Gelse bile Zandalasini ve Li sonrası kimseye sevinemiyorum.
Daha önce 1 2 isminde adı çıktığında sonra hadi yaaa Beşiktaş anlaşmış demişti.Paylasan hesap fenerli çok da yukselmeyin sırf transfer çalımı muhabbeti olsun diye bize yazmış olabilir.
Nikolina Milic Galatasaray'da diyen hesap şimdi de Marinne Johannes Galatasaray'da diyor.
Nikolina Milic Beşiktaş'a transfer oldu.
Açıkçası ben bu habere inanmıyorum.
Marinne Johannes fbye transfer olursa şaşırmam.
Ayrıca Marinne Johannes overrated bir oyuncu.
Vanloo daha iyiydi.
New York Liberty maçlarını izleyenler Marinne Johannes'in abartıldığı kadar iyi oyuncu olmadığını bilir zaten.
Vandersloot New York Liberty'de değil, Chicago Sky takımında oynuyor.
Vanloo Marinne Johannes'den çok daha iyi oyuncu diye düşünüyorum.
Ben de bu transfere ihtimal vermiyorum inşallah haksız çıkartırlar bizi.Marine Johannes'in bu sezonki performansı çok iyi gözüküyor. X sitesinde bazı kesitlere baktım formda. Johannes hamlesi öyle düşünüldüğü kadar kötü olmaz. ÇBK performansını dikkate almayın hem organizasyon olarak iyi değiller hem de yanlış hoca tercihleri yapıyorlar. Ahmet Kandemir İngilizce bile bilmiyordu. Anlaşmaları da zor olmuştur hocayla.
Jonquel Jones gelirse harika olur ABD pasaportu da yok galiba Bosna vatandaşıydı. Yani ABDli diğer deyişle kıta dışı hakkını doldurmuyor. Yine de Jones haberlerine pek inanasım gelmiyor. O seviyede oyuncu alabileceklerse harika olur lakin bu şubelerin vizyonu onu alabilecek gibi durmuyor.
Ben de bu transfere ihtimal vermiyorum inşallah haksız çıkartırlar bizi.
Kıta dışı 2 hakkımız var. Henüz hiçbirini kullanmadık. Skorer gard da alabiliriz istersek.Elizabeth Williams'ın bize transfer olduğu iddiaları var.
Doğru ise kıtadışı hakkını skorer guard almak varken neden Elizabeth Williams'dan yana kullandık acaba?
Serbest atış atamayan ve bu nedenle fbnin beğenmeyip gönderdiği bir oyuncunun bizde ne işi var?