#5 Vladimir Micov

Bir de laboralal e son saniyede o üçlüğü atabilseydi uykularıma giriyor inanın kaç gündür yine de Can'ı sağ olsun Aslan parçasının
 
Bir oyuncu Aklı ile yeteneğini nasıl birleştirir; en güzel örneği'dir micov. Çok temiz oynuyor ve arroyo'yada baya yardımcı oluyor. Marko'ya çok üzülmüştüm ama micov bizi marko'yu unutturacak gibi.
 
Yakup Cengizhan;n888680' Alıntı:
Bir oyuncu Aklı ile yeteneğini nasıl birleştirir; en güzel örneği'dir micov. Çok temiz oynuyor ve arroyo'yada baya yardımcı oluyor. Marko'ya çok üzülmüştüm ama micov bizi marko'yu unutturacak gibi.

Marko varken yanına alabilsek süper olurmuş.:)
 
Her maç ayrı bir hayranlıkla izliyorum, tam bir komple oyuncu.Hele sinan'a yaptığı asist tam bir arroyo vari pas. İyiki bize gelmişsin micov :)
 
Son yıllarda Türkiye'te gelen 2 zeka küpü yabancı oyuncu var.
Biri Arroyo diğeri de Micov.
Ne şansliyiz ki bu 2 oyuncu da su anda bizde.
 
Pocius yok , Aradori'de yok sayılır..Ne değişti takımda da bu kadar sayı ortalaması yükseldi diye bir soru sorulduğu zaman cevabı Micov'dur...Hücumumuza çok büyük derinlik kattı..Hep doğru yerde, hem doğru işler yapıyor...Marko tepkisini kesmesi de ayrı bir artısı...
 
En imkansız gözüken an da geriye çekilerek attığı şutların hastasıyım.. Komple bir oyuncu. Arroyo dan sonra top elindeyken beni en çok rahatlatan isim.
 
Su ana kadar tartışmasız en iyi oyuncumuz tabi Furkan'ın performansı göz ardı edilemez ama gerek şutları gerek savunması gerekse de asistleriyle komple bir oyuncu nazarımız değmez inşallah
 
Valla Furkan Korkmaz'a yaptırdığı 2 faul , tecrübeli oyuncunun tanımıydı. Hele ki yaptırdığı savunma faulü tam bir tecrübe işi. Rakip el kendi hareket alanına geldiği anda harekete başlayıp bedava faulü alıyor.
 
Sakat sakat oynamasına rağmen bence gayet iyi katkı verdi. O bandajı çıkardığı vakit daha da iyi olacaktır.
 
Son yılların en yerinde, en verimli transferlerinden biri şu ana kadar. Dün sargılı eliyle 24 sayıyla oynadı, top yerdeyken kendini yerlere attı, ribaundlara çıktı, savaştı. Maçın sonunda elindeki sargıyı çözerken yüzünde acı ifadesi vardı resmen. Müthiş bir karakter.

Maşallah, nazar değmesin Micov. :)
 
Sakatlık tan tam olarak dönemedi ama giderek daha iyi olacaktır. En önemli sorunu şut isabet oranının düşüklüğü. Her zaman elit bir şut ör iken bu sezon kariyerinin en kötü şut isabet oranına sahip. 3 sayı isabet yuzdesini standart seviyeye çekerse çok daha tehlikeli olur.
 

Üst