John Meeks tanıyan eden analiz diyecegim de yok ümidim takımdan neyse izleyelim diyorum
John Meeks tanıyan eden analiz diyecegim de yok ümidim takımdan neyse izleyelim diyorum
Israrla hala Birch diyorsun adamın potansiyeli zayıf, yetenek desen vasat, hücumu yok, ayakları yavaş, tavanı da yetersiz gençte değil ikinci bir J.Floyd vakası yaşamaktır bu. Vqzgeç bu anlamsız sevdadan..Pierre'den Meeks'e geçince uzun için biraz daha bütçe kaldığını düşünüyorum.
Birch bir şekilde takıma dahil edilmeli. Meeks sonrası kesici bir pivot şart kere şart bu takıma.
Israrla hala Birch diyorsun adamın potansiyeli zayıf, yetenek desen vasat, hücumu yok, ayakları yavaş, tavanı da yetersiz gençte değil ikinci bir J.Floyd vakası yaşamaktır bu. Vqzgeç bu anlamsız sevdadan..
Yani Kirk Penney, Zoran Erceg gibi bir adam almışız öyle mi ? Yanlış mı anladım ?
Israrla hala Birch diyorsun adamın potansiyeli zayıf, yetenek desen vasat, hücumu yok, ayakları yavaş, tavanı da yetersiz gençte değil ikinci bir J.Floyd vakası yaşamaktır bu. Vqzgeç bu anlamsız sevdadan..