• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Oyunun hücum tarafında pek olmayan bir oyuncu, daha çok savunmacı potansiyeli var. Parmak hassasiyeti çok düşük, hatta hücumu hiç bilmiyor desem yeridir. Ama iyi savunmacıdır, ayakları hızlı, ribaund alır ve çember koruyuculuğu iyidir. Zaten hazırlık maçlarına baktığımda hücum tarafında pek bir problem yaşamıyoruz. Bu anlamda iyi ekleme ama onun da takımın geri kalanı gibi bir serbest atış problemi var
Hucum olarak katilmakla birlikte defansi da tek basina yukari ceker diyemem. Defansif yonu ofansif yonunden daha iyi ancak defansif yonu de top class diyemem. Ofansif olarak vasat defansif olarak vasat ustu diyebilirim.

Ben birkaç sene önce Gillespie için çok fazla olumlu yorumlar okumuştum bu forumda. Alınması gereken harika bir oyuncuydu. Hatta onu alan Avrupa takımı için iyi iş yaptığı yazılmıştı.

Ben birkaç sene önce Gillespie için çok fazla olumlu yorumlar okumuştum bu forumda. Alınması gereken harika bir oyuncuydu. Hatta onu alan Avrupa takımı için iyi iş yaptığı yazılmıştı.
Münih de iyi bir sezon geçirip İtalya ya gitmiş ama orda istediği süreleri alamamış diye bir yorum okudum X de.
Nebo da sakatken gerçekten çok az süre almış milano da.

Çök çök Furkan a çök diyen kaç kişiyiz?

Son 20 maçta 17 mağlubiyet mi oldu şimdi. Rekoru bu sezon da geliştirmeye yemin etmişiz. Bu takımın bu haliyle ligde herhangi bir maçı kazanmasını geçtim favori olarak yazılması bile düşük ihtimalse ve buna rağmen bir karar alınmıyorsa hiç izlemeye gerek yok bu sezonu.

Koç gitmeden bu takıma transfer yasağı getirilmelidir. Harcanılan paralara yazık.

Gillespie, Bishop, Muhsin..
3ünü topla 1 adam etmiyor malesef.
Galatasarayımızın paralarının çar çur edilmesine çok üzülüyorum.

Yapılacak kaliteli bir koç transferi..
Robinson yerine Furkan..
Gillespie ve Bishop yerine kaliteli bir 5 numara transferi..

Yapılacak şu 3 hamle ile her şey yoluna girebilir.

Şubenin artık tribunle bütünleşen manyak bi Sırp veya İtalyan koça teslim edilip menajerlerden yukseliste olan topçuları çeken ve her sene hedefi olup salonu dolduran bir takım haline donusmesini istiyorum. Ergin hocanın bir doneminin daha olduğunu varsayarsak o gelene kadar tek beklentim bu. Gelecek Koç Yunan da olabilir, Pistiolis tribunle müthiş bütünleşiyordu. Ama bize önce motivasyon ve hevesi olan bir koç lazım, haydi tribünlere diyecek bir koç lazım, menajerlerin topçusunu verirken çekinmeyip seviye atlatabileceğini inandığı bir koç lazım.

Yakup hocayı feci seviyordum ki hala çok seviyorum, kendisini hiç kötü anmayacağım, BCL finali epeydir hissetmediğimiz o hevesi yaşattı bize. Daçka'da yaptığı koçluktan sonra bu butcelerde kendisine güvenip kendi Dusan'ımızı yaratacağız sandım ama olmadı, olmuyor. Belki ilerde olur, belki hoca bu butcelerde minik Anadolu Efes yaratma hevesinden vazgeçip savunma yapmaya karar verir. Ama şuan görünürde böyle bir durum maalesef yok. Kendisiyle en kısa sürede yollar ayrılmalı ve mümkünse yabancı birine gidilmeli.

Gillespie, Bishop, Muhsin..
3ünü topla 1 adam etmiyor malesef.
Galatasarayımızın paralarının çar çur edilmesine çok üzülüyorum.

Acikcasi tam olarak takim muhendisligi yapilmiyor dedigim de bahsettigim buydu. Muhsin`in alinmasina kimse laf etmez ama Muhsin`i aliyorsan ona gore eklemeleri yaparsin. Muhsin+Izundu olsa kimse burada laf etmez yada 4 numarani ona gore secersin. Melli ile Muhsin oynamaz ornek olarak ama eminim biz Melli bosta olsa Eurolegaue oyuncusu diye aliriz, Gillespie`yi aldigimiz gibi.

Sonuc olarak takim sekillenirken birbirini tamamlayan adamlar degil birseyleri iyi yapan adamlar alindi. Takim olarak ve kimya olarak iyi degiliz.

Acikcasi tam olarak takim muhendisligi yapilmiyor dedigim de bahsettigim buydu. Muhsin`in alinmasina kimse laf etmez ama Muhsin`i aliyorsan ona gore eklemeleri yaparsin. Muhsin+Izundu olsa kimse burada laf etmez yada 4 numarani ona gore secersin. Melli ile Muhsin oynamaz ornek olarak ama eminim biz Melli bosta olsa Eurolegaue oyuncusu diye aliriz, Gillespie`yi aldigimiz gibi.

Sonuc olarak takim sekillenirken birbirini tamamlayan adamlar degil birseyleri iyi yapan adamlar alindi. Takim olarak ve kimya olarak iyi degiliz.

Keşke en azından bir şeyleri iyi yapan adamlar alınsaydı.

Palmer'a yaz boyu neden sövülüp istenmedi anlayamadım. Palmer gibi zor anlarda topu eline alıp skor üretecek oyuncu her eve lazım. Onun skorerliği olmasa bu takım nasıl sayı atabilecek o da meçhul.
Şu takımı iyi oyuncularla da kursan , Palmer gibi imdat çekici lazım.
Bu kadar para harcanıp nasıl bu kadar sınırlı kadro kuruldu onu da anlamadım.

Palmer imdat çekici mi? Geçen sene hiç görmedik de.

Murat Özyer koç ve takım hakkında bir şeyler karalamış belki okumak istersiniz

Zırvalamış. Klasik Murat Özyer.

Murat Özyer herhalde hiç maç seyretmiyor. Ayrıca bu yazıda çok büyük bir sahtekarlık da var, Ergin Ataman ın kazandığı tüm başarıları yazıp bundan stajyer koça pay çıkarmış. Bu mantığa göre Ergin Ataman in çaycısı da bu başarıların ortağı oluyor, o zaman onu da bir takımın başı bela etsinler. Stajyer koçu öven, koç olduğunu iddia eden her kimse basketbolun B sinden haberi olmayan bir zavallıdır.

Son düzenleme:
Basketbol camiasında özellikle tübad yönetim kurulundakiler ahbap çavuş ilişkisi üzerinden sürekli yerli koçları övüyor. Ülkeye yabancı kaliteli koç gelmesin diye uğraşıyor. Yani kendi kafalarına göre iş alanlarını koruyorlar.

Yani Murat Özyer kusura bakmasın ama yazdığı şeyler hiç realist değil. Tamamen yıkama yağlama..

Yakup Sekizkök Dusan Alimpijevic'le kavga etmedi mi? O dönemde de statükocu söylemleri vardı. Kusura bakmasın ama kavga ettiği eleştirdiği adamın çeyreği kadar koç değil.

Benzer olay futbolda da Okan Burukla Tudor arasında olmuştu. Tudor bizim başımızdayken.. Bence Tudor da Okan Buruk'dan iyi antrenör hiç kusura bakmasın. Bugün de daha iyi.. O olayın yaşandığı gün de daha iyiydi..

Okan Buruk olmayacaksa eğer yerli sevici bakış açısı yüzünden de olmayacak. Daha iyi olan yabancı antrenör gelsin benim ekibimde olsun diyeceğine iyi anlaştığı ama yetkinliği soru işareti olan tipleri Galatasaray staff'ına doldurduğu için olmayacak. 3 şampiyonluk kimseyi yanıltmasın bence Buruk hiçbir zaman Terim olamayacak.

Basketbol camiasında özellikle tübad yönetim kurulundakiler ahbap çavuş ilişkisi üzerinden sürekli yerli koçları övüyor. Ülkeye yabancı kaliteli koç gelmesin diye uğraşıyor. Yani kendi kafalarına göre iş alanlarını koruyorlar.

Yani Murat Özyer kusura bakmasın ama yazdığı şeyler hiç realist değil. Tamamen yıkama yağlama..

Yakup Sekizkök Dusan Alimpijevic'le kavga etmedi mi? O dönemde de statükocu söylemleri vardı. Kusura bakmasın ama kavga ettiği eleştirdiği adamın çeyreği kadar koç değil.

Benzer olay futbolda da Okan Burukla Tudor arasında olmuştu. Tudor bizim başımızdayken.. Bence Tudor da Okan Buruk'dan iyi antrenör hiç kusura bakmasın. Bugün de daha iyi.. O olayın yaşandığı gün de daha iyiydi..

Okan Buruk olmayacaksa eğer yerli sevici bakış açısı yüzünden de olmayacak. Daha iyi olan yabancı antrenör gelsin benim ekibimde olsun diyeceğine iyi anlaştığı ama yetkinliği soru işareti olan tipleri Galatasaray staff'ına doldurduğu için olmayacak. 3 şampiyonluk kimseyi yanıltmasın bence Buruk hiçbir zaman Terim olamayacak.
Tudor o günde bugünde Okan hocanın ancak ayakkabısının bağcıklarını bağlar.
Sırf yerli hoca diye bu kadar da olmaz. Eleştirin ama nankörlük yapmayın yahu. Bu kadar da değil.

Geri