• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Mccolluma laf etmemde will ile ikisi veteran takımı gibi...
Yakup Efendinin Basketboldan anlamadığıma yemin ederim İspat edemem.
Ertuğurul Hocayı Özleyeceğim keşke gelse diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Adamın bir sistemi vardı Oyuncu Havuzu vardı .Yakup bey bize karşı kim iyi oynarsa alıyo (Bize karşı kötü oynayan zaten yok) yazık vallahi yazık billahi yazık

Şimdi sorun şu mccollum’u back up guard yapacak kadar zengin değiliz ama 37 yaşında adamın üzerine takım kurmak da hiç mantıklı değil. Kaldı ki cummings’in de yaşı var. Bu Yakup Ömer ikilisini severek göndermek lazım

Takımda 1-2-3 pozisyonunda oynayan oyuncular içerisinde boyu 1.95 üstü olan tek oyuncu Palmer. Bu arada takımın yabancı pivotunun da boyu 2.01.

Kaliteli bir kadro kurmuş olsaydık dahi bu kadar undersize kısa rotasyonu başa bela olurdu.

Son kısanın kesinlikle takıma fiziksellik katması lazım. M.Mitchell verimli bir sezon geçirmedi. Zorlarsak düşürebiliriz belki. Alacağımız yabancı uzun da kesinlikle 5 numaradan süre alabilmeli bu arada

Kasım ayını göremez Koç ve genel menejer

Seneye hedefimiz ligde play-off falan olacak sanırım. Efes, fener, bjk, bahçeşehir kafadan bizden iyi telekom, erok ve trabzon muhtemelen iyi takım kuracak. Sonumuz hayrolsun umarım facia yaşamayız.

Paramızla rezil oluyoruz kovun şu yakup ömer ikilisini

Mcccollum'un gelmesiyle yöneticilerin ve teknik ekibin hiçbir planı olmadığını tescillemiş olduk. Türlü defoları olmasına rağmen özellikle savunmada, devamlılık açısından düşünülerek Palmer ve Cummings tutuldu. White ve Bishop geldi. Bishop undersize olmasına rağmen bir çok meziyetleri var. Demek ki daha switch temelli, tempolu oynayan, ısıran bir takım olacağız düşüncesine kapıldık. Yani geri kalan üç yabancı transferi için de savunması iyi, fizikli, tempolu ve switch yapabilen oyuncular alacağız diye düşünürken Mccollum transferi ile tepede savunmasında direkt delinmeye müsait bir takım oluşturma yoluna gittik. Yani adama sorarlar bu ne perhiz ne lahana turşusu diye. Aldığımız üç oyuncunun da güzel meziyetleri var bu arada fakat üçünü yan yana koyduğumuzda özellikle elde tuttuklarımız ile beraber ortaya sizce düzgün bir yapı çıkması mümkün müdür? Daha haziran ayında Galatasaray ölçeğinde ilk opsiyon olmaması gereken adamları yangından mal kaçırır gibi almanız sadece bütçe ile alakaı değil, sizlerin küçük zihinleri ile alakalıdır. Beş tane yabancımız belli oldu. Kalan iki yabancıyı öyle oyuncular almalıyız ki hem switch yapabilmeliler, hem savunmada aksamamalılar, hem de şut atabilmeliler. Yani piyasaya bakılırsa böyle oyuncular mevcut ama sizin bu tip oyuncuları ne ikna edebilecek kapasiteniz olduğuna inanıyorum ne de bu tip oyunculara gidebilecek cesaretiniz olduğuna.

Mccollum a hayır demem. sadece "takımdaki rolü ne olacak?" sorusunun cevabı önemli. Bu sene el yakan anlarda veya maç elden giderken sorumluluk alarak momentumu değiştirecek oyuncumuz yoktu. Palmer`in zorlamalarına kaldık biraz da cummings in penetrelerine(Palmer a tercih ederim)

Cska'nın bir önceki başantrenörünü mü alsak diye düşünüyordum ara ara emil rajkovic'i yani.. Makedonyalı olması sebebiyle yeni Oktay Mahmuti'miz olur mu filan diyordum.

Adamı Tofaş almış:)
Herkes öyle ya da böyle bir koç getirmeye çalışıyor. Biz Yakup çapsızına koçluk öğretmeye çalışıyoruz.

1,5 Yıldır yaşanan bu kadar başarısızlığa ve koçluk skandalına rağmen heba edilen koca bütçelere rağmen Ergin Ataman'ın yamağı olmak dışında her hangi bir vasfı olmayan Yakup Sekizkök'ün hala kovulmaması kanıma dokunuyor. Geçen sezon ligin en büyük 3. bütçesiydik. Eğer Bahçeşehir Koleji büyük bütçe artırımına gitmezse bu yılda yine ligin 3. büyük bütçesi olacağız. Ama bu koçla 8. bile olamayabiliriz. Bu acizlik , bu boşvermişlik , bu vurdum duymazlık ve bu basketbol düşmanlığı çok can yakıcı...

Mccollum, Fener'i EL şampiyonu yapan hamlelerden biri de baba onlar 15 dakika oynatıyor ve savunmada saklayabiliyor. Biz ne alaka ya?

Söylentiler yani bittiği soylenenler disinda; Galatasaray'ın 2 yabancı ve 2 yerli hamlesi kaldı. 1 tane yerli guard,1 tane yerli 3-4 bekliyorum. Yabancı olarak da oyun kurucu ve pivot transferi olmasını bekliyorum. Dedigim gibi harcanacak para oluşacak kadro idare yönünden zayif olduğu icin umutsuzluk var bende...

Söylentiler yani bittiği soylenenler disinda; Galatasaray'ın 2 yabancı ve 2 yerli hamlesi kaldı. 1 tane yerli guard,1 tane yerli 3-4 bekliyorum. Yabancı olarak da oyun kurucu ve pivot transferi olmasını bekliyorum. Dedigim gibi harcanacak para oluşacak kadro idare yönünden zayif olduğu icin umutsuzluk var bende...
Elde Buğrahan-Can-McCollum-Cummings varken hala yerli-yabancı 1'er guard almaktaki amaç nedir?

Neden fizikli bir yabancı kısa forvete gidilmiyor?

İspanya Ligi şampiyonluğu sonrasında tatmin olmayan Mario Hezonja:“Bu şampiyonluk tüm yıl boyunca yaptığımız rezilliği haklı çıkarmaz. Bu forma altındayken bu bana yeterli gelmiyor. Gelişmemiz gerekiyor. Hepimizin bir araya gelip geleceği konuşması lazım, çünkü bu tekrar edemez.”

İbret alırsınız belki..

Bir kadroda Errick McCollum'u ilk sıraya yazmakla, bu kadar bozuk bir yapıya getirmek arasında bir fark var. Ben yine her şekilde McCollum'un takımda ayakta kalacak yegane oyuncu olduğunu düşünüyorum ama takımda 1-2 oyuncuun Ocak ayını göremeyeceğine eminim.

Bir kadroda Errick McCollum'u ilk sıraya yazmakla, bu kadar bozuk bir yapıya getirmek arasında bir fark var. Ben yine her şekilde McCollum'un takımda ayakta kalacak yegane oyuncu olduğunu düşünüyorum ama takımda 1-2 oyuncuun Ocak ayını göremeyeceğine eminim.
Bireysel olarak konuşuyorsak ayakta kalacağını düşünüyorum bende ama takımın bütününe katkısı ne olacak? 15 sayı ortalama o yapsın, 13 Cummings, 12 Palmer gelecek diğer kısa 12 yapsın. Bu isimlerle savunma yapabilme şansımız yok. Yerli olarak daha bunların yanına Buğrahan sokacağız bir de. Hepsi savunmada saydam. Muazzam planlama ya

Geri