• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

John Meeks tanıyan eden analiz diyecegim de yok ümidim takımdan neyse izleyelim diyorum

Takımın yapısından ayrı konuşuyorum, bu sene yapılan nadir iyi olma potansiyeli taşıyan hamlelerden biri. Dyshawn Pierre çok fazla oyaladı o yüzden vazgeçmek durumunda kaldık. Meeks genel olarak neleri iyi yapar diye bakacak olursak bir kere çok iyi bir ritim şutörüdür oyun tarzı genel olarak perde sonrası dışarıya açılır. Müthiş bir atlet değil ama yeri geldiğinde çembere atak etmeyi sever. Savunma tarafına bakacak olursak çok iyi savunmacı demem ancak fiziksel açıdan mücadeleden çok kaçacak bir oyuncu değil özellikle birebir savunmalarda.

Eksilerine bakacak olursak, savunmada mücadele etse de temel oyun bilgisi zayıf. Çok kolay adam kaybediyor. Özellikle topsuz oyunda sorunları var. Bizde Palmer, Cummings hatta Fabian White gibi off-ball kısmında zayıf oyuncular varken oraya bir zayıf oyuncu daha ekledik. Topu yere vurup çembere atak eder ancak topu yönlendirmez, ribaundu da çok iyi diyemem. Özellikle 4-5 numaralarda kısa kalmışken oraya bir atlet olmayan oyuncu daha ekledik, hala savunma tarafında çok fazla sorunu var kadronun.

Eric, Buğra, Can
Will, Rıdvan
Palmer, Robinson
White, Meeks
Muhsin, Bishop, Cihat

Savunnayı kim yapacak Göksenin de yok 😜
8.yabancıyı nereye alacağız?

Son düzenleme:
Pierre'den Meeks'e geçince uzun için biraz daha bütçe kaldığını düşünüyorum.

Birch bir şekilde takıma dahil edilmeli. Meeks sonrası kesici bir pivot şart kere şart bu takıma.

Pierre'den Meeks'e geçince uzun için biraz daha bütçe kaldığını düşünüyorum.

Birch bir şekilde takıma dahil edilmeli. Meeks sonrası kesici bir pivot şart kere şart bu takıma.
Israrla hala Birch diyorsun adamın potansiyeli zayıf, yetenek desen vasat, hücumu yok, ayakları yavaş, tavanı da yetersiz gençte değil ikinci bir J.Floyd vakası yaşamaktır bu. Vqzgeç bu anlamsız sevdadan..

Yani Kirk Penney, Zoran Erceg gibi bir adam almışız öyle mi ? Yanlış mı anladım ?

Israrla hala Birch diyorsun adamın potansiyeli zayıf, yetenek desen vasat, hücumu yok, ayakları yavaş, tavanı da yetersiz gençte değil ikinci bir J.Floyd vakası yaşamaktır bu. Vqzgeç bu anlamsız sevdadan..

Sen de haklısın yabancı tavanımız o kadar yüksek ki Euroleague F4'ünde ortalama 20 dakika sahada kalan adamı beğenmiyorsun. Bu kadar defosu varsa nasıl kaldı acaba F4'te bu sürelerde sahada? Takımı da şampiyon oldu bu arada. Allah'ın hikmeti olsa gerek...

Yerel ligdeki final serisinde de ortalama 18 dakika sahada kalıp 11 sayı 5.2 rebound yaptı. Adamın sezonu bitirirken yaptıkları bunlar

Son düzenleme:

Maalesef bu yoruma katılmıyorum. Khem Birch bu kıtadaki en mobil uzunlardan biri, iyi bir pivotla kombinlendiği müddetçe sahada kaldığı dakikalarda yapamayacağı şey yok. Savunmada ayakları çabuk, switch yapabilen, perde sonrası çok çabuk devrilen, iyi ribaundçu. Floyd ile tek ortak noktaları aynı takımda oynamak ki Floyd da mantık olarak kötü bir transfer değildi.

Meeks Angelo Colairo regeni gibi umarim faydali olur. Rol oyuncusu yildiz olmaz ancak takimin duzenine bakarsak zorlanir. Catch and Shoot yapiyor yani bizim topu iyi cevirdigimizde degeri artar ama oyuncularin oyun tarzi uygun degil.

Khem Birch konusunda ayaklari yavas yorumu absurt olmakla birlikte Bishop`un oldugu yerdeki uzunumuz daha size`li birisi olmali diye dusunuyorum.

Geri