#5 Vladimir Micov

En güvendiğimiz oyuncumuz. İnşallah kısa zamanda düzelir.
Bu kadar az zamanda bu kadar sık maç yapmak doğru mu acaba? Umarım diğer oyuncularımız sağlıklı kalır.
 
Allah Allah ya, sabah sabah neseli neseli neler yazdik sonra baktik ki adam sakatlanmis :( :( :( tez elden daha guclu don aslan yurek, buyuk gecmisler olsun.
 
Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Vladimir Micov, 07.09.2016 tarihinde Olimpia Milano ile oynanan mücadelenin ilk çeyreğinde sakatlanarak kenara gelmiştir.Takım Doktorumuz Erşan Ateş gözetiminde, 08.09.2016 tarihinde MR'ı çekilen oyuncumuzun sağ diz iç menisküsünde yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun ameliyat olmasına karar verilmiştir.
 
Kaptan dönecek yakın zaman da Avrupa'da her takımda oynar sadece sağlıklı olsun Vlado Paşa

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sinan takımımızın kalbi, Micov ise beynidir. Ne şanslıyız ki bu 2 güzel adam da canım kulübümüzde.
Daha da iyi dönecek ve kaldığı yerden bizi yine mutlu etmeye devam edecektir.
 
Günün moral veren haberi.Aslan parçası dönüyor.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Vladimir Micov, 07.09.2016 tarihinde Olimpia Milano ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sağ diz iç menisküs yaralanması geçirerek 08.09.2016 tarihinde ameliyat olmuştu.
Vladimir Micov’da ameliyat sonrası herhangi bir komplikasyon gelişmedi. Oyuncumuz, yapılan fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci sonrası özel bir antrenör eşliğinde bireysel antrenmanlarını yürütmektedir. 03.10.2016 tarihinde takımımızın antrenman programının ilk kısmına katılmış olup, 05.10.2016 tarihinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacaktır.

Takım Doktorumuz Erşan Ateş’in verdiği bilgiye göre, hafta sonu oynanacak Best Balıkesir maçında kendisine şans verildiği takdirde oynayabilecek durumdadır.

Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizle.


Galatasaray Spor Kulübü
 
Takımla birlikte bir hafta on gün çalıştıktan takıma dönsün bu hafta oynamasın oynasa bile 5 dk civarında süre yeterli. Bu sakatlık dönüşleri çok tehlikeli çok korkarım.
 
Bugünün tartışmasız en iyi oyuncusu. Bu takımın dinamosu olduğunu bugün gösterdi. Hem savunmada hem hücumda gayreti, soğuk kanlılığı ve zekasıyla bizi mest ediyor. Vladimir Micov bu takımda kaptanlığı hakeden bir oyuncu. Emeğine sağlık.
 
Dün parmağında ki tendon-bağ kopmuş Ergin hoca ameliyat olup takimdan ayri kalmasini istemediginden sezona böyle devam edecek nazar Değdi adama lanet olsun...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst