#21 Boniface N'Dong

sene başındaki yaşlı işe yaramaz yorumlarına kapak yaptı sahadaki duruşuyla oyunuyla 20lik gençler gibi mücadele etti herşey için teşekkürler seni unutmayacaz
 
Gönül isterdi ki bir sene daha bizimle kalasın.
Güle güle büyük ADAM.

Yaptıkların yadsınamaz.
Bu taraftar asla unutmaz seni.
Yolun açık olsun.
 
Oturup konuşulup 1 yıl daha oynamaya ikna edilmeli.

O kadar muazzam özellikleri ve takıma faydaları var ki, böyle bir pivotu geç bulmuşken 1 senede kaybetmeye gönlüm el vermiyor.
 
gs tv de canlı izledim malesef kesinlikle son senesi olduğunu, seneye burada olmayacağını ama bedenen olmasada kalben takımın yanında oldugunu söyledi... inanılmaz derecede üzüldüm... güle güle siyah inci, bedeni gibi yüreğide büyük adam... yolun açık olsun... bir ömür boyu mutlu olursun insallah... bu taraftar seni unutmayacak...!!!
 
Takımın lideri ve sahibi Arroyo'ydu, ama yüreği de bu adamdı.

Çok büyük yürek koydu ortaya, ne görev verilirse onu yaptı, savunmada muazzamdı, hücumda hem orta mesafe şutları ile, hem bitiricliği ile çok iyiydi. Galibiyet serisinin en büyük pay sahiplerinden biriydi. Ve bu tarihe geçen kadronun en değerli adamlarından biriydi. Keşke kalsaydı, bırakmasaydı. Geç zirve yapmış, basketbolunu geç olgunlaştırmış bir adamdı. Ama o seviyeye ulaştıktan sonra da Avrupa'nın en değerli uzunlarından biri oldu.

Bize de "emeklilik(!)" için geldi, ancak bu kadar oynayabildi!
 
Sağol dev adam. Unutulmazlar arasına girdin, yolun açık olsun.
 

Üst